Hasbro se angajează să elimine containerele de plastic din toate jucăriile sale și jocurile video pentru copii până în 2022

Știm cu toții că poluarea din plastic este una dintre cele mai mari probleme de mediu cu care ne confruntăm. Dacă ne gândim puțin la întreaga cantitate de plastic care vine în mâinile noastre pentru a fi mai târziu aruncată (cunoscută sub numele de plastic de unică folosință), ne putem da seama cum este peste tot.

Unul dintre produsele în care se pot găsi mai multe materiale plastice în ambalajul sau ambalarea sa, sunt jucăriile. Prin urmare, Compania americană Hasbro a promis că va elimina toate recipientele de plastic din jucăriile și jocurile sale video pentru copii până în 2022.

Printr-un comunicat de presă, compania a anunțat că va începe să ia măsuri pentru eliminarea elementelor din plastic ale noului ambalaj al produselor sale la începutul anului 2020, pentru a elimină practic toate materialele plastice din ambalajul noilor lor produse până la sfârșitul anului 2022.

La Bebeluși și mai multDeclogo pentru copiii care au grijă de mediu

Compania deține multe mărci și licențe ale unor oameni celebri, ca Mr. Potato (Domnule cartof în Spania și Fata de cartofi în America Latină) My Little Pony, Star Wars, prințesele Disney, Play-Doh, păpușile Baby Alive, figurile de acțiune Power Rangers, universul Marvel și Transformers, precum și celebrele jocuri de masă, cum ar fi Monopoly.

"Îndepărtarea plasticului din ambalaj este cel mai recent avans al călătoriei noastre de mai bine de un deceniu pentru a crea un viitor mai durabil pentru afacerile noastre și pentru lumea noastră"spune Brian Goldner, presedinte si CEO al Hasbro."Avem o echipă cu experiență și multifuncționalitate pentru a gestiona complexitatea acestui lucru și vom căuta să implicăm activ angajații, clienții și partenerii, în timp ce continuăm să inovăm și să impulsionăm progresul ca lider în sustenabilitate.".

acest Nu este prima măsură a companiei de a contribui la mediu prin reducerea cantității de materiale plastice din ambalajul său, deoarece timp de aproape 10 ani a eliminat anumite elemente din ambalajul său și din 2016 a adăugat etichete care arătau cum consumatorii își pot recicla ambalajele, în timp ce în 2018 a început să folosească containere fabricate din bioPET pe bază de plante.

recent, a anunțat, de asemenea, un program de reciclare a jucăriilor în combinație cu TerraCycle, o companie globală care este specializată în reciclarea produselor care sunt de obicei considerate ne-reciclabile. În cazul jucăriilor, atunci când acestea sunt trimise la companie, acestea vor fi reciclate pentru a le transforma în materiale care sunt utilizate la construcția de locuri de joacă, bănci de parc și alte utilizări similare.

Hasbro a anunțat de asemenea recent extinderea unui program de reciclare a jucăriilor în țări precum Franța, Germania și Braziliași că intenționează să continue acest lucru, pentru ca toate țările în care sunt cumpărate jucăriile lor să poată avea această opțiune de reciclare.

Compania știe că reproiectarea tuturor ambalajelor sale va fi o sarcină complexă, dar consideră că este foarte important să facă acest lucru și au încredere că echipamentul lor le poate elimina:

"Știm că consumatorii împărtășesc angajamentul nostru de a proteja mediul și dorim ca familiile să se simtă bine știind că ambalajele noastre vor fi practic lipsite de plastic și că produsele noastre pot fi reciclate cu ușurință prin programul nostru de reciclare a jucăriilor"spune John Frascotti, președinte și director de operare al Hasbro.

La Bebeluși și multe altele, ce fac cu jucăriile pe care fiul meu nu le mai folosește? Distribuie și reciclare

Fără îndoială că ești este o veste bună atât pentru familii, cât și pentru mediuAșadar, sperăm că mai multe companii își urmează exemplul și în curând toate familiile au opțiunea de a recicla jucăriile care nu mai sunt disponibile, precum și de a reduce consumul de materiale plastice acasă.