Turmă de oaie cu biscuiți și topping de brânză. Rețetă de făcut cu copii

Cum în primul weekend ne-am distrat de minune nepoata mea și eu făcând fursecurile pentru inimă, am repetat și am făcut-o din nou. Cu această ocazie am pregătit un turmă de oi cu biscuiți cu topping de brânză pentru lână. Vei vedea cât de mult îți plac.

În ziua în care le-am făcut, ne-am distrat foarte mult, dar cel mai bun lucru a fost după aceea, deoarece aceste cookie-uri au avut un mare succes. Din acea zi, au fost micul dejun pentru familia mea și nu mai avem unul. Va fi necesar să se întoarcă pentru a face o altă turmă, dar va fi cu o altă rețetă. Sper sa indraznesti sa le faci si sa-mi spui.

Ingrediente pentru aproximativ 15 fursecuri de oaie

  • Pentru cookie-uri: 200 g unt în unguent, 80 g zahăr sticlă, 1 ou mediu, 260 g făină, 40 g migdale măcinate
  • Pentru acoperirea cu brânză cu care vom face lâna: 2 brânză în porții, 1 albus de ou, 100 g zahăr de sticlă și câteva picături de lămâie

Cum se face o turmă de oaie biscuită acoperită cu brânză

Ca în orice rețetă de prăjituri începem să facem aluatul, pentru care vom amesteca toate ingredientele lucrându-le bine până când poți forma o minge. Apoi, extindem un film de bucătărie, punem mingea deasupra și acoperim cu un alt film de bucătărie.

Cu un rulou întindem aluatul între cele două materiale plastice până când se face o masă de aproximativ o jumătate de cm înălțime aproximativ. Odată întins, îl introducem la frigider cam 40 de minute astfel încât să se întărească puțin și este mai ușor să tăiați fursecurile fără să le deformezi.

Cu un tăietor în formă de oaie, - recunoașteți că este frumos - tăiem prăjiturile până se termină aluatul. Cu tăieturile, facem o bilă, o întindem din nou și continuăm până nu mai există. Plasăm prăjiturile pe o foaie de copt acoperită cu hârtie de copt și gătim la 180 ° până când încep să se rumenească. Le răcim pe un suport pentru a le decora.

Pentru a face glazura cu care ne vom decora oile, amestecăm bine ingredientele, batem energic și decorăm prăjiturile cu grijă pentru a nu părăsi. Această sarcină poate fi făcută de copii. Cu ajutorul dumneavoastră, extindem acoperirea simulând lâna de oaie a turmei.

Timp de procesare | 1 oră
Dificultate | medie

Degustare

Trebuie să ai răbdare cu aceste fursecuri de oaie, deoarece merită să le încerci. Vă asigur că asta turmă de oi cu biscuiți și topping de brânză le vei iubi, mai ales dacă le faci cu copiii. Îmi vei spune.