Cele mai bune 13 paturi de călătorie pentru a merge în vacanță cu bebelușii

Pliabil, ușor și rece, cu plasă sau geam pentru a vedea copilul. Există, de asemenea, două înălțimi, cu mobil pentru a distra copilul, cu buzunare de depozitare și chiar cu masă schimbătoare.

Ele sunt câteva dintre caracteristicile pătuțuri de călătorie, esențiale în timpul verii și, de asemenea, pe tot parcursul anului: să mergi în sat, în weekend, la casa bunicilor ... Iată cele mai bune 13 paturi de călătorie pentru a merge în vacanță cu copilul.

Pătuț de călătorie instant, de AeroMoov

Ființa poate fi asamblată și demontată în doar două secunde și, deoarece este foarte ușoară (cântărește mai puțin de 5 kg), poate fi luată oriunde.

Dar totuși, respectă toate reglementările de siguranță. Include o saltea de înaltă calitate și două niveluri, cu cărucior.

În plus, geanta de transport este foarte practică, pentru a-l putea depozita în spațiul minim.

Preț: 157.38 de euro în Amazon: //www.amazon.es/dp/B06XC6BNJC%3Faaxitk%3DYth5.bbflFWmIT9ngk1ygg%26pd_rd_i%3DB06XC6BNJC%26pf_rd_p%3Da1981982-b06b-419a-9b66-495420231b59%26hsa_cr_id%3D2240547830002%26sb-ci- n% 3DasinImage% 26sb-ci-v% 3Dhttps% 253A% 252F% 252Fimages-na.ssl-images-amazon.com% 252Fimages% 252FI% 252F81DjOm-ZpQL.jpg% 26sb-ci-a% 3DB06XC6BNJC

Mix Plus de Asalvo

Înălțimea dublă cu sistem cu fermoar, arcul distractiv al jocurilor și o pisică largă îl fac să fie un leagăn complet.

Are un pliere foarte compact, două roți cu frâne și dublu blocaj de siguranță. De asemenea, este rezistent la apă și oferă un design foarte robust.

Preț: 95,90 euro pe Amazon.

Mergeți ușor de BabyBjörn

Se pliază și se desfășoară cu o singură mișcare, este foarte stabilă și are o saltea moale și confortabilă, care va permite copilului dvs. să doarmă liniștit în orice destinație.

Țesătura din plasă respirabilă și ventilată permite vizibilitatea bună a bebelușului în orice moment. Este potrivit de la naștere până la aproximativ 3 ani.

Include o saltea moale și confortabilă, astfel încât poate fi folosită acasă sau din mers.

Preț: 255 euro la Curtea Engleză.

Zip & Go de Chicco

Datorită fermoarului său practic, poate fi transformat dintr-un leagăn în pătuț în doar câteva secunde, ceea ce permite utilizarea acestuia de la naștere până la doi ani.

Se deschide și se închide cu un singur clic, fără a scoate salteaua și, în plus, poate fi folosit în modul fix sau balansoar, pentru o odihnă mai bună a bebelușului.

Include o saltea respirabilă și este confecționată din țesătură de plasă. Poate fi reglat în înălțime, la 67 sau 73 cm.

Plierea compactă și sacul său de transport practic îi permit să fie transportate cu ușurință.

Preț: 169 de euro în El Corte Inglés.

Sleep N Go Plus Winnie, de la Hauck

Ușor de asamblat, confortabil și compact atunci când depozitați și transportați. Include roți pentru alunecare ușoară și o geantă de transport.

În plus, partea poate fi deschisă cu un fermoar, dacă doriți, astfel încât copilul să poată intra și ieși atunci când este mai mare.

Dimensiunea interioară a acestui pat este de 60 x 120 cm și poate fi folosită de la naștere până când copilul cântărește 15 kg.

Pret: 69,99 euro la Toys R Us

Starlight de Icoo

Vă permite să aveți tot ce aveți nevoie pentru igiena și odihna bebelușului, de asemenea, departe de casă: o masă schimbătoare cu margini ridicate, care poate fi îndepărtată atunci când nu folosiți, buzunare și tavă cu compartimente pentru a avea tot ce aveți nevoie pentru a schimba scutecul la îndemână. .

Ușor de asamblat și pliat, are roți, pentru a-l muta ușor și pentru a transporta geanta. Și ceea ce este mai important pentru restul copilului: saltea dublă înălțime și pliere, și o fereastră laterală pe care să o observi în orice moment.

Preț: 68,73 euro pe Amazon.

La bebeluși și multe altele Cum ar trebui să fie un pătuț care să fie considerat sigur

Lojă de Inglesina

Perfect ca pătuț de călătorie, dar și ca pătuț obișnuit acasă și, de asemenea, ca loc de joacă. Are un kit pentru saltea dublă înălțime și căptușită, buzunar, geam cu fermoar și plasă de țânțari.

Este ușor, ușor de transportat datorită celor două roți și pliere ca o umbrelă.

Disponibil în culori strălucitoare pentru a decora camera, are și o deschidere cu fermoar lateral, astfel încât copilul să intre și să plece autonom.

Preț: 189 de euro în El Corte Inglés.

Nivelul de duo al lui Jané

Cu șasiu din aluminiu, permite modificarea înălțimii saltelei la 2 înălțimi diferite, facilitând accesul interior al leagănului.

Nivelul superior poate fi folosit de la naștere până la 3-4 luni, până când bebelușul începe să stea sau să stea pe brațe.

În plus, încorporează roți pentru transport ușor, bară de joc cu animale umplute și saltea respirabilă.

Preț: 85,50 euro în El Corte Inglés

Excursion Change & Rock Dots, de Joie

Un centru complet pentru copii care, pe lângă pătuț, include o masă schimbătoare și un balansoar și poate fi folosit și independent.

Pentru a ajuta copilul să se relaxeze, are un modul de lumină, vibrații și sunet.

În plus față de șasiul său extrem de sigur și de cele două roți pentru a facilita mișcarea, are două saltele și înălțimi de grilă pe toate cele patru părți pentru a favoriza ventilația.

Preț: 240 de euro, în El Corte Inglés.

Kinderkraft

Acest patut este de asemenea ideal pentru călătorii, deoarece poate fi pliat și deschis cu ușurință, și transportat fără dificultăți, datorită geantă de umăr unde este așezat.

Cu un șasiu din aluminiu, acesta cântărește doar 6 kg și poate fi folosit până când copilul împlinește un an. Reglarea înălțimii sale în șase niveluri îi permite să fie atașată la orice pat mare. Partea roll-up este realizată din plasă, astfel încât dacă se închide, puteți urmări copilul în timp ce doarme.

Include o saltea confortabilă, cu un strat de protecție (83 x 52 cm) și o foaie de bumbac personalizată.

Preț: 84,90 euro pe Amazon.

La Bebeluși și mai multe13 paturi practice și confortabile pentru a dormi cu copilul tău

Simon de Lionelo

Poate fi folosit ca loc de joacă, pătuț și masă de schimb cu buzunare. În plus, include o copertină, care protejează copilul de razele UV și de diferite accesorii utile: organizator, carusel cu jucării atârnate cu sunet și plasă de țânțari.

Realizat cu pânză de lenjerie la modă, are o intrare audio cu un cablu pentru conectarea smartphone-ului și redarea cântecului preferat al bebelușului.

În plus, reglarea înălțimii în două înălțimi, roți cu frâne pentru a facilita mișcarea și deschiderea intrării laterale cu fermoar.

Preț: 98 de euro pe Amazon.

Mini Ursul de Tous Baby

Colibă ​​Colecho pentru nou-născuți, care poate fi folosită în pat, în interiorul pătuțului, pe canapea sau ca pătuț de călătorie.

Oferă bebelușului o senzație de siguranță la culcare. Se ajustează cu ușurință la dimensiunea dorită folosind o bandă elastică.

Utilizarea sa este recomandată de la zero la șase luni.

Preț: 85 de euro în Curtea Engleză.

Mimi & Go, de la Tuc

Design vesel, cu ferestre mari de grilă, pentru o mai bună transpirație și pentru a vedea bebelușul, are un sistem dublu de înălțime, ceea ce face posibilă așezarea saltelei la două înălțimi diferite și astfel facilitează accesul la interior.

Sistem de pliere ușor și rapid, roți cu frână și sac de transport.

Preț: 90 de euro în Curtea Engleză.

Asalvo Travel Cot Mix Plus Copii ai lumii

Astăzi în Amazon pentru 95,90 euro

Patoul de călătorie pliabil Lionelo pentru copilul Simon-Sand

Astăzi în Amazon pentru 98 €

Aeromoov ASATC11060WS - Pătuț pliabil și instant de călătorie pentru copii, cu saltea configurabilă la două înălțimi și geantă (culoare nisip)

Astăzi în amazon pentru 157,38 €