13 jocuri de călătorie magnetică pentru copii

Este sezon de călătorie, plajă, soare, înot în piscină și perioade distractive pentru cei mici din casă. Printre numeroasele activități pe care le putem face cu copiii noștri în aceste vacanțe, jocurile în familie sunt întotdeauna un pariu sigur și, de asemenea, are multe beneficii pentru toată lumea.

Astăzi vă propunem 13 recomandări de jocuri magnetice, mici, ușoare și ușor de transportat. Deoarece pentru copii, distracția nu înțelege momentele sau locurile!

Patru jocuri într-unul singur: șah, parcheesi, scară și dame

Cu acest set practic poți au adunat patru dintre jocurile clasice preferate de tineri și bătrâni: Parcheesi, șah, dame și jocul șarpelui și scării. Toate jocurile includ o placă pliabilă mică cu jetoanele corespunzătoare și o pungă confortabilă de pânză cu fermoar pentru a le transporta.

Perfect pentru călătorii cu trenul, cu avionul sau cu drumul sau pentru a purta în geantă când plecăm de acasă și dorim ca copiii să fie distrați. O puteți găsi pe Amazon pentru 15,94 euro.

JJPRIME 4 în 1 Șah / Ludo / Șarpe și Scară / Damă / Magnetic Travel Board Game

Astăzi pe Amazon pentru 15,94 euro: //www.amazon.es/dp/B07D3CQVPQ

Jocul de gâscă, un clasic care nu eșuează niciodată

Cu siguranță, în setul de jocuri tocmai am recomandat să fi ratat jocul de gâscă, a Divertisment sigur pentru copii în aceste după-amieze de vară.

Cu această gâscă magnetică pe o placă de 16 cm x 16 cm, copiii pot antrena memoria și concentrarea, în timp ce se distrează alături de prieteni. Îl puteți cumpăra pe Amazon pentru 3,95 euro.

Fournier- Gâscă magnetică (F29498)

Astăzi pe Amazon pentru 3,95 €: //www.amazon.es/dp/B000QB8KUA La Bebeluși și mai mult Jocul în familie este mai important decât credeți: șapte beneficii de a vă juca cu copiii noștri

Bingo magnetic, reinventat pentru cei mici

acest Bingo de buzunar nu include cărți sau un hype cu bile și numere. Este un joc cu panouri magnetice și modele pentru copii și o ruletă distractivă care se învârte la întâmplare. Designul său reînnoit îl face un joc ideal pentru copiii de la o vârstă fragedă.

Dimensiunile sale, 18,5 cm x 10,3 cm o fac perfectă pentru a purta mereu în geantă și a cânta acea „linie sau bingo” oriunde. Îl puteți cumpăra pe Amazon pentru 7,50 euro.

Fournier - Magnetic Bingo, Joc de masă (1034982)

Astăzi pe Amazon pentru 7,50 €: //www.amazon.es/dp/B01MG7O0QH

Zoo Rummy, un joc pentru a antrena logica

Zoo Rummy este un joc foarte distractiv, care constă în completarea cu seria ta de jetoane de animale înrudite. Primul care rămâne fără jetoane câștigă, deci jocul este perfect pentru logica de antrenament și asocierea conceptelor.

Acesta include patru plăci, unul pe jucător, cu cipurile lor magnetice respective, și este indicat copiilor de la șase ani. Îl puteți cumpăra pe Amazon pentru 15 euro.

Fournier- Rummy magnetic (1038629)

Astăzi pe Amazon pentru 15,00 €: //www.amazon.es/dp/B073SJB849

Scufundați flota, de asemenea, în dimensiune de călătorie

Cine nu a jucat jocuri îndelungate la „Scufundă flota”? Acest joc clasic, inspirat de bătăliile navale este unul dintre preferatele copiilor, deoarece pe lângă faptul că este distractiv și interesant, este Perfect pentru revizuirea numerelor, literelor și coordonatelor.

Această adaptare magică de buzunar poate fi achiziționată de pe Amazon pentru 10,29 euro.

Fournier - Magnetic Naval Battle, Joc de masă (1031024)

Astăzi pe Amazon pentru 10,29 €: //www.amazon.es/dp/B00GX6SSJK

Lettergories, adaptarea unui clasic care aduce mari avantaje

Cu siguranță că toți sună dinamica acestui joc distractiv: iese o scrisoare la întâmplare (în acest caz, învârtind o roată de ruletă) și toată lumea ar trebui să se gândească la cuvinte care încep cu ea. Datorită adaptării acestui joc clasic pe care îl știm cu toții, cei mici vor putea participa și ei, deoarece nu trebuie să știi să citești sau să scrii pentru a petrece un timp distractiv.

Lettergories este un joc magnetic foarte amuzant și dinamic, care îi ajută și pe copii să-și antreneze agilitatea mentală și să-și extindă vocabularul. Disponibil pe Amazon pentru 7,50 euro.

Fournier - Scrisori magnetice, joc de masă (1034981)

Astăzi pe Amazon pentru 7,50 euro: //www.amazon.es/dp/B01MFEZ3T2

Patru la rând, jocuri nesfârșite pentru după-amiaza de vară

Patru la rând este un joc perfect pentru instrui abilități de gândire logică și percepția vizuală și spațială. În plus, este atât de distractiv că jocurile se întâmplă din nou și din nou.

Cu acest joc mic, copiii se pot bucura de această vară, în orice moment și situație. O puteți găsi pe Amazon pentru 6,02 euro.

Fournier - Tic Tac Toe: 4 în bandă magnetică

Astăzi pe Amazon pentru 6,02 €: //www.amazon.es/dp/B00GX6SSAE

Puzzle de animale magnetice, pentru a învăța jucând

Această cutie magnetică de dimensiuni de carte găzduiește 30 de magneți în interior care reprezintă diferite părți ale corpului diferitelor animale. Copilul trebuie să asambleze puzzle-ul cu ajutorul unor cărți magnetizate cu desenul animalului în cauză.

Un joc distractiv și educativ care ajută la dezvoltarea coordonării manual-ochi și la învățarea cuvintelor noi. Pe Amazon pentru 39 de euro.

Janod- Magneti'book Animals, (Juratoys J02723)

Astăzi pe Amazon pentru 39,00 €: //www.amazon.es/dp/B07C8CDF7F

Imaginație fără limite cu figuri magnetice

Acest joc ne-a plăcut în special pentru originalitatea sa, deoarece le permite copiilor să-și dezvolte imaginația fără limite, invitându-i să creeze tot felul de figuri cu ajutorul magneților cu forme geometrice.

Are dimensiuni reduse și este perfect pentru copiii de la trei ani, deoarece va ajuta la stimularea imaginației și coordonării lor manuale. Pe Amazon pentru 21,77 euro.

Janod- MAGNETI'BOOK MODULOFORM MagnetiBook Modul de formă, culoare negru (Juratoys J02720)

Astăzi pe Amazon pentru 21,77 €: //www.amazon.es/dp/B07BB7PXR7 La Bebeluși și mai multe 11 alternative la ecrane pentru a distra copiii când plecăm de acasă

Păpușă și îmbrăcăminte, un joc creativ și distractiv

Imbraca si dezbraca papusile si alege haina perfectă pentru fiecare ocazieNu numai că este un joc foarte distractiv pentru copii, dar îi ajută să își promoveze propria autonomie cu hainele, conștientizând în același timp corpul lor și diferitele părți care îl alcătuiesc.

Acest joc al Disetului include o păpușă și haine magnetice, astfel încât copiii să își poată dezvolta imaginația. Îl puteți cumpăra pe Amazon pentru 11,90 euro.

Diset Ardezie cu două fețe și două foi cu haine magnetice pentru a îmbrăca băiatul sau fata de la 3 ani

Astăzi pe Amazon pentru 11,90 euro: //www.amazon.es/dp/B00ABTGH70

Alfabetul magnetic, o modalitate excelentă de extindere a vocabularului

Cu această cutie magnetică, compusă din 28 magneți ilustrați și 116 litere magnetizate, copiii vor putea revizui alfabetul în spaniolă în timp ce compun cuvinte noi sau le reproduc pe cele incluse.

Perfect pentru copiii care încep cu alfabetizarea. Îl puteți cumpăra pe Amazon pentru 17,99 euro.

Jucărie educativă alfabet Janod Magneti'Book, versiune spaniolă (J02714)

Astăzi pe Amazon pentru 17,99 EUR: //www.amazon.es/dp/B000SXN3B2

Placă magnetică cu mai multe jocuri educaționale, originalitate și divertisment în părți egale

Imaginați-vă o servietă mică din lemn care adună mai multe jocuri magnetice pentru copii de la vârsta de patru ani. Acesta este jocul pe care ni-l propunem și care include un Placă magnetică pentru a proiecta peisaje distractive cu magneți, și puzzle-uri din lemn cu piese magnetizate.

Utilizare portabilă, mică, ușoară și nelimitată, deoarece copiii vor descoperi noi modalități de a se distra cu piesele lor de fiecare dată când o deschid. Disponibil pe Amazon pentru 15,99 euro.

yoptote 110 bucăți puzzle-uri de lemn magnetice, tablă de tablă magnetică puzzle-uri de lemn cu două fețe tablă de desen jucărie educațională Pescuit pentru copii 3 4 5 ani

Astăzi pe Amazon pentru 15,99 euro: //www.amazon.es/dp/B073CF4QPH

Revederea sumelor și numerelor nu a fost niciodată atât de amuzantă

Copilul tău învață să adauge și să identifice numere? Dacă da, această servietă amuzantă din lemn cu magneți va fi perfectă pentru a continua practicarea vara, în timp ce vă distrați. Include o placă magnetică, în care copilul nu poate doar să scrie sau să deseneze, ci să lipească magneții numerici sau să facă sume simple folosind numere sau desene.

Îl puteți cumpăra pe Amazon pentru 19,99 euro. : //www.amazon.es/dp/B01N91WWT4%2Fref%3Dsspa_dk_detail_3%3Fpsc%3D1%26pd_rd_i%3DB01N91WWT4%26pd_rd_w%3DBhYwW%26pf_rd_p%3D4c3f05cb-2eb1-40e6-8a23-284c1d5bc919%26pd_rd_wg%3DeXf9c%26pf_rd_r%3DE41ZMCSKYNH6EMEF27H3%26pd_rd_r % 3D2e006bbe-a6e2-11e9-ab41-7329df4b71ab

Puzzle din lemn (puzzle-uri)

Astăzi pe Amazon pentru 19,99 euro: //www.amazon.es/dp/B01N91WWT4 În Bebeluși și multe altele Cum să-ți exercite mintea copiilor în timp ce te distrezi: 11 jocuri simple care stimulează memoria, logica și limbajul

Video: Joc de Societate Educativ Play Land (Ianuarie 2020).