Rețete și alte idei gastronomice pentru a sărbători Ziua Mamei

Se apropie Ziua Mamei și, fără îndoială, un mod bun de a o sărbători este pregătind rețeta mamei noastre care ne-a plăcut cel mai mult când eram mici.

În direct la Palat, bucătăriile noastre de pe blog, au avut marea idee de salvare retetele mamelor noastre, delicatese pe care le putem pregăti pentru a onora și onora duminica viitoare.

Fii atent la rețete și alte idei gastronomice care ne oferă să sărbătorim Ziua Mamei Cu un gust bun.

Retete ale mamelor noastre

Una dintre cele mai tipice arome ale Murciaului, pâinea Calatrava, poate deveni un desert ideal și ușor de făcut pentru a sărbători Ziua Mamei. De asemenea, realizată în timp record este această rețetă pentru mousse rapid de lămâie.

Printre deserturile mele preferate și cea care îmi amintește cel mai mult de mama mea, strudelul de mere, pentru a-l lua însoțit de o lingură de înghețată de vanilie.

Și o altă încântare care poate fi luată ca desert sau cu cafea sunt câteva cani prăjite umplute cu cremă.

În ceea ce privește mâncărurile sărate, rețineți două rețete care le plac tuturor copiilor: salată rusă ușoară sau chiftele în sos întunecat

Idei de cadouri pentru bucătăriile mamei

Dacă mama este una dintre cele care își petrec toată ziua în bucătărie cu tot gustul din lume, luați în considerare aceste mici cadouri care să o surprindă că sigur o va iubi.

Dintr-un set frumos de tăvi cuptor cu alunițe, sau mai accesibile, un set de coacere din porțelan neutru în culori neutre pentru a completa ustensilele de bucătărie.

Desigur, nu putem uita de pânzele clasice sau șorțurile de bucătărie, pe care chiar și cei mici le pot confecționa sau un joc linguri pictate manual din lemn de la sine. Ceva simplu și util în același timp.

Și, în sfârșit, un cadou care cred că este frumos și super original pe care copiii să-l facă așa cum li se pare potrivit (ceea ce contează este intenția și afecțiunea pusă) este să transformi rețeta preferată într-o operă de artă.

Puteți scrie rețeta și faceți desenele ingredientelor, sau scrieți-o tată și ele fac desenele și o pun într-un cadru frumos.

Sper ca esti retete si idei te inspiră să-i onorezi mama în ziua ei. Încercați-le și apoi spuneți-ne.

Trăiește la Palat | Ziua Mamei La Bebelusi si multe altele Ziua Mamei, surprinde-o pregătind micul dejun

Video: Prajitura in 5 minute reteta pt. incepatori (Ianuarie 2020).