Consiliul Local al orașului Madrid propune o excursie pentru a sărbători Ziua Tatălui și a vizita comorile capitalei

Consiliul Local Madrid a organizat un traseu ghidat gratuit pentru întreaga familie și special conceput pentru participarea copiilor. Se numește Comorile din Madrid cu tata și este o inițiativă didactică și distractivă pentru a sărbători în familie Ziua Tatălui care va fi luni viitoare, 18 martie și în care nu va exista și școală, deoarece este festiv.

Turul, care se desfășoară pe jos, începe la ora 11:00 dimineața și include ghiduri profesionale. Scopul este vizitați locuri clasice din centrul Madridului cum ar fi Plaza Mayor, Palatul Santa Cruz, Puerta del Sol, Biserica San Ginés, Plaza de la Vila, Puerta Cerrada sau Arco de Cuchilleros (în imagine, fantastic și spectaculos).

Scopul este ca părinții și copiii, din Madrid sau oriunde în lume, să cunoască impresionantul centru istoric al orașului, cu detalii și explicații despre istoria, legendele, curiozitățile și secretele. Cred că traseul poate fi accesibil pentru a-i duce pe copii să meargă și să descopere monumentalitatea centrului istoric al capitalei Spaniei.

Nu știu dacă vor mai exista locuri pentru că pot participa până la 60 de persoane și un grup suplimentar de 25 de persoane cu dizabilități vizuale. Trebuie să vă înscrieți la Centrul de turism din Plaza Mayor, care se află în numărul 27 al Plaza Mayor.

Deși traseul nu poate fi făcut de Ziua Tatălui, ne amintim că acest tur se poate face și în fiecare sâmbătă, la ora 12:00. Are un preț de 5,90 euro și este gratuit pentru copiii sub 5 ani. De la Oficiul de Turism al Consiliului Local sunt propuse alte rute pentru copii pentru a descoperi și a se bucura de destinația Madrid ca o familie, cum ar fi Secretele retragerii care se poate face duminica, la ora 12:00. de asemenea Imaginează-ți Madridul, care are loc sâmbătă, la 16:00 sau Pe urmele unor artiști ilustri care are loc duminică, la 16:00.

Există mult mai multe informații și acces la programare pe pagina oficială de informare turistică din capitala Spaniei, indicată mai jos.

Video: Primăria şi Consiliul local al orașului Ocna Mureș, vă urează Sărbători fericite şi La mulţi Ani! (Ianuarie 2020).