Elf Yourself: felicită Crăciunul dansând ca un elf

În urmă cu câteva zile, v-am adus din nou posibilitatea de a felicita Crăciun cu videoclipuri personalizate despre Moș Crăciun și Magi. Astăzi o facem cu elfii dansatori pe care mulți dintre voi o știți deja, de când ajung la casele noastre de ani buni.

Elf Yourself este pagina care o face posibilă. Tot ce trebuie să facem este să trimitem fotografiile persoanelor pe care dorim să le apară în videoclip și să reglăm măsurătorile și rotația lor, astfel încât fețele să se potrivească pe capetele elfilor.

Putem crea cinci elfi (Îmi pare rău pentru familiile cu patru copii), care vor dansa împreună în diferitele videoclipuri care pot fi selectate. Odată ce imaginile au fost trimise și ajustate (trebuie să reglăm chiar și gura pentru a permite mișcarea acesteia în videoclipurile în care cântă personajele), alegem unul dintre dansurile disponibile.

Putem face elfi dansează „Hip Hop”, muzică „Disco”, că fac videoclipul cu dansul anilor precedenți, numit „Clasic”, că dansează „Țara” sau că cântă alegând „Cântând”, care este videoclipul care mi s-a părut mai distractiv

Odată ce videoclipul este realizat, îl poți trimite ca felicitare oricui dorești prin e-mail, îl poți partaja pe Facebook, Twitter și chiar să îl introduci pe bloguri datorită codului html Ei oferă.

Am făcut versiunea „Cântând” (o puteți face pe toate și să o trimiteți pe cea pe care o preferați) și Jon mă întreabă în permanență pentru că râde tare cu videoclipul. Acesta este un alt mod distractiv de a face felicită Crăciunul.

Site oficial | Elf Yourself In Bebeluși și multe altele Felicită Crăciunul ca un elf dansant