„Dacă bebelușii aveau dinți”, hilarul (și ușor deranjant) a editat fotografii ale nou-născuților

Știm cu toții că dinții bebelușilor apar pe măsură ce se dezvoltă, iar procesul de dințare începe odată cu ieșirea primului dinte, care, de obicei, răsărește între a șasea și a opta lună de viață. dar, Te-ai gândit vreodată cum ar arăta bebelușii dacă s-ar fi născut deja cu dinții?

Un fotograf pentru copii a decis să afle și să ne facă să râdem și să impresionăm pe toți, editând câteva fotografii pe care le-a făcut de nou-născuți, să ne arate cum ar arăta bebelușii dacă ar avea dinți de la naștere.

Amy Haehl este proprietarul studioului de fotografie Coffee Creek, specializat în fotografie de nuntă și copii. Fotografiile sale surprind de obicei inocența și delicatețea nou-născuților, arătându-ne cât de frumoși sunt în acea scurtă etapă.

La Bebeluși și mai mulți Copiii devin vârstnici într-o serie amuzantă de imagini

Totuși recent El a decis să facă un mic experiment și să dea o răsucire distractivă fotografiilor pe care le-a făcutși ne-a rezolvat o întrebare pe care poate unii oameni la un moment dat ne-au pus: cum ar arăta bebelușii dacă s-ar fi născut cu dinți?

Printr-o postare pe pagina ei de Facebook, Amy El a împărtășit rezultatul lucrării sale de editare într-un album foto intitulat „Dacă bebelușii aveau dinți” cu următorul mesaj:

Dumnezeule, băieți ... am decis să mă distrez și să pun dinți bebelușilor. HAHAHAHA Nu am râs atât de mult de mult timp. Aș putea să mă întorc și să fac asta cu fiecare dintre bebelușii care au trecut prin studiul meu. Nu, pot. Lasă. Of. Râzând. Așa că m-am gândit să-l împărtășești ca să poți râde și tu!

* Am discutat cu părinții fiecăruia dintre acești bebeluși despre utilizarea fotografiei lor.

Fotografiile au devenit rapid viral, deoarece Este foarte amuzant să vezi cum ar fi imaginile bebelușilor dacă s-ar fi născut cu o proteză completă, deși trebuie să recunoaștem că, deși ne-au provocat mult har, ne-au lăsat impresionați (și după unele comentarii, ușor deranjați).

Pe lângă faptul că ne-au făcut să râdem, aceste fotografii ne-au făcut să realizăm ceva: elementul „tandrețe” s-ar pierde dacă bebelușii s-ar fi născut cu proteze complete. Este bine ca bebelușii să se nască fără dinți și să încolcească încet, pe măsură ce cresc.

Fotografii | Coffee Creek Studio (reprodus cu permisiunea)
Via | Cafea mama

Video: A Vrut O Babuta - Cantece Pentru Copii (Ianuarie 2020).