Simptome care trebuie luate în considerare în fața febrei

După cum știm, febra nu este o boală, ci este de fapt un semnal de alarmă care de obicei se stinge când corpul luptă împotriva focalizării unei infecții specifice. În Cunoașterea febrei puteți accesa informațiile necesare pentru a cunoaște un pic mai multe despre acest mecanism defensiv.

Înainte de un focar de febră trebuie să luăm în considerare o serie de simptome, astfel încât, atunci când medicul ne cere, să le putem expune, astfel încât medicul să facă un diagnostic precis.

Trebuie să fim atenți la apetitul pe care îl prezintă copilul, dacă este puțin sau mult. Verificați dacă arată dovezi de a fi reticenți, de a nu dori să ne jucăm și de a răspunde puțin la stimulii pe care îi facem. Respirația, dacă aveți dificultăți și aveți nasul îndesat, aruncați ceea ce vă hrănim, aveți diaree, urechile doare, aveți paloare, transpirație excesivă, par să aibă dificultăți în mișcarea capului sau plângeți mult.

Toate aceste simptome apar, de obicei, după 24 de ore de la apariția febrei, mulți specialiști vă sfătuiesc să așteptați cel puțin aceste 24 de ore cu condiția ca temperatura să nu fie excesivă, deoarece după acest timp medicul pediatru poate contrasta datele care Aceștia oferă părinților și efectuează în mod corespunzător un diagnostic și tratament.