Cărți pentru mame și tați

Adolescența este o etapă deosebit de relevantă când vine vorba de probleme sexuale. Deși la această vârstă, obișnuitul este că copiii noștri au deja cunoștințe generale despre sex, este normal că vor să știe mai multe și să caute informații care să le satisfacă curiozitatea. Cărțile de educație sexuală sunt un instrument excelent pe care îl pot accesa pe cont propriu sau pot fi citite în compania părinților.

Citeşte Mai Mult

Dacă sunteți în căutarea unui cadou diferit pentru Ziua Tatălui, vă sugerăm 15 cărți despre paternitate în cheia umorului scris de părinți pentru părinți. Ei abordează această nouă etapă într-un mod distractiv și distractiv, cu povești care vor lua mai mult decât un râs. 1. O, tata! Dacă vei fi tată și nu știi dacă vei plânge de bucurie sau de nervi.

Citeşte Mai Mult

Autonomia le oferă copiilor încredere în sine. Îi face să fie conștienți de abilitățile lor și să își accepte limitele, să aibă încredere în abilitățile lor, să se simtă în siguranță, să cunoască cei dragi și să fie independenți. În plus, dezvoltarea obiceiurilor de autonomie personală afectează atitudinile, personalitatea și, de asemenea, dezvoltarea stimei de sine, a responsabilității și a socializării copiilor.

Citeşte Mai Mult

Îmi plac vacanțele din mai multe motive și unul dintre ele se datorează faptului că îmi permite să am timp să citesc liniștit pe terasă, la apusul soarelui sau în hamacul de pe plajă. Și cel mai bine, fără grabă și fără a adormi ca în timpul anului școlar. Prin urmare, cu câteva zile înainte de a pleca într-o călătorie îmi place să îmi fac temele și să caut acele noi titluri care mi-au scăpat în ultimele luni din cauza lipsei de timp.

Citeşte Mai Mult

Lucía Galán este medicul pediatru pe care cu toții ne-am dori ca ea să-l asiste copiilor noștri: explică lucrurile într-un mod înțelegător, rezolvă toate îndoielile și ne spune că suntem mame minunate. Este autoarea blogului Lucia, medicul pediatru, cu peste 15 milioane de vizite și a acordat premiul Bitácoras pentru cel mai bun blog de sănătate și inovație științifică.

Citeşte Mai Mult

Mulți dintre noi, care îl cunoaștem pe Armando de câțiva ani, i-am spus că trebuie să scrie o carte cândva. Cu această sensibilitate pe care o are și datorită modului său de a comunica atât de aproape, a trebuit să împărtășească lumii experiențele sale de tată și viziunea sa particulară asupra părinților. Ei bine, ne-a ascultat: este o plăcere să anunțăm că, în sfârșit, tocmai a apărut prima sa carte „Eu sunt tată, cum să-ți crești copiii cu bun simț”.

Citeşte Mai Mult

Duminică, 23 aprilie, se sărbătorește Ziua Cartii, o ocazie grozavă de a da o citire bună unei viitoare mame sau mame recente. O carte este întotdeauna o idee bună. Aici aducem nouă cărți despre maternitate încărcate cu lucruri interesante. Unii îi fac pe oameni să râdă, alții se entuziasmează, alții aduc sfaturi foarte bune, dar toate te vor ajuta cumva să îmbogățești această etapă minunată din viața femeii.

Citeşte Mai Mult

Dacă acum câteva zile v-am adus cele mai bune nouă romane despre maternitate, astăzi este timpul să faceți onorurile părintelui. Ambele figuri sunt notorii, dar arată nuanțe foarte diferite, iar în selecția părinților literari pe care îi aduc, autoritarul și absentul ies în evidență. Aveți grijă, că acest lucru nu poartă nicio paralelă cu realitatea: ele sunt pur și simplu resurse literare care oferă rezistență narațiunii sau, în unele cazuri, fac parte din trecutul complicat al autorului.

Citeşte Mai Mult

A fi mamă a fost o temă recurentă în întreaga literatură. În acel act sublim care nu conține nimic mai puțin decât supraviețuirea umanității, nu puțini scriitori au fost inspirați; fiecare, dintr-o perspectivă diferită. A fi mamă este un privilegiu și un sacrificiu; o responsabilitate supremă, o plăcere și, de ce să nu o spun, uneori și o pedeapsă, așa cum vom vedea în toată această listă.

Citeşte Mai Mult

Fiind tată pentru prima dată am realizat un lucru pe care acum nu am nicio ezitare în a-l explica: a fi tată nu este atât de ușor pe cât pare sau cum vor să ne facă să credem. Diferența dintre așteptări și realitate este uneori atât de mare încât există părinți care au un moment foarte rău și de aceea ori de câte ori pot, în discuțiile pregătitoare pe care le dau ca asistentă, explic că cea mai probabilă schimbare este că vor trăi Este brutal.

Citeşte Mai Mult

Tocmai am trecut de Ziua Cartii și o altă sărbătoare vine. Se apropie Ziua Mamei și ne place că dragostea pentru mame este sărbătorită, dincolo de material. Dar este, de asemenea, o ocazie de a da un cadou care demonstrează că iubirea pe care o luăm așa de la sine. Profitând de faptul că librăriile fumează, astăzi vă recomandăm o serie de cărți care să ofere Ziua Mamei.

Citeşte Mai Mult

O știm, majoritatea o știm, sau cel puțin se pare că suntem mai conștienți de ea decât acum câțiva ani. Fumatul în fața copiilor este, de asemenea, dăunător sănătății lor și totuși se face încă. Ce se întâmplă dacă bebelușii noștri ne-ar putea spune ceva? Cu siguranță, ei ar striga „Nu mă fumați! Vreau să cresc fără fum”, care dă numele unui ghid editat pentru a sensibiliza familiile cu copii mici.

Citeşte Mai Mult

Cea mai bună decizie pe care o poți lua pentru sănătatea ta și pentru sarcina ta este să renunți la fumat. Așa începe acest ghid de auto-ajutor pentru fumătorul însărcinat, „Născut și viu fără fum”, care are ca scop femeia însărcinată să renunțe și să se îndepărteze de tutun și să ne amintească că este mai bine să renunți la fumat târziu decât niciodată.

Citeşte Mai Mult

Familiile „tradiționale” cu mamă și tată în calitate de părinți nu sunt singurul model și pentru a găzdui aceste alte familii diverse, se naște colecția de cărți A Volar, inițiativă care are primele două titluri din catalogul său. Atât familiile homoparentale, cât și cele monoparentale sunt reprezentate în „Mama și cu mine” și „Mame și cu mine”, unele cărți de însemnări care nu se bazează pe tipicul „Mama și tata sunt numite…”, dar se adaptează la aceste structuri familiale.

Citeşte Mai Mult

Cu câteva săptămâni în urmă, Lola menționa această carte într-o compilație cu șase recomandări pentru a da mamelor în ziua mamei. Când l-am văzut pe listă, am pus mâna pe frunte când mi-am amintit că încă nu am vorbit despre el. Într-o ofertă literară în creștere legată de copilărie, educație, puerperiu și altele, mărturisesc că am citit din ce în ce mai puțin, pentru că am simțit că nicio carte nu mi-a dat nimic pe care nu-l știam sau nu îl simțeam.

Citeşte Mai Mult