17 idei originale pentru a personaliza obiectele înapoi la școală

Unul dintre primele lucruri pe care trebuie să le facem înainte ca copiii noștri să înceapă școala este etichetați tot materialul de care vor avea nevoie în timpul cursului. De la cărți și îmbrăcăminte, la rucsacuri, rechizite personale sau orice altceva ar trebui să ia la școală. Etichetarea tuturor cu numele tău ne va ajuta să nu pierdem obiecte sau să le găsim rapid în caz că se pierd.

Pe piață există mai multe companii dedicate fabricării de etichete cu numele copilului, atât pentru haine, cât și pentru obiecte de zi cu zi. Dar dacă sunteți în căutarea a ceva original și diferit care face să vă întoarceți la școală mai distractiv, consultați propunerile pe care vi le oferim personalizați obiectele copiilor dvs. în cel mai creativ mod.

Cupe, sticle și cutii de prânz

Dacă bebelușul nostru va începe grădinița, ne vor cere să le avem personalizate sticlele Și un mod excelent de a o face este să le cumpărăm în magazinele care ne oferă această opțiune. Unul dintre aceste magazine este Gumets, unde vom găsi o gamă largă de produse de îngrijire a copiilor ușor de personalizat.

Mai exact, flaconul pe care vi-l prezentăm este confecționat din polipropilenă de înaltă calitate, are o capacitate de 120 ml și puteți alege tipografia numelui care vă place să o faceți complet exclusivă. Prețul său este de 8,95 euro.

În Bebeluși și mai mult Înapoi la școală: 17 povești pentru a ajuta copiii cu începutul cursului

În primii ani de școală, profesorii recomandă de obicei copiilor să aducă o ceașcă, astfel încât să o aibă mereu la îndemână și să poată bea apă oricând doresc. Personalizarea acestui obiect este esențială și numele este mai mare și mai frapant, pentru copilul mic îi va fi mai ușor să-l recunoască.

De la Universo Peque ne oferă o mare varietate de modele și desene pentru a personaliza cupele. În plus, putem alege materialul în care dorim să fie fabricat (ceramică sau plastic). Totul pentru 14,90 euro.

Pe site-ul Tutete vă propunem acest lucru Pachet practic de prânz format din sticlă și tigaie Cu capacitate de a stoca până la patru sandvișuri. Ideal pentru a păstra gustarea copiilor într-un mod igienic și sigur. Poate fi personalizat cu numele copilului nostru, alegând designul autocolantului care vă place cel mai mult. Totul pentru 16,99 euro.

Suzeta

Pentru copiii care folosesc suzeta, brandul Suavinex ne oferă modele frumoase și dulci, pe care le putem personaliza și cu numele copilului nostru. Dacă o combinăm cu un lanț de potrivire, suzeta nu se va pierde și micuțul nostru îl va avea mereu la îndemână. Și toate de la 10,21 euro.

Perne, pături și prosoape

Pernele sunt o alta dintre obiecte indispensabile pentru întoarcerea la școală a celor mai mici. Ei au nevoie de el pentru a realiza montajul, pentru a face un pui de somn sau pur și simplu pentru a rămâne relaxat în timp ce desfășoară o anumită activitate. Pe site-ul Original Gift ne oferă o mare varietate de perne pentru copii de 40x40 cm personalizate cu numele copilului.

Aceasta propunem costă 15 euro și are un design foarte distractiv și practic cu alfabetul ca protagonist.

La bebeluși și mai mulți Acest curs părinții vor cheltui în medie 1.993 de euro pe copil, potrivit unui raport OCU

Dacă ceea ce căutați este un pătură, astfel încât copilul dvs. să poată să dea un pui de somn în pepinieră, însoțit de un obiect familiar care aduce calm și calm, vă recomandăm aceste pături frumoase ale My Pipo. Sunt confecționate din țesătură de poliester extra moale, iar măsurile lor de 80x110cm sunt perfecte pentru copiii mai mici.

O puteți personaliza cu desenul dorit, iar prețul variază în funcție de designul final ales. Verificați aici toate informațiile despre aceasta.

În Bon Cotó ni se prezintă un sortiment larg de prosoape de diferite dimensiuni și modele, pe care le putem personaliza și astfel încât copiii noștri să fie duși la școală sau la îngrijirea de zi, fără teamă să nu se piardă. Acesta pe care vi-l propunem este realizat din bucle americane de bumbac 100%, dimensiuni 30x50 cm și 30 de culori diferite. Alegeți cel care vă place cel mai mult și personalizați numele brodat pentru doar 5 euro.

Pungi și rucsacuri de pânză

Pungile din pânză sunt foarte utile pentru depozitarea gustărilor și a altor obiecte necesare pentru întoarcerea la școala celor mai mici. În Universo Peques au o mare varietate de rucsacuri confecționate din poliester și cu dimensiuni de 28x31cm, perfecte pentru copii pentru a-și duce spatele. Puteți alege dintr-o multitudine de culori, modele, imprimeuri, fonturi ... pentru 18,90 euro.

În Lullaby Baby am găsit aceste mici rucsacuri confecționate din piele de piele, perfecte pentru copiii care fac saltul la Primar, și pentru cei care pungile din stofă sunt deja mici. Se închid cu fermoar, au un buzunar exterior și curele reglabile. Poate fi personalizat cu numele copilului pentru 28,95 euro.

Cazuri și necesități

Ce copil nu este încântat începe școala cu un caz nou și personalizat cu numele tău? Pe site-ul Original Gift, acestea ne sunt foarte ușoare pentru noi, cu această carcasă practică de geantă pe care o putem achiziționa cu numele copilului tipărit. Prețul său este de 15 euro.

Geanta este unul dintre obiectele pe care copiii mai mari le transportă de obicei în rucsac. În ea păstrează instrumentele necesare curățării după orele de gimnasticăsau o trusă dentară pentru spălarea dinților după masă. Dacă dorim să-l personalizăm, de la Mi Pipo ne oferă opțiuni și modele diferite, atât din piele de capăt (precum cea din fotografie), cât și din piele patentată. Costul acestuia va depinde de designul ales și de numărul de caractere pe care dorim să le tipărim.

Babi sau rochii pentru creșă

Rochiile pentru pepinieră sunt esențial pentru copii să nu se păteze în timp ce se joacă, pictează sau mănâncă, dar este important să fie confortabili și ușor de pus pe copii. De aceea, ne plac iubitorii oferiți de la Suavinex, fără nasturi și cu manșete elastice care favorizează o potrivire mai bună. În plus, le putem personaliza cu numele fiului nostru în partea de sus pentru 25,70 de euro. Nu crezi că sunt frumoase?

În Bebeluși și mai mulți Echipat pentru înapoi la școală: de unde să cumpărați haine și încălțăminte pentru copii la un preț bun și cu modele distractive

Haine

la personaliza hainele Putem recurge la mai multe tehnici, de la cele mai simple și mai rapide, la mai originale și sofisticate. În acest sens, unele dintre ideile pe care le propunem sunt:

  • Cea mai ușoară și cea mai economică opțiune este să cumpărați etichete albe pentru personalizare cu un marker textil. Este, fără îndoială, cea mai practică soluție dacă avem mai mulți copii, deoarece acest lucru ne scutește costul personalizării mai multor etichete cu numele fiecăruia dintre ele. În Amazon puteți găsi acest pachet de 25 de etichete + etichetare permanentă pentru 3,32 euro.
  • Etichete albe cu numele tipărit, pentru a repara îmbrăcămintea prin etanșare termică. Sunt confecționate din pânză, iar acest sul de 100 de etichete costă 10,99 euro la Amazon.
  • Patch-uri brodate, pe care îl putem fixa pe îmbrăcăminte prin sigilare termică cu fierul sau prin cusut. Aceste patch-uri personalizate sunt o idee excelentă pentru a identifica bebelușii sau pentru a da o notă originală oricărei îmbrăcăminte a micuțului tău. Puteți comanda Amazon 10 unități pentru doar 11 euro.
  • Timbru pentru ștampilarea numelui: Această opțiune este cea mai scumpă, dar și cea care oferă cea mai mare versatilitate, deoarece putem tipări numele ușor și rapid pe orice piesă de îmbrăcăminte sau carte. Cerneala este de neșters și rezistă la spălare. Puteți găsi această ștampilă pe Amazon pentru 19,90 euro și personalizați-l cu designul pe care îl alegeți.

Paltoane și haine reversibile

Mențiune specială se referă la hainele și hainele reversibile care îi fac pe copii atât de încântați să-și schimbe designul doar prin întoarcerea mânecilor. Cu toate acestea, părinților le este greu să eticheteze acest tip de îmbrăcăminte, deoarece nu există nicio întârziere, este imposibil să remediați eticheta de nume.

Soluția patch-urilor termo-adezive prezentate mai sus ar putea fi utilă, cu condiția ca plasturele să fie așezat pe ambele părți ale îmbrăcămintei. O altă idee practică pe care am găsit-o sunt acestea plăci de identificare pentru a le agăța de fermoar, pe care le propunem în Etichetele 4Kids.

Sunt confecționate dintr-un material rezistent și rezistent la apă și au o șaibă mică de atașat la fermoarul de paltoane sau rucsacuri. Acestea vă permit să-l personalizați cu culoarea pe care o alegeți și numele copilului, iar un pachet de trei unități costă 5,95 euro.

edding 141-1-01 - Kit de 25 de etichete din țesături pentru a marca haine și marker permanent pentru țesătură 141F

Astăzi în amazon pentru 3,32 €

100 ECHIPAMENTE FABRICE PENTRU A MARCA ÎNCĂRCĂTURILE (FIERE) TENDICĂ TERMO-ADESIVĂ PENTRU GARDORI, ȘCOLI, ȘCOLI ȘI REZIDENȚE. ETICHETE PERSONALIZATE CU CERTIFICAT ECOLOGIC

Astăzi în Amazon pentru 10,99 €

MAREL - Patch brodat - 10 unități - Cu nume de băiat / fată, pentru șorț de pepinieră. 7,5 x 2,5 cm

Astăzi în Amazon pentru 11 €

Garnitură personalizată pentru îmbrăcăminte pentru copii, marcaj pentru îmbrăcăminte și cărți, marcator pentru mină, alegeți din 9 modele exclusiv personalizabile

Astăzi în Amazon pentru 19,90 €