Rezumatul săptămânii din 31 iulie până pe 6 august în Peques și Mai mult

M-am întors să vă spun știri pe care le-am publicat în Peques and More, blogul se adresează familiilor cu copii de la cinci la 12 ani. Dacă încheiem luna iulie cu multă căldură, luna august ne lasă cu temperaturi foarte ridicate care ne fac să căutăm ajutorul fanilor, a apei și a hidratării interne.

De aceea am vrut să ne amintim asta Hrănirea sugarului în timpul verii ar trebui să se bazeze pe două aspecte fundamentale: Hidratează-ne bine corpul și acordă prioritate vaselor unice, pentru a evita digestiile grele. În această privință, Marcos ne-a povestit cum a răspuns la cea mai recentă provocare Skylanders, făcând din șeful Hot Head o selecție foarte apetisantă de fructe, cu siguranță toți participanții s-au bucurat de frumos, în timp ce au beneficiat de alimente proaspete și răcoritoare. Mai multe fructe și mai multă sănătate: pe de o parte găsim campania de promovare a bananelor din Insulele Canare, mâncare delicioasă și hrănitoare acolo unde există; iar pe de altă parte, o serie de recomandări pentru menținerea sănătos a părului copiilor, în fața agresiunilor care constituie căldură și alți agenți externi tipici verii.

În Peques și Más, am făcut ecou și în Săptămâna Mondială a Alăptării, prezentând și fotografiile frumoase ale mamelor care alăptează realizate de Isa Sanz.

Și, de obicei, au trecut prin paginile noastre, unele idei de divertisment pentru cititorii noștri - tati, mămici și alte rude, care caută uneori activități de făcut cu copiii lor -. Serviciul „Experimente strălucitoare”, atelierul despre Justiția alimentară sau selectarea lecturilor cu muzică de club Kirico, fac parte din recomandările noastre.

Marcos ne-a adus un interviu fantastic cu profesoara de educație infantilă Salomé Recio, în care au vorbit despre promovarea blogurilor la clasă, încurajarea părinților să participe la ele.

Și ne-a povestit și despre a noutatea televiziuniiȘtiați că Tadeo Jones are un nou program educațional pe Tele Cinco? Și din noua linie de păpuși Barbie inspirate din Barbie Life din seria Dream House.

Voi încheia cu un tur al diferitelor înscrieri care s-au alternat în ultimele șapte zile: o reflecție asupra modului în care greșelile comise de jocul de șah ajută; noutățile privind interzicerea substanțelor chimice la fabricarea jucăriilor în Spania; și (revenind la problema de securitate mereu prezentă) amintirea că atunci când copiii noștri folosesc patine sau patine, trebuie să ofere și elemente de protecție.

Și acum îmi iau rămas bun până la 28 august, pentru că în următoarele două săptămâni va fi Marcos cel care vine la timp la programare, pentru a vă spune rezumatul săptămânal al lui Peques și More.