Scrisoarea emoțională a unui copil cu autism, pentru a nu-și concedia profesorul: „M-a ajutat să mă raportez la ceilalți”

Sami, de 11 ani, are autism. Acum opt ani, Alejandro Rubio de Guadalix (Madrid) a început școala, cu multe probleme de vorbire. Astăzi, nu numai că i-a depășit, ci și Cântă la pian și studiază limba franceză.

Potrivit Guadalix TEA, care reunește familiile ai căror copii studiază în sala de clasă a tulburărilor de dezvoltare generalizată (TGD) din centru, aceasta a fost posibilă datorită activității profesorului lor Inma, responsabil pentru sala de clasă TGD la care a participat Sami. O relație care a fost vitală pentru copil să se îmbunătățească foarte mult.

Centrul se va descurca fără serviciile Inma și Sami El a scris o scrisoare emoționantă, astfel încât directorul școlii sale să nu-și concedieze profesorul.

Inma nu vrea să plece

Directorul acestei școli publice din Madrid, a comunicat prin scrisoare profesorului în luna mai că anul viitor nu vor continua să o aibă.

Inma este în comision de serviciu, astfel încât să vă puteți întoarce la centrul unde aveți locul fix, dar nu doriți să plecați. Prin urmare, el a trimis o scrisoare către Ministerul Educației în care își exprimă dorința de a rămâne în centru.

La Bebeluși și multe altele Să dărâmăm împreună barierele împotriva autismului: cum putem ajuta copiii cu această tulburare

De asemenea, părinții doresc ca eu să continui în TGD din clasă (Tulburări de dezvoltare generalizate) în care lucrează încă din prima zi în care a fost creată, acum nouă ani.

Și Sami, unul dintre studenții săi, a dorit să-și aducă și graiul de nisip, cerând directorului centrului să continue Inma. El a scris o scrisoare emoționantă în care detaliază tot ce a făcut profesorul său pentru el și motivele pentru care trebuie să stea. Familiile de clasă TGD din CEIP Alejandro Rubio de Guadalix de la Sierra, au împărtășit-o pe contul lor de Twitter.

Scrisoare disperată de la Sami (11 ani). Are #autism. Alejandro Rubio de la @AytoGuadalix a ajuns cu probleme de vorbire. 8 ani mai târziu cântă la pian și studiază limba franceză. Directorul se va descurca fără profesorul care l-a obținut. @ R_vanGrieken @CommunityMadrid #TEA #lacartadeSami pic.twitter.com/SbsIe6UMH5

- GuadalixTEA (@GuadalTEA) 7 iunie 2019

„Unul dintre profesorii care m-a ajutat cel mai mult a fost Inma. Dacă acest lucru nu s-ar fi întâmplat, aș fi avut multe probleme în studierea și interacțiunea cu ceilalți. ”

Acest lucru este exprimat de copilul cu autism și continuă să explice acest lucru „Să ai un handicap nu te împiedică să realizezi lucruri. Dar important este că toți putem face tot posibilul și Inma m-a ajutat să realizez acest lucru. ”

Potrivit relatării sale, mulțumită profesoarei sale, a obținut multe lucruri: „Știi ce să faci în fiecare situație, respectă și relaționează-te cu ceilalți, ce se poate face și ce nu ...”.

La Bebeluși și mai mulți Nu toți sunt Sheldon Cooper: șase mituri și adevăruri ale persoanelor cu autism

Dar Sami merge mai departe și îi cere directorului centrului său să se gândească și la restul copiilor „Merg cu mine la floarea soarelui. De asemenea, au nevoie de ajutorul Inma. Unul dintre ei este fratele meu Simon. Tocmai am terminat copilăresc. Are nevoie de ajutorul Inma pentru a merge bine în școala elementară! ”

„Gândește-te la alții. Gândește-te, te rog să o lași pe Inma la școală. ”

Sfârșitul unei scrisori, de un apel disperat, astfel încât să nu-și ia drumul profesorului care, după cum a declarat AMPA-ul școlii către Cadena Ser, a lucrat cu zeci de copii cu nevoi educaționale speciale și nu a primit niciodată o singură plângere :

"El a făcut din centru o referință pentru varza din zona care vine la noi pentru a vedea cum facem lucrurile și că a avut doar cuvinte bune de la Ministerul Educației."

Fotografii | Twitter Guadalix TEA

Video: VIATA MEA INTRE ATUNCI SI ACUM. TESTIMONIAL "THE ORLOV - STRALUCIREA MINTII" (Februarie 2020).