Bebelușii de la 0 la 6 luni

Cu ceva timp în urmă, am împărtășit vestea că decesele prin sufocare la sugari au fost în creștere în Statele Unite și, în legătură cu aceasta, un studiu a descoperit că această creștere s-a datorat în mare măsură faptului că părinții au practicat incorect colecho, după care ne-am împărtășit Câteva sfaturi pentru a face colecho în siguranță și pentru a evita riscul de sufocare.

Citeşte Mai Mult

În unitățile de neonatologie din spitale, aceștia sunt din ce în ce mai conștienți de importanța atașamentului și a contactului fizic cu nou-născuții pentru recuperare. Asistenta medicală în pediatrie Lola Hernández lucrează cu bebelușii de treizeci de ani, iar acum trei ani a început să rotească un sistem, astfel încât nou-născuții admiși erau mai agitați în timp ce părinții lor nu erau cu ei.

Citeşte Mai Mult

Musicoterapia este înțeleasă ca utilizarea muzicii în scop terapeutic, pentru tratamentul sau reabilitarea problemelor fizice și mentale. Este o terapie care a fost aplicată copiilor și copiilor bolnavi în mai multe rânduri. Conform multor studii, terapia muzicală ajută copilul prematur să se simtă protejat, sigur și puternic, chiar dacă nu este, deocamdată, o problemă confirmată.

Citeşte Mai Mult

Videoclipurile cu bebeluși care fac lucruri amuzante sau neobișnuite tind să meargă viral pentru că sunt amuzante sau pentru că sunt mici și nevinovate au reacții pe care nu așteptăm să le vedem. Ceva de genul acesta s-a întâmplat cu acest bebeluș, al cărui videoclip a fost împărtășit de câteva zile ca ceva precum cel mai supărat bebeluș din lume.

Citeşte Mai Mult

Acesta este un caz de înregistrare care a trecut neobservat la momentul respectiv și a devenit acum viral, cu peste trei milioane de vizualizări. Este un videoclip care ne arată un copil în vârstă de două luni care spune „I love you”, „I love you” în engleză. Deși în acest stadiu obișnuitele sunt vocalizările și gâlceala, copilul pare să spună „aioyu” imitând cuvintele tatălui său, care insistă să le învețe.

Citeşte Mai Mult

Jenny Lewis este un fotograf londonez care, de obicei, face poze cu celebrități, precum și grupuri de muzică. Dar într-o zi a decis să înceapă o nouă serie de fotografii, mult mai aproape și mai emoționantă. Fiind un copil născut acasă, a decis să caute alte mame care au decis, de asemenea, să-și aibă fiul în intimitatea propriului cămin, așa cum a procedat mama cu ea.

Citeşte Mai Mult

Părinții așteaptă cu nerăbdare primele cuvinte ale bebelușului, acel „pa”, „ma”, „ga”, „da” sau „aj” care se repetă în silabă cu mai mult sau mai puțin ușurință și pe care îl interpretăm ca apeluri la tătici sau cerere de apa, conform unora dintre interpretările noastre. Dar nu este necesar să atingem acele prime cuvinte pentru a vedea că copilul comunică cu noi.

Citeşte Mai Mult

Unul dintre motivele care îi pot îngrijora cel mai mult pe părinți este plânsul copilului, un puzzle, mai ales când vorbim despre nou-născuți. Un studiu recent ne asigură că, analizând chipul copilului, în special în ochii lui, putem cunoaște motivul plângerii. Plânsul bebelușului se poate datora mai multor cauze, dar, potrivit unor cercetători de la Universitatea din Murcia și Universitatea Națională de Educație la Distanță (UNED), bebelușii plâng de furie sau de teamă când au ochii deschiși și în durere atunci când îi țin închise. .

Citeşte Mai Mult

În timp ce majoritatea părinților din lume încearcă să calmeze plânsul bebelușului, există o tradiție japoneză care își propune să provoace plânsul bebelușului pentru a îndepărta spiritele rele: Sumo Naki. Protagoniștii sunt luptători de sumo și bebeluși sub un an care concurează pentru a vedea cine plânge înainte și mai tare.

Citeşte Mai Mult

În general, când vedem un bebeluș, suntem inspirați de tandrețe și simțim că îl înțepăm, îl îmbrăcăm, îl protejăm. Acest lucru a fost mai clar (și demonstrat) în cazul părinților cu copilul lor, dar potrivit unui studiu recent, tot atunci când nu este vorba despre fiul nostru. Văzând fața unui bebeluș provoacă un răspuns cerebral care ar indica o înclinație naturală de a avea grijă de el.

Citeşte Mai Mult

Ați luat vreodată în calcul ce costă copiii? Pe termen lung poate fi mai complicat de calculat, dar pentru primul an de copil nu trebuie să fie atât de complicat. Sosirea primului bebeluș este o plată în primul an de viață de 6.200 de euro (minim), produsele alimentare și îmbrăcămintea fiind secțiunile cele mai proeminente.

Citeşte Mai Mult

Deși există o anumită controversă că utilizarea suzetei ar putea reduce riscul de moarte subită la sugari (SIDS), se pare că este mai demonstrat în fiecare zi, iar acest lucru îl vedem într-o nouă revizuire a studiilor acordate la ultimul Congres de cercetare sindicală. de SATSE Nursing. Studiul a fost realizat de moașa rezidentă la Spitalul General „La Mancha Centro” din Alcázar (Ciudad Real) Sergio J.

Citeşte Mai Mult

Așa cum am spus atunci când sărbătorim Ziua Internațională a Muzicii, continuăm să dăm idei pentru a ne bucura de muzică cu copiii casei, în acest caz concentrându-ne pe diferitele activități cu muzică potrivită copiilor de fiecare vârstă. Este întotdeauna plăcut și stimulant să asculți muzică, iar acest lucru la orice vârstă.

Citeşte Mai Mult

Când copilul este neliniștit și plânge, una dintre soluțiile care funcționează de obicei este muzica. O melodie sau o melodie care calmează copilul, ceea ce îl ajută să se relaxeze și chiar să doarmă. Cu toții avem preferințele noastre muzicale, dar, și bebelușilor, ce muzică preferați să vă calmați? Ei bine, aș spune că există gusturi muzicale de tot felul.

Citeşte Mai Mult

Există multe motive pentru care OMS recomandă ca sugarii să fie alăptați exclusiv în primele șase luni de viață, dar, în cazul bebelușilor alimentați cu lapte cu formulă, nu ar fi oportun să se introducă alimente solide prea devreme. Bebelușii hrăniți cu formula care încep să mănânce alimente solide înainte de patru luni de viață au mai multe șanse decât restul să fie obezi.

Citeşte Mai Mult

Frica sau frica este o emoție primară care derivă din aversiunea naturală față de risc și se manifestă atât la animale, cât și la oameni. De asemenea, bebelușii le este frică, de când se nasc, deși natura temerilor va varia de-a lungul vieții. Deși acest sentiment este natural și are un punct de legătură cu istoria umanității și cu nevoia de a păstra viața, nu este plăcut și trebuie să fim clar că noi, părinții lor, putem și trebuie să atenuăm acele frici .

Citeşte Mai Mult

A fi îngrijit este esențial pentru bunăstarea copilului. Pe lângă schimbarea acesteia de fiecare dată când baia zilnică este umedă, este un moment foarte plăcut pentru ei. Ea presupune nu numai căutarea igienei, ci și un timp jucăuș și contact cu părinții dvs. Pentru o baie fericită este necesar să aveți anumite obiecte și să luați unele măsuri de precauție esențiale.

Citeşte Mai Mult

ACTUALIZARE (07/12/2016): Informațiile conținute în această intrare au fost actualizate pe baza noii formulări și a ingredientelor produselor. Continuăm astăzi cu analiza ingredientelor la nivelul de etichetare a produselor Nutribén destinate bebelușilor de 4 luni sau mai mult. Așa cum am spus în postarea anterioară, obiectivul este pur și simplu să facem o încheietura virtuală la produse pentru a-și observa ingredientele și a explica ce conține fiecare potite și ce considerăm că ar trebui îmbunătățite dacă avem în vedere că sunt produse destinate bebelușilor de astfel de doar 4 luni

Citeşte Mai Mult

În urmă cu câteva zile, am început o analiză a etichetării produselor Ordesa destinate bebelușilor de 4 luni și mai mari. Obiectivul acestei analize este de a explica concluziile care pot fi trase citind ingredientele produselor, a vedea de ce unele dintre ele nu ar putea fi recomandate și, prin urmare, arăta unele lucruri pe care Ordesa ar trebui să le îmbunătățească, având în vedere că este Alimente destinate bebelușilor de până la 4 luni, cu sisteme digestive, renale și imune încă imature.

Citeşte Mai Mult