Hainele low cost pentru copii nu au fost niciodată atât de „drăguțe”: noua colecție Primark Fall 2016

Haine pentru copii cost redus Este o soluție bună, deoarece bebelușii cresc foarte repede. În plus, aceste haine mai ieftine au modele ideale și foarte la modă. Pentru acest sezon de toamna 2016 firma de moda Primark angajament de a crea o colecție foarte moale și dulce, plină de referințe la animale și cu atingeri foarte amuzante.

Colecția Primark pentru copii Este foarte complet, există o linie pentru nou-născuți, bebeluși și copii. Pentru nou-născuți, firma propune seturi tricotate în culori pastelate, cum ar fi roz sau albastru deschis. Există, de asemenea, cardigane cu urechi și motive animale.

Primul set de seturi de asemenea, au proeminența lor și sunt compuse din mai multe piese din bumbac moale și confortabil, cu imprimeuri sau broderii pentru copii. De asemenea, aveți o gamă largă de corpuri, pijamale, salopete ... și alte accesorii.

Pentru bebelușii casei firma optează pentru a crea haine foarte purtabile și plin de culoare. Există anoraks și jachete matlasate cu imprimeuri foarte vesele, cămăși modelate, rochii cu dungi cu jambiere potrivite, pantaloni jogger, o mulțime de denim ... Ce părere aveți despre noua colecție Primark pentru bebeluși?

Vezi galeria completă »Colecția pentru copii Primark toamna anului 2016 (25 de fotografii)