O idee bună: împrumut de carucioare pentru copii pe aeroporturi

Ne place această noutate care face călătoria cu copiii mai ușoară, o astfel de atenție încât familiile pot ajuta și simți (aproape) ca și cum ar fi călători de primă clasă. În aeroportul Barajas a fost lansat un serviciu de împrumut de transport pentru copii.

Nu știu dacă acest serviciu va exista în multe alte aeroporturi, cu siguranță am călătorit câteva cu copilul în brațe (pentru că te obligă să verifici căruciorul de la intrare) și ne-ar fi plăcut un cărucior.

Din fericire, de asemenea, tot mai multe aeroporturi și mai multe companii vă permit să duceți căruciorul în avion, ceea ce face transferul și așteptarea pe aeroport mai confortabil. Și apropo ne asigurăm că coșul va călători în același avion ca și noi.

Și dacă așteptarea va fi lungă, să nu uităm purtătorul de copii sau să ne asigurăm că găsim un loc unde să stăm la fel de confortabil cu copilul pentru a se odihni.

În orice caz, dacă este necesar, aeroportul din Madrid Barajas a deschis acest nou serviciu de pasageri care oferă cărucioare gratuite pentru copii în zonele de îmbarcare ale terminalelor 1, 2 și 4.

Așadar, în aceste terminale, vom găsi distribuitoare ale acestor cărucioare cu până la 50 de scaune fiecare, destinate bebelușilor de la șase luni până la o greutate maximă de 15 kilograme.

O altă facilitate este că atunci când pasagerii au folosit căruciorul nu vor trebui să-l depună într-un anumit punct al instalațiilor, dar îl pot lăsa oriunde în zona de îmbarcare pentru ca personalul aeroportului să-l ridice.

Pe scurt serviciul de împrumut pentru transportul copilului la aeroport Barajas mi se pare grozav, iar cel mai bun lucru este că este gratuit și nu este plătit ca alte presupuse „facilități” pentru familiile din aeroporturi.