Ce transportați în geantă acum, când aveți copii?

În urmă cu câteva zile am vorbit despre părinții care poartă o geantă aproape din obligație, din cauza „defectului” portofelului, cheilor, telefonului mobil și a articolelor pentru copii care ar trebui să înceapă să facă parte din materialul de transport când devii tată. Astăzi vom merge un pic mai profund explicând un caz personal: al meu (care este cel pe care îl cunosc cel mai mult).

Așa cum am spus, îmi port poșeta pentru lucrurile mele mici de câțiva ani și în ultimii ani am văzut cum a crescut considerabil. Atât de mult există deja oameni care mă întreabă ce port în geantă.

În mod normal, sunt femei (poate bărbaților le pasă mai puțin de ceea ce poate avea un alt bărbat asupra lor), dar au existat mai multe cazuri de prieteni sau colaboratori care profită de ocazie să arunce o privire când îl deschid sau care mă întreabă direct pe mine și pe mine, De fapt, nu mă deranjează să explic ce port.

Prima dată când s-a întâmplat acest lucru am fost cu câțiva colegi de muncă și unul mi-a spus: „Dar unde mergi mereu atât de încărcat? Ce ai acolo? În acel moment, restul celor prezenți s-au alăturat întrebării dorind să știe, de parcă ar fi fost o îndoială pe care au avut-o întotdeauna (de ce are Armando acea geantă?) Și au văzut acum ocazia să o rezolve.

Ceea ce port în geantă

Am o bucată de geantă marca Calvin Klein care are o capacitate de invidiat. Încerc să o iau cât mai ușor, pentru că o port în fiecare zi cu mine (și nu plec de acasă fără ea), dar când merg cu familia, crește iremediabil în dimensiuni.

Voi explica ce port de obicei atunci când mergem la plimbare, de exemplu.

Buzunar intern

Există un buzunar intern care nu are fermoar, dar care este perfect pentru transportarea cheilor. Sunt cei de acasă, cei de la mașină, cei de la serviciu și cei de la casa părinților mei (dacă îi las acasă nu îi voi avea când am nevoie de ei).

Buzunar cu fermoar

După buzunarul intern vine un alt buzunar cu fermoar, ideal pentru transportul portofelelor. Una dintre ele este pungă, iar cealaltă este pentru carduri și facturi. Alături de ei există biletul de cumpărare ocazional împrăștiat ...

Zona principală

Zona principală este interiorul sacului, fără mai mult. Iată care sunt cele mai mari lucruri. Tot ce găsești când ajungi fără să te uiți. Aici putem găsi următoarele:

 • două sticle mici de apă, unul cu numele fiecărui copil: Copiii mei sunt atât de atenți încât se apucă să se îmbolnăvească. Când unul curge, celălalt este ca un trandafir și invers, deci este mai bine să nu împărțiți slime în apă. În plus, Jon este destul de îngrijit și Aran destul de puțin ...
 • pachet Biscuiți Maria: Cei patru membri ai familiei mele au un ten destul de subțire și mănâncă puțin, dar de multe ori. Acest lucru ne face să ne umplem deodată, dar trebuie să mâncăm după câteva ore, deoarece foamea crește. Un pachet de prăjituri Maria servește ca mâncare de urgență atunci când nu există nimic altceva sau când ne prinde în mașină
 • Cameră foto Compact: Viața este plină de momente care merită să fie imortalizate și mai mult dacă ai copii. Nu știi niciodată când se va întâmpla ceva amuzant sau când vor avea loc progrese în abilitățile copiilor tăi, așa că idealul este să duci mereu o cameră de fotografiat peste ceea ce se poate întâmpla. Este adevărat că majoritatea telefoanelor au astăzi o cameră foto, dar personal sunt mai mulți prieteni cu utilizarea unei camere în acest scop.
 • Câteva din Bolis: Întotdeauna trebuie să sfârșești prin a scrie ceva, așa că unul sau două stilouri nu merg niciodată greșit.
 • Geantă cu pânză: Majoritatea magazinelor renunță la genți de cumpărături din plastic, așa că este aproape obligatoriu să duci o pungă din stofă pentru a pune lucrurile în interior.
 • ochelari de soare: Dacă le las acasă sau în mașină nu le voi folosi niciodată. Întotdeauna îți dai seama că sunt necesare atunci când soarele nu te lasă să vezi (atunci ochelarii nu mai sunt în apropiere).
 • Ochelari de soare Jon: Dacă soarele mă deranjează, Jon face și el. Aran, în acest moment, nu are unele, mai mult decât orice, pentru a-l împiedica să le rupă, pentru că în acest moment este mai probabil să le calce.

Buzunar extern

În partea exterioară a sacului se află un buzunar cu fermoar destul de mare, care este de asemenea plin:

 • Trei sau patru scutece: Încărcat într-o pungă de plastic Am mereu trei sau patru scutece pentru Aran. În mod normal, folosim doar una sau două, dar sunt momente în care nu-mi amintesc să le înlocuiesc și doar în cazul în care celelalte două rămân mereu
 • pachet Șervețele: A purta scutece și a nu purta șervețele este o prostie. De asemenea, merg foarte bine pentru a curăța murdăria de urgență (copilul a atins o roată, a căzut, are o față plină de mâncare și mâini lipicioase, etc ...)
 • Folosiți și aruncați schimbătorul: În Mercadona vând o utilizare foarte ieftină și aruncă schimbătoare care durează, dacă nu sunt pătate, o eternitate (adică nu este necesar să o folosești și să o arunci). Deoarece nu știi unde va trebui să-ți schimbi copilul, este mai bine să aduci unul (fața de ușurare pe care oamenii o pun atunci când văd că vei schimba poala copilului tău pe canapeaua lor și văd că scoateți masa de schimbare nu are preț).
 • Câteva din pliculețe sandwich: Apariția cu un scutec pliat prost, plin cu șervețele murdare care ies în timp ce se întreabă „unde să-l arunce” nu este unul dintre cele mai bune momente ale tatălui. Cu o pungă de gustare opacă, o puteți arunca în interior, faceți un nod și zâmbiți cu mândrie în timp ce puneți întrebarea.
 • Crema cu nasturi: Fundul bebelușilor este o zonă care merită un capitol separat, pentru că nu avertizează înainte de a vă irita. O zi este minunat de bună, iar a doua zi apare iritată. În cazul în care muștele, este mai bine să purtați cremă în geantă, ca să nu vă petreceți ziua afară și copilul dvs. suferă de fiecare dată când curățați (de capul rău).
 • Tom tom one: Trebuie să fiu unul dintre cei mai prost orientați din lume. Abilitatea mea de a-mi aminti străzile este surprinzător de mică, întrucât amintirea mea este atunci când fac o călătorie. Din acest motiv, am nevoie de un browser ori de câte ori voi face o călătorie într-un loc necunoscut. O luam în mașină pentru că era relativ mare. Într-o zi mi-au deschis mașina și au luat-o, așa că am cumpărat cea mai ieftină pe care am găsit-o, care era, în același timp, cea mai mică. Cu greu mă ocupă, mă scoate din toate necazurile și aici rezolv faptul că nu mi-o fură (decât dacă mi se fură geanta, desigur). Este prins într-o pungă de plastic zipp, împreună cu încărcătorul auto.

După cum vedeți, sunt bine pregătit. Există zile în care greutatea este excesivă și umărul meu suferă, dar este ceea ce este. Mama îl ia de obicei pe Aran în rucsac, deoarece în cărucior, ea spune „te plimbă”, deci nu poartă geantă (și, din moment ce nu purtăm cărucior, această alternativă de depozitare nu este lăsată). Doar stânga așteaptă să crească pentru a putea elimina lucrurile, puțin câte puțin. La vremea respectivă.

Fotografii | Jordan Doneskey, Goldberg pe Flickr
La Bebeluși și multe altele Tata poartă o geantă, scout, genți frumoase pentru părinți, geantă pentru părinți