Nu călătoresc fără…: esențial când călătoresc cu copii mici

Cât de greu este pregătește valiza pentru vacanțe atunci când călătorești cu copii, Mai ales dacă sunt bebeluși! Este foarte dificil să faci o listă cu „esențiale” și să nu sfârșești să completezi bagajul cu bagaje pe care probabil că nu le vom putea folosi.

De-a lungul timpului am învățat să simplific și acum încerc să iau ceea ce este strict necesar. În afară de hainele și jucăriile preferate, împărtășesc accesoriile pe care le păstrez sau le-am păstrat la un moment dat în valiza noastră de vacanță.

Trusă de urgență

Toți părinții sunt de acord să admită acest lucru păstrat în valiză atunci când călătorești cu copii este un kit de prim ajutor.

Și cu copiii, orice măsură de precauție este mică și, deși, practic, oriunde mergem, putem găsi o farmacie, aceasta oferă o mai mare siguranță pentru a călători cu produsele / medicamentele esențiale de care am putea avea nevoie la un moment dat. În acest fel, nici mușcăturile, nici căderile sau loviturile, nici o posibilă răcire nu ne vor înrăutăți sărbătorile.

La bebeluși și multe altele În vacanță cu alergii alimentare: nouă sfaturi de care trebuie să țineți cont

Încercați să transportați tot ce este organizat într-o geantă mică ca aceasta, pe care o puteți cumpăra de la Amazon pentru 2,80 euro.

Set de prim ajutor de prim ajutor, geantă de voiaj pentru medicamente, mic organizator de depozitare a pungilor medicale, pastile medicamentoase pentru pachetul de containere exterioare gri

Astăzi pe Amazon pentru 2,80 €: //www.amazon.es/dp/B07K6GRKGD

Caiete și creioane de colorat pentru călătorie

Cărțile de colorat sunt oarecum utile, ușor de transportat în geantă și unul dintre lucrurile care îi distrează pe copii de toate vârstele. Obține un arsenal bun de caiete și creioane colorate pentru călătorie este ceva pe care mulți părinți îl sfătuiesc.

În Amazon putem găsi caiete care să coloreze, precum acest frumos pad de Mandalas pentru 7,29 euro. Nu uitați să o completați cu o carcasă de creioane colorate sau markere, precum aceasta pe care o propunem pentru 7,99 euro și pe care ne-am iubit pentru marea varietate de culori pe care o are și pentru dimensiunile mici.

Carte de colorat Mandale Naturale (originale de design)

Astăzi pe Amazon pentru 7,29 euro: //www.amazon.es/dp/157421957X

Abaría - Geantă de creion colorată, carcasă cu role mari 72 creioane, suporturi pentru creioane de pânză, organizator de artă, picătură

Astăzi pe Amazon pentru 7,99 euro: //www.amazon.es/dp/B077M1ZYVH

Un purtător de apă pentru a face baie cu copilul meu

Îmi place să port, și când copiii mei erau în valiză, nu puteam rata un purtător de copii. Eșarfele de apă sau genții pentru umeri sunt perfecte și confortabile pentru această perioadă a anului, deoarece vă permit să vă bucurați de o înot cu copilul în mare sau în piscină sau să vă plimbați pe malul plajei.

Pentru apă vă propunem geanta de umăr marca Sukkiri, disponibilă pe Amazon pentru 42,97 euro, sau eșarfa marca Vlokup pentru 20,90 euro.

Uși de norocos Sukkiri pentru copii, Purpuriu (Parme)

Astăzi pe Amazon pentru 42,97 €: //www.amazon.es/dp/B010X7WDX6

Vlokup Eșarfe Transportor pentru copii Bumbac purtător Sling apă Apă rapidă Roșu

Astăzi pe Amazon pentru 20,90 €: //www.amazon.es/dp/B01GK82E1I

Un rucsac ergonomic

Și bineînțeles că nu călătoresc niciodată fără rucsacul nostru ergonomic, marca Buzzidil, pentru că este un ajutor esențial atunci când fac drumeții cu copiii mei mici, drumeții, vizitează orașe ... pe scurt, vizitarea obiectivelor turistice fără a obosi și cu toții ne bucurăm. .

Buzzidil ​​Diamond Dust Ergonomic Carrier Baby | Standardul însoțește creșterea 3-36 luni | purtător pentru copii cu catarame

Astăzi pe Amazon pentru 155,90 €: //www.amazon.es/dp/B076M8435T În Babies and more Ghid pentru a alege un purtător de copii: 15 rucsacuri ergonomice

Păpușa ta de atașament

multe Bebelușii și copiii mici manifestă afecțiune specială pentru un obiect specific; El îi însoțește mereu și îl apasă de pieptul lui când sunt somnoroși sau se decolorează. Este „obiectul atașamentului” sau „obiectul de tranziție” și este ceva de neînlocuit pentru ei. Dacă copilul dumneavoastră a adoptat un obiect de atașament, veți cunoaște importanța păstrării în valiză, pentru că dacă îl uitați acasă ar putea fi o dramă importantă pentru copil.

Deși obiectele de atașament alese de copii pot fi foarte diverse, dou-dou (o pătură mică cu un animal umplut) sunt deseori alese foarte des, întrucât constituie adesea unul dintre primele daruri ale nou-născutului care îi însoțește întotdeauna.

Ursul personalizat Dou-dou cu nume

Astăzi pe Amazon pentru 13,95 euro: //www.amazon.es/dp/B01H1X8ESS

Căruciorul tău

Și dacă copilul tău încă nu se plimbă sau începe să facă primii pași, un alt obiect fundamental pe care nu ar trebui să-l uiți este căruciorul său. Și fac această recomandare din propria mea experiență.

Și este un an am uitat căruța celui mic acasă, așa că, inevitabil, a trebuit să cumpărăm altul la locul nostru de vacanță. Noul scaun nu a însemnat doar o cheltuială suplimentară, dar niciunul dintre noi nu s-a obișnuit, deoarece nu îndeplinea caracteristicile de manevrabilitate, pliere și confort pe care le avea celălalt.

gb Gold - cărucior Qbit, scaun compact, sistem de călătorie 2 în 1, de la 6 luni la 17 kg (aprox 4 ani), Roșu vișin

Astăzi pe Amazon pentru 197,29 EUR: //www.amazon.es/dp/B074FZ7VBZ

Un scaun înalt

Dacă copilul tău deja mănâncă singur nu poți face fără scaunul înalt, pentru că este foarte incomod să-l hrănești pe genunchi sau cărucior. Dar, întrucât nu este de obicei posibil să-l luăm pe cel pe care îl folosim de obicei acasă, este recomandat recurgeți la scaune înalte portabile și ușor pliabile. Există pânze, care se pliază ca și cum ar fi o geantă și abia ocupă spațiu.

Cel mai bun lucru este că se pot adapta la orice tip de scaun și pot ține copilul fără riscul de a cădea, pentru a se bucura împreună de o masă în familie. În Amazon puteți găsi acest model pentru 29 de euro.

Asalvo 14252 - Scaun înalt

Astăzi pe Amazon pentru 29,00 €: //www.amazon.es/dp/B0789525LZ

Suzeta și sticlele tale

Mulți bebeluși care folosesc suzeta și / sau sticlă sunt „fideli” unui anumit brand sau design și nu este ușor să-i determine să accepte cu bucurie un alt sfârc cu caracteristici diferite.

Când cel mai mare fiu al meu era un copil, voiam doar să folosesc suzete cu sfarcuri de silicon, iar când i-am oferit cauciuc, l-am respins, odată cu atârnarea care a urmat. Așa că a trebuit să călătoresc mereu cu câteva suzete de rezervă.

Suavinex 303339 - Suc de anatomice din silicon liliac

Astăzi pe Amazon pentru 6,86 €: //www.amazon.es/dp/B072K2P1T4

Cazul celor doi copii ai mei mici a fost foarte curios, pentru că atunci când am început să le ofer o sticlă, fiind folosiți atât de mult timp pentru a aspira la sân, au acceptat doar cele ale mărcii Medela.

Medela 008.0190, Sticlă pentru bebeluși cu tei calme, 250 ml

Astăzi pe Amazon pentru 17,99 €: //www.amazon.es/dp/B00BPRGNN0

Termos pentru depozitarea alimentelor pentru bebeluși

Dacă copilul alăptează doar acest punct nu va fi necesar, dar dacă a început deja cu hrănirea complementară Este esențial să obțineți un termos de solide unde să vă depozitați mâncarea caldă când ieșiți să mâncați în aer liber. Acest lucru pe care îl propunem este marca Suavinex și costă 18,03 euro pe Amazon.

În orice caz, este important să ne amintim de alimentele care trebuie evitate atunci când mâncați în aceste luni fierbinți și să optați mai bine pentru alimente răcoritoare, bine gătite și, mai ales, conservate corespunzător.

Suavinex - Thermos Papillero pentru copii. Oțel inoxidabil Închidere ermetică, culoare albastră de 350 ml

Astăzi pe Amazon pentru 18,03 €: //www.amazon.es/dp/B071ZSFBKC

Robot de gătit pentru a pregăti mâncarea copilului meu

Și dacă bebelușul dvs. a început deja să ia solide, ar putea fi necesar să depozitați un robot de bucătărie de călătorie în valiză pentru a vă pregăti mesele. Totuși, acest sfat pe care vi-l propun va depinde de locul în care urmează să plecați în vacanță, pentru că dacă opțiunea dvs. este un hotel este probabil ca acolo să pregătiți piureurile zilnice pentru copilul vostru.

O vacanță în care am stat într-o casă rurală, mi-a fost foarte util să iau un robot mic de bucătărie cu care a gătit în câteva minute legumele sau fructele sale. În plus, aveți opțiunea de a bate mâncarea cu textura și consistența pe care o alege fiecare. Cel pe care îl recomand este acest brand Philips Avent pentru 79,45 euro .: //www.amazon.es/dp/B06XWG3FFX%2F%3Fcstrackid%3D8ae48483-fc9d-4510-9faf-a96023fc70da%26tag%3Dbebesymas-21

Philips Avent SCF862 / 02 - robot de bucătărie 2 în 1, alb

Astăzi pe Amazon pentru 79,45 euro: //www.amazon.es/dp/B06XWG3FFX Ajută-ne să completăm valiza „esențială”! Care este accesoriul care te însoțește întotdeauna în excursiile în familie?