Care ar trebui să fie obiectivul Educației? Întrebarea săptămânii

Ca în fiecare miercuri vom propune o întrebare a săptămânii și vom colecta răspunsurile cele mai apreciate din săptămâna precedentă.

În ciuda sărbătorilor de Crăciun, Educația continuă să fie un subiect de mare relevanță, având în vedere marea rezistență care are loc înainte de reformele propuse de guvern cu LOMCE, care plouă critici și demonstrații.

Un concept de educație orientat către piață și bazat pe conținuturi valide și fixe, în comparație cu alte concepte mai moderne, a creat o mulțime de tensiuni în comunitatea educațională care, în final, toți suntem. Pentru asta Va intreb saptamana asta: Care ar trebui să fie obiectivul Educației?

Întrebarea de săptămâna trecută

Întrebarea din această săptămână a fost aceasta: le oferiți copiilor tot ceea ce cer de Crăciun? iar cel mai apreciat răspuns a fost cel al lui Silvia.

Cred că cel mai important este să le explici bine că nu pot comanda întregul magazin și să încerce să facă o scrisoare cât mai realistă. Astfel nu vor fi multe dezamăgiri și nici noi nu vom fi cei pe care îi alegem, ci copiii înșiși. În cazul în care nu sunteți sigur că veți găsi ceea ce cereți, putem spune că faceți o listă cu preferințe, dar precizând că vin cadourile, nu 50. În cazul nostru vă vom oferi tot ceea ce cereți, deoarece după ce priviți magazinele, cataloagele și paginile de internet, a ales un lucru pentru Moș Crăciun și altul pentru Regi. Am pus și jucării folosite într-o pungă mică, astfel încât Moșul să le ia și să le ofere altor copii mai mici care doresc să se joace cu ei (le avem la pachet în camera lor și nu lăsăm pe nimeni să le atingă, elf trebuie să vină pentru ea).

Vă reamintim asta întrebarea noastră pentru această săptămână Acesta este deja disponibil în secțiunea Răspunsuri pentru copii și multe altele și vă invităm să votați și să răspundeți în linkul respectiv, astfel încât să putem lua în considerare participarea dvs.