În perioada 21 noiembrie - 6 ianuarie, Pac-Man ne așteaptă în La Vaguada pentru a sărbători Crăciunul

În perioada 21 noiembrie 2014 - 6 ianuarie 2015, Crăciun Pac-Man în La Vaguada. Și este că toată decorația și iluminarea centrului comercial din Madrid vor fi dedicate celebrului joc video al comecocilor din anii 80. La Vaguada a pregătit și o intensitate program de activități gratuite pentru ca cei mici să se bucure de personajele lui Pac-Man.

Centrul comercial La Vaguada a dat deja Bine ați venit la Crăciun cu iluminarea sa tradițională a copacului și luminile de Crăciun. Anul acesta, toate iluminatul și decorarea Centrul va fi dedicat Pac om și vor fi activități gratuite pentru ca cei mici să se bucure, să se joace și să întâlnească în persoană personajele originale Pac-Man. În perioada 21 noiembrie - 6 ianuarie Central Plaza, la etajul 0, puteți accesa photocall-ul orizontal, o zonă de jocuri video a saga și o altă zonă a mașinilor Arcade cu clasicul joc Comecocos. În plus, copiii pot lua un Carte poștală digitală de Crăciun grație facetraking-ului, o tehnologie care le va permite să pozeze alături de restul personajelor lui Pac-Man.

În Gran Plaza, etaj 0, se poate face meșteșuguri creative, participa la jocuri de masa sau bucurați-vă de aventuri și aventuri ale Pac-Man urmărind ultimul capitol al saga. Între timp, în Plaza Metro, la etajul 1, puteți duce acasă un suvenir creând fotografii originale și distractive în cabina foto Pac-Man.

Pe 22 noiembrie, 20 decembrie și 3 ianuarie va avea loc o ședință de la șase după-amiază până la nouă, lângă bradul de Crăciun din Piața Centrală pentru ca copiii să petreacă după-amiaza și să facă poze cu fiecare din personajele jocurilor video.

Pe 23 decembrie, cu o zi înainte de sosirea lui Moș Crăciun, copiii vor avea ocazia să ia micul dejun cu Pac-Man și Moș Crăciun, printr-un concurs online care va lansa La Vaguada pe pagina lor de Facebook.

Moș Crăciun și renii lui zburători vor face turul întregului mall în perioada 19 - 24 decembrie, iar apoi vor da drumul la Înțelepții care va veni direct din est la La Vaguada, astfel încât copiii să-și livreze scrisorile între 26 decembrie și 5 ianuarie. Și copiii nu vor putea doar să-i ceară lui Moș Crăciun și magicianului său preferat cadourile pe care le doresc de Crăciun, dar vor avea și posibilitatea de a Personajul lui Pac-Man îi duce acasă însoțit de Moș Crăciun pe 24 decembrie și de Magi pe 6 ianuarie. Pentru aceasta vor trebui să participe și să câștige tombola care va avea loc pe 18 decembrie și 2 ianuarie în La Vaguada.

Un plan minunat pentru Crăciun, propus de centrul comercial La Vaguada din Madrid. Un spațiu confortabil, cu multe magazine, spații de agrement și divertisment, care oferă acum și familiilor divertisment pentru cei mici, pentru a avea un timp minunat între cumpărare și cumpărare.