Creați costume personalizate pentru copiii cu nevoi speciale în Statele Unite

Îmbracarea este o activitate foarte distractivă pe care ne place să o facem copiilor și adulților. Dar în copilărie, îmbrăcarea oferă copiilor o oportunitate prețioasă de a-și lăsa imaginația să zboareși simți că pentru o zi pot fi un supererou, o prințesă, un mag, un aventurier neînfricat sau o zână.

Pune-ți un costum și distrează-te cu el este ceva pe care toți copiii ar trebui să aibă ocazia să-l facă. Prin urmare, au creat în Statele Unite o linie mică de costume adaptabile, concepute pentru acei copii care au o nevoie specială.

De-a lungul anilor, am văzut cum unii părinți și-au dat zborul imaginației creând costume impresionante pentru copii în scaune cu rotile, pentru a le permite să se bucure și de această activitate distractivă.

În Bebeluși și mai mulți Un tată transformă scaunul cu rotile al fiului său într-un costum spectaculos: Ghostbusters Ecto-1

Acum, lanțul de magazine Target din Statele Unite a anunțat lansarea unei mici colecții costume pentru copii cu nevoi speciale, inclusiv câteva opțiuni pentru acei copii care folosesc un scaun cu rotile și pentru copiii cu nevoi senzoriale.

Nu este prima dată când acest magazin desfășoară acțiuni de acest tip, deoarece în urmă cu ceva timp v-am spus că a lansat o linie de îmbrăcăminte adaptabilă pentru acei copii care au nevoi speciale, cum ar fi orice afecțiune medicală sau nevoi senzoriale speciale.

Noua linie de costume adaptabile este mică și nu se știe încă dacă va fi extinsă cu mai multe opțiuni, dar deocamdată include două costume adaptabile pentru copii în scaune cu rotile, care constă în haine confortabile de purtat și care pot fi ușor amplasate, pe lângă vânzarea a două huse pentru a fi așezate pe scaune și care pot completa costumele.

Pe de altă parte, vor oferi și ei două costume pentru copii cu nevoi senzoriale sau care necesită un dispozitiv medical special, care nu au etichete și cusăturile sunt complet plate, astfel încât să nu vă deranjeze sau să vă deranjeze și să aibă deschideri în abdomen.

Costumele sunt deja disponibile pentru pre-vânzare pe site-ul lor și vor începe să fie distribuite la sfârșitul lunii august. Este cu siguranță o opțiune bună pentru că copiii cu nevoi speciale se pot bucura și de distracția de a se îmbrăca mai confortabil, așa că sperăm să vedem mai multe opțiuni și inițiative de acest fel în viitor.

Fotografii | țintă
Via | PopSugar