Călătorie cu mașina cu copii: șapte sfaturi de la pediatri pentru a avea o călătorie fericită

Călătoria lungă cu mașina este obosită de obicei pentru toată lumea, dar mai ales pentru cei mici, incapabili să înțeleagă de ce trebuie să meargă pe un scaun pentru copii, fără libertate de mișcare. Ceea ce tatăl nu a trebuit să asculte fraza de temut "Există un drum lung de parcurs?"?

Dar nu numai că se plictisesc, ci și amețesc. Prin urmare, părinții, pe lângă asigurarea călătoriei în siguranță pe un scaun de copil aprobat și instalat corect, trebuie să ne asigurăm că sunt cât mai confortabili și distractivi.

şi, Pentru a facilita călătoriile rutiere, pediatrii Asociației Spaniole de Pediatrie pentru Asistența Primară (AEPap) ne oferă șapte sfaturi cheie.

1. Hrănirea ușoară

Pediatra María Jesús Esparza, purtătorul de cuvânt al îngrijirii primare a AEPap, sfătuiește să le ofere copiilor alimente ușoare și ușor digerabile, cele mai potrivite pentru a nu le ameți.

Li se poate da pâine, brânză sau fructe, deoarece sunt ușor de transportat alimente.

La Bebeluși și mai mult17 accesorii foarte practice pentru o călătorie cu mașina cu copii

2. Oferiți numai apă

Pentru a hidrata copiii trebuie să le dai mereu apă. Fără băuturi răcoritoare sau băuturi zaharoase, inclusiv sucuri.

Pediatrii se sfătuiesc complet împotriva lor din cauza cantității de zahăr pe care o au și pentru că afectează dinții.

3. Bine hidratat

Copiilor ar trebui să li se administreze apă în cantități mici, în special vara, când este foarte cald.

Vara, căldura determină creșterea temperaturii corpului, care este reglată de transpirație și că pierderea trebuie înlocuită pentru a evita deshidratarea.

Bebelușii și copiii mici suferă mai mult de aceasta, deoarece procentul de apă din corpul lor este mai mare, iar centrele de reglementare sete nu sunt încă mature.

Pentru asta este esențial să le mențineți constant hidratate, chiar înainte de a le fi sete, de când simțim nevoia de a bea apă, am pierdut deja între unu și două procente din apa corpului. Din fericire, când bei apă, concentrația de minerale din sânge revine la normal și te simți mai bine.

4. Transportator pentru copii aprobat

Purtătorii de copii aprobați cu standardul i-Size, cu reductor pentru copii de la 40 cm sau purtătorii de reclinare pentru copii oferă mai mult confort și siguranță sugarului, deoarece coloana îl poartă mai extins. Prin urmare, acestea sunt cele mai recomandate pentru călătoriile lungi.

5. Scaunul, în scaunul central al mașinii

Așezarea copilului în scaunul central al mașinii reduce și posibilitatea de a ameți. Acest lucru se datorează faptului că în acel loc poți merge să privești peisajul din fața ta.

Deși efectele amețelilor sunt reduse pe scaunul pasagerului, AEPap recomandă să nu-l folosești până când copilul nu are peste 1,5 metri înălțime.

6. Aer pur

De asemenea, este esențial ca interiorul vehiculului să fie ventilat, deschizând ocazional ferestrele, menținând o temperatură răcoroasă și protejând geamurile cu umbrele, dacă geamurile nu sunt temperate.

De asemenea, trebuie să evitați fumatul în interiorul mașinii atunci când copiii călătoresc și conduc fără probleme, în special atunci când conduceți printr-o zonă de viraje.

7. pauze frecvente

Sunt esențiale nu numai pentru șofer, ci și pentru ocupanți, mai ales dacă sunt copii. Pediatrii recomandă să se oprească ori de câte ori este necesar, astfel încât copiii să meargă la baie, să întindă picioarele și să alerge printr-o zonă sigură.

Amintiți-vă că atunci când coborâți din mașină, copiii ar trebui să o facă întotdeauna pe partea laterală.

Și, în sfârșit, AEPap recomandă avansarea pauzelor, cel mult la fiecare două ore, în cazul călătoriilor cu bebelușii într-un sistem de retenție a copiilor din grupul 0+. Este important să îndepărtați copilul de pe scaunul său pentru a-și putea întinde coloana vertebrală.

În Bebeluși și multe altele, plecăm în vacanță! Sfaturi pentru călătoria cu bebelușii în mașină, tren și avion

Video: The Great Gildersleeve: Fish Fry Gildy Stays Home Sick The Green Thumb Club (Ianuarie 2020).