Un adolescent cheltuie 6.000 de dolari de la părinți, supărat pentru că nu cumpără un telefon mobil

Relațiile părinte-copil sunt uneori complicate, așa cum s-a întâmplat cu această familie germană după ce le-a refuzat fiului lor una dintre cererile sale.

Adolescentul s-a răzbunat făcând o cheltuială online de peste 6.000 de dolari, supărată că părinții săi nu i-au cumpărat Smartphone-ul pe care și-l dorea.

Nu, nu el a mărturisit o asemenea cheltuială. Părinții înșiși au sunat la poliție, temându-se că pachetele care conțin produse pe care nu le-au solicitat în orice moment nu vor înceta să ajungă la domiciliul lor.

Au crezut că au fost victime ale unei escrocherii, jaf sau ceva similar și s-au îngrijorat că au contactat poliția locală.

Poliția a cercetat și a găsit curând vinovatul atâtor cheltuieli. Fiul său, singurul responsabil pentru cheltuirea a peste 6.000 de dolari pentru toate acele achiziții. Acesta a fost modul în care a găsit să-și canalizeze furia și, în final, răzbunarea pentru că nu a cumpărat telefonul pe care și-l dorea.

Și din fericire, adolescentul prost sau supărat a fost doar în asta pentru că produsele pe care le-a cumpărat în plină izbucnire ar putea fi returnate, iar banii reveniți în contul curent al părinților săi.

Starea de spirit se leagănă

Schimbările de spirit la această vârstă, capacitatea de frustrare în fața unui refuz, izbucniri, furie în afara măsurii corecte, sunt destul de corelate cu vârsta, dezvoltarea și creșterea, dar nu este întotdeauna cazul. Educația este esențială pentru ei să învețe să canalizeze și să gestioneze aceste schimbări de dispoziție și furie necontrolată.

Recent am văzut cum o fetiță de opt ani era indignată, în fața hainelor unui cunoscut lanț de hipermarketuri americane. Haine destinate fetelor pe care le-a găsit sexistă și nu egală.

Atacurile bebelușilor sau primii ani sunt departe. Pe măsură ce îmbătrânesc, se confruntă cu noi provocări, cu noi situații care nu se adaptează întotdeauna dorințelor sau așteptărilor lor, în cazul acestui adolescent german pentru care focalizarea furiei și răzbunării sale au fost părinții lui și refuzul acestea pentru a-și îndeplini una dintre dorințele lor, lucru pe care cu siguranță va trebui să lucreze pentru viitor.

Video: CÂȚI BANI CHELTUIE UN STUDENT DIN CLUJ ÎNTR-O SĂPTĂMÂNĂ (Ianuarie 2020).