Publicitate pe burta unei femei însărcinate în schimbul a două bilete la Super Bowl

Uneori, hobby-urile pot determina oamenii să acționeze ciudat, poate că nu este atât de ciudat dacă este publicist că ceea ce vrei este să mergi la Super Bowl (evenimentul sportiv cu cea mai mare așteptare în Statele Unite), dar fără a cheltui bani, cere doua bilete, care poate costa până la 5.000 de dolari, în schimbul pictării unei reclame pe burtica lor timp de aproape nouă luni de gestație.

Prin rețea, pe eBay și Craiglist, Jennifer Gordon își oferă burta pentru o publicitate mai creativă din acest an Soțul ei, Match Gordon, este încântat de ideea soției sale, spune că aceste tipuri de lucruri sunt ceea ce fac fanii și se asigură că există deja aproximativ 45 de persoane interesate.

Acest fan de fotbal american nu pune decât condiția ca publicitatea să nu anunțe echipa rivală. Crezi că este o strategie publicitară bună? Crezi că nu ar trebui să-ți folosești sarcina pentru a participa la eveniment? Și dacă este o poftă care nu este îndeplinită și copilul iese cu întregul echipament gravat pe pielea lui? Oricum, scuze pentru ironia noastră, dar pentru noi este o prostie, nu pare să existe limite la fanatism. Ce crezi?