La destinație, închiriere pătuțuri și cărucioare pentru copii: o soluție practică pentru călătorii în familie

Când călătorim cu copii, se pare că trebuie să umplem două mașini pentru a putea transporta tot ce avem nevoie (sau credem că avem nevoie). Iar lucrurile se complică dacă călătorim cu avionul.

Prin urmare, ca mamă, cred că este o inițiativă bună să poți închiria pătuțuri și cărucioare, precum și alte obiecte de îngrijire a copiilor, la destinație.

Propunerea a venit de la Kids & Roll, o companie fondată de două tinere mame spaniole. Au ajutat la redefinirea modului de călătorie al familiilor cu copii de la zero la patru ani, oferind un an un serviciu de închiriere pentru cărucioare și alte produse pentru copii și bebeluși, care facilitează logistica călătoriei în familie prin Spania, Andorra și Portugalia.

Boom-ul serviciilor partajare

Cărucioarele, scaunele înalte, pătuțurile de călătorie, pachetele cu produse pentru copii și jocurile de călătorie sunt, conform informațiilor furnizate de Kids & Roll, produsele cele mai solicitate de familiile spaniole.

Sara Fernández, co-fondatoare, explică faptul că proiectul atinge primul an de viață în boom-ul serviciilor de partajare: „Observăm că obiceiurile de partajare, împrumut sau închiriere de produse și / sau servicii vor deveni tot mai proeminente”.

Clientul principal sunt tații și mamele, între 30 și 42 de ani, cu unul sau doi copii cu vârste cuprinse între 1 și 4 ani, care caută să călătorească confortabil și fără bagaje excesive. Și adaugă:

"Aeroporturile și hotelurile de pe coastă sunt locurile din care este solicitat acest serviciu, crescând cererea în timpul Săptămânii Sfinte, a verii și a podurilor răspândite pe tot parcursul anului."

Serviciul are sediul în Madrid, deși servește toată Spania 365 de zile pe an.

La Bebeluși și mai mult17 accesorii foarte practice pentru o călătorie cu mașina cu copii

Potrivit Patricia Diz Pazos, de asemenea co-fondatoare, una dintre principalele sale preocupări este „să oferim un serviciu confortabil și rapid, fără a pierde din vedere calitatea și siguranța produselor noastre, concepute pentru a fi folosite de cei mici”.

Prin urmare, ei se asigură că toate cărucioarele și echipamentele pentru copii sunt aprobate oficial care îi garantează siguranța și, după utilizarea și returnarea sa, trece printr-un proces de curățare și dezinfectare pentru a garanta un serviciu de calitate.

Cinci motive pentru a închiria articole pentru bebeluși

  1. Călătoriți bagaje mai confortabile și mai ușoare, numai cu copiii și valizele.

  2. Bebelușii și copiii se vor simți acasă, pentru că puteți închiria tot felul de articole de îngrijire a copiilor: o încălzitoare de sticlă, un hamac, o cadă ...

  3. Vei evita riscurile de rupere sau pierdeți căruța sau patul copilului, în special în călătoriile aeriene.

La Bebeluși și multe altele Cele mai bune 11 plaje din Spania pentru a merge cu copii

4. Vei avea grijă de mediu, reutilizarea articolelor în loc să cumpere altele noi.

5. Înseamnă economii economice, deoarece puteți închiria obiectul numai în timpul utilizării pentru o sumă mai mică decât prețul de vânzare. De exemplu: un scaun relaxant pentru fiul tău de patru ani, pentru a facilita vizitele turistice sau ziua în parcul tematic, când nu îl folosește în fiecare zi. Sau purtătorul pentru copii doar de sărbători, un umidificator ...

Alte adrese

Ideea de închiriere și partajare ca metodă de economisire nu este nouă și câștigă adepți la fiecare pas. Acestea sunt câteva dintre adresele online unde să închiriați produse pentru copii când călătoriți.

  • Bebe away: la Madrid, Santander și Ibiza.

  • Pachet pentru spate pentru copii: în Barcelona.

  • Wallyboo: Este o platformă de colaborare online pentru închirierea și vânzarea articolelor second-hand de copii și bebeluși în rândul persoanelor fizice. Ideea este că familiile pot închiria, într-un mod mai economic, tot ceea ce au nevoie copiii lor în vacanță, altor familii care locuiesc în locul de destinație de vacanță.

  • Închirieri mașini pentru copii: în Spania și Roma.

Și, de asemenea închiriere de haine

Majoritatea părinților sunt încântați să cumpere haine pentru bebelușii și copiii lor mici. Dar dacă ne gândim la cât de puțin este nevoie pentru a fi mici, am accepta cu bucurie ideea Tale Me, o start-up belgiană care propune femeilor însărcinate și mamelor copiilor sub șase ani, să închirieze haine cu o taxă lunară .

Propunerea sa trece printr-un schimb responsabil cu mediul înconjurător, îmbrăcăminte de calitate și actualizat în conformitate cu ultimele tendințe vestimentare. Deși au magazine fizice doar în Belgia și Franța, magazinul lor online le trimite oriunde în Europa.

Fotografii | iStock