Bebelușii și multe altele

Fără îndoială, cine poartă litera Ñ în numele său va fi un copil foarte special, cu o personalitate foarte puternică, deoarece va constata că această scrisoare nu este prezentă în cele mai multe limbi vorbite din lume. Am căutat în diferite limbi care îl au, cum ar fi galleica, bretona, guarania, Quechua și basca și acestea sunt cele 35 de nume pentru copii cu ñ pe care le-am găsit pentru copilul dvs., în cadrul turneului nostru de nume de la A la Z.

Citeşte Mai Mult

Deși sezonul de vară, soarele și plaja au fost lăsate în urmă, marea este ceva care nu încetează să ne inspire niciodată, iar cei care au norocul să trăiască în apropierea ei, cu siguranță împărtășesc această premisă. Câte cântece, povești sau idei vor fi apărut privind la mare! Dacă iubești și marea și aștepți și un copil, este posibil să găsești o sursă de inspirație atunci când alegi numele copilului tău.

Citeşte Mai Mult

Mulți dintre voi vin la Bebeluși și multe altele prin motorul de căutare Google, rețelele de socializare, buletinul pe care îl trimitem prin poștă sau accesând direct site-ul nostru web, dar astăzi dorim să vă prezentăm Flipboard, un mod de a citi asta dacă nu o știi, te va agăța și unde vei găsi revistele noastre cu toate conținuturile pe care le publicăm organizate pe teme.

Citeşte Mai Mult

Pentru noi, ca mame și tați, este foarte frumos să vedem copilul nostru să crească și să asistăm cât de puțin el atinge noi obiective. Primul an al bebelușului, în fiecare lună finalizată este un eveniment minunat pe care mulți dintre noi ne place să îl păstrăm. Ceva care se folosește foarte mult acum cu existența rețelelor de socializare, este să-i faci o poză copilului tău de fiecare dată când se întoarce o lună și să-l împarți cu familia și prietenii tăi, pentru a putea vedea cât a crescut.

Citeşte Mai Mult

Există una dintre secțiunile care ne plac cel mai mult în care împărtășim câteva dintre cele mai interesante articole care au fost publicate în ultimele zile pe blogurile taticilor și mamelor. Începem cu Nu sunt o mamă de dramă, „Aventuri cu dragoste și umor ale unei mame de familie numeroase”, care ne spune că, în ceea ce privește televiziunea și copiii, ceva nu se adaugă.

Citeşte Mai Mult

Când părinții stau în fața unei tastaturi pot scrie lucruri foarte frumoase, practice și utile, ușurare sau anecdote, iar pentru a le oferi un pic mai mult vocea, trecem în revistă cele mai interesante din ultimele săptămâni pe blogurile tati si mamici Nu-l pierdeți, am început: Primul despre care am vorbit astăzi este Aventura sarcinii mele, în care Alejandra ne povestește despre instinctul mamei, cel care a fost de când sunteți și că puteți dormi dacă urmați multe sfaturi externe ... cea care te face să miroase bolile celor mici, înainte să apară.

Citeşte Mai Mult

Ca în fiecare săptămână, una dintre secțiunile care ne plac cel mai mult vine în care împărtășim câteva dintre cele mai interesante articole care au fost publicate în blogurile taticilor și mamelor, astăzi cu mulți tati care ne vizitează. Am început cu Prințesa aripilor roz. Este blogul Cristinei, care are o fată cu autism și care vrea să facă publică această tulburare, „pentru un viitor mai tolerant, cuprinzător și mai informat, unde toți avem aceleași drepturi și oportunități”.

Citeşte Mai Mult

Ca în fiecare săptămână, una dintre secțiunile care ne plac cel mai mult vine în care împărtășim câteva dintre cele mai interesante articole care au fost publicate în blogurile taticilor și mamelor. Începem cu Mami acesta este chuli, care spune la revedere carantină și ne povestește despre experiența puerperiului, 40 de zile pline de senzații, experiențe și ascensiuni hormonale.

Citeşte Mai Mult

Astăzi, ca în fiecare marți, trecem în revistă cel mai interesant lucru care a fost citit în unele bloguri ale părinților și mamelor pe care le putem găsi pe net. Un subiect despre care se spune puțin este portarea când copiii au încetat să fie bebeluși ... Bănuiesc că este pentru că nu este la fel de comun ca să-i vezi în cărucioarele lor sau pentru că poate părea destul de obositor.

Citeşte Mai Mult

Astăzi, ca în fiecare marți, trecem în revistă cel mai interesant lucru care a fost citit în unele bloguri ale părinților și mamelor pe care le putem găsi pe net. Astăzi am să vă aduc o secțiune exclusivă de părinți bloggeri, cred că este interesant să vedeți punctul de vedere al unui bărbat din această lume. Începem cu Welcome to My Mornings, unde Sergio ne povestește despre cum își poartă atașamentul copiilor în mastită, papită sau sărituri fără plasă.

Citeşte Mai Mult

Ca în fiecare săptămână, una dintre secțiunile care ne plac cel mai mult vine în care împărtășim câteva dintre cele mai interesante articole care au fost publicate în blogurile taticilor și mamelor. Am început cu Mili care în maternitatea și respectuosul parenting blog Upa pentru două ne lasă 51 de motive pentru alăptare, deși există altele și fiecare mamă își alăptează copilul din orice motive.

Citeşte Mai Mult

Ca în fiecare marți, trecem în revistă cel mai interesant lucru care a fost publicat pe blogurile părinților și mamelor în ultimele zile. Fără îndoială, unul dintre lucrurile care îmi plac cel mai mult este descoperirea experiențelor pe care le împărtășesc în fiecare săptămână. Un an nou a început și ne-am întors la rutină. Mama de Parrulín și Xoubiña au fost unul dintre norocoșii care au făcut-o deja în ianuarie, nimic mai puțin decât Bluemonday, dar niciodată nu este prea târziu să ne gândim la scopurile pentru lunile următoare.

Citeşte Mai Mult

Astăzi, ca în fiecare marți, trecem în revistă cel mai interesant lucru care a fost citit în unele bloguri ale părinților și mamelor pe care le putem găsi pe net. Când suntem în jurul celei de-a șaptea luni de sarcină, medicul recomandă pregătirea pungii de spital. Îmi amintesc că la început am făcut multe probleme cu „doar în caz”, așa că m-am simțit total identificat cu My baby has a blog, care a făcut o listă inițială și un final cu ceea ce a luat și a folosit cu adevărat ... poate fi bine pentru tine celor care sunt în proces de înscriere.

Citeşte Mai Mult