„Vacanțele lui Woody”, frumosul gest pe care l-a avut un hotel când un copil a uitat de jucăria lui preferată în timpul unei călătorii în familie

Toți copiii, la un moment dat în copilărie, au acea păpușă preferată, jucărie umplută sau jucărie. Cel pe care îl poartă peste tot, care îi însoțește să se joace, să doarmă și să mănânce. Ceea ce poate fi murdar și chiar rupt, dar care are cea mai mare valoare sentimentală din lume pentru ei. Vă puteți imagina pierzându-l?

Anterior am împărtășit povești despre jucării pierdute care, din fericire, se întorc la micii lor proprietari, dar astăzi este un lucru foarte particular, pentru că După ce și-a uitat păpușa preferată la sfârșitul unei călătorii în familie, hotelul nu numai că a avut grijă de el, dar a organizat și o vacanță distractivă pentru jucărie.

Povestea, care a devenit rapid virală, a fost postată pe contul de Facebook al lui Alejandro Castro, care are trei copii, dintre care unul este Damián, în vârstă de doi ani, proprietarul păpușii lui Woody care a fost uitat la hotel .

În Bebeluși și multe altele Drama extraordinară care poate pierde un animal umplut și cât de bine s-au comportat în rețelele de socializare pentru a ajuta părinții

Potrivit publicației sale, băiatul a uitat păpușa la sfârșitul ultimei sale vacanțe în familie, dar această jucărie nu este una care poate fi obținută în magazine, deoarece este păpușa preferată a lui Damián și Are caracteristici particulare care arată că este foarte special și a fost utilizat pe scară largă de către proprietarul său: Nu mai are brațe și este depășit de unele locuri.

Carlos a contactat hotelul în speranța că l-ar fi găsit și, din fericire, pentru Damian, acesta a fost cazul. Mai târziu, Carlos s-a întors să călătorească în același oraș și când a mers la hotel pentru jucăria fiului său, a avut o surpriză plăcută: au organizat o vacanță pentru Woody în timp ce el era acolo și chiar au făcut poze.

Postarea lui Alejandro a devenit rapid virală, fiind împărtășită de peste 86.000 de ori și primind peste 18.000 de comentarii, printre care multe persoane Ei evidențiază frumosul gest pe care l-a avut hotelul astfel încât pierderea jucăriei să devină ceva distractiv pentru Damián.

Aceste tipuri de povești în care copiii își pierd jucăria favorită, dar reușesc să o recupereze datorită sprijinului altor oameni, ne fac ziua, pentru că știm că atunci când ești copil, valoarea jucăriei preferate este una care este purtată în inimă și nu există alta care să se potrivească.