'Return to Zero', un film despre moartea unui bebeluș înainte de naștere și modul în care îl trăiesc părinții

„Revenire la zero” (Înapoi la zero), bazat pe o poveste adevărată, este primul film care tratează sensibilitatea și realismul cu o problemă atât de complexă ca moartea perinatală, adică moartea unui bebeluș înainte de naștere și modul în care îl trăiesc părinții.

Se concentrează asupra vieții unui cuplu fericit, care pare să nu lipsească nimic, care este devastat să afle că copilul pe care îl așteaptă este mort. Filmul reflectă modul în care întreaga sa lume se prăbușește, visele sale dispar și fericirea pe care au simțit-o la sosirea copilului său devine o durere profundă și profundă.

Aflați în schimbările suferite de cuplu de pierderea copilului și modul în care fiecare face față cu el într-un mod diferit. Moartea unui bebeluș schimbă totul, inclusiv relația cu cuplul, cu familia, cu prietenii și cu restul lumii, totul. Nimic nu este la fel ca înainte.

Este o poveste adevărată trăită de regizorul filmului și soția sa, ceea ce îl face foarte credibil. Și ceva care mi-a plăcut mai ales este că merge cu un pas mai departe. După ceva timp, femeia rămâne din nou însărcinată și reflectă, de asemenea, frica pe care o simt în fața noii sarcini, care este o frică foarte frecventă.

Cu siguranță nu te lasă indiferent. Cei care au trecut prin experiența grea se vor simți identificați și cei care au fost părinți se vor simți profund mișcați. Este de neimaginat ce se poate simți înainte de moartea unui copil care îl așteaptă cu nerăbdare. Dar desigur „Revenire la zero” El ne-o arată răspicat.

Protagoniștii filmului sunt actrița nominalizată la Oscar de Indomitable Will Hunting, Minnie Driver și Paul Adelstein (Fără programare prealabilă, închisoare cu închisoarea), ambele cu o interpretare excelentă. Las eu trailerul (disponibil doar în limba engleză în acest moment) și acord atenție la tema inițială, este frumoasă.

A fost lansat în Statele Unite în luna mai și știm că va fi instruit în Spania prin Antena 3, deși încă nu există o dată. Vom fi atenți. De asemenea, puteți cumpăra DVD-ul și orice noutăți despre film pe care le puteți cunoaște prin pagina sa de Facebook Return to Zero.