Copii între 3 și 6 ani

Am început cele șapte zile de postări în care comentam că „Roominate” a culminat cu succes campania crowfoundig, iar acum părinții și mamele Statelor Unite o pot cumpăra prin Amazon. În cazul în care nu știți despre ce vorbesc, este o jucărie menită să trezească la fete interesul pentru construcții Și am încheiat ieri perioada de rezumat, dând vestea că pilotul GP Marc Marquez promovează premiera filmului Despre Testoasele Ninja

Citeşte Mai Mult

Pe parcursul celor șapte zile precedente, cititorii noștri au putut vedea cum am prezentat un sortiment bun de activități pentru petrecerea timpului liber în familie, unele au fost concentrate pe experiențe, altele au fost propuse. Printre primii voi evidenția participarea partenerului meu Marcos la „Chiquititas Photo Safari”; iar printre acestea din urmă anunțul premierei unui nou film pentru adolescenți numit „Applucinante” (la Disney Chanel) și invitația de a vizita colecția Muzeului Lázaro Galdiano din Madrid.

Citeşte Mai Mult

Încă o săptămână mă întorc cu voi pentru a vă povesti ce este mai bun din ultimele șapte zile în Peques y Más, blogul pentru familiile copiilor în creștere. În primul rând, aș dori să vă invit la „Noaptea Cercetătorilor” din data de 26, dacă există evenimente programate în apropierea locului în care locuiți, am examinat apelul de la Madrid și Zaragoza, unde copiii participă foarte activ prezentând prototipuri de rachete și jucării automat

Citeşte Mai Mult

Am concediat vacanțele, deși nu vara și nici căldura sufocantă (cel puțin acolo unde locuiesc). Cu o mică resemnare vă spun că zilele de vară ale distracției au rămas în urmă, deși, într-adevăr, există că întotdeauna vom găsi motive să ieșim din rutină și să încercăm activități noi, cum ar fi acest joc de ghicire de filme pe care ni l-a prezentat Marcos.

Citeşte Mai Mult

În ultimele șapte zile (de la ultimul rezumat), am publicat o mulțime de conținut legat de copii între cinci și 12 ani, care merită să fie revizuite, așa că vă invit să ne citiți în Peques și mai mult. Dar vin aici să vă aduc un rezumat și asta voi încerca să fac. August se termină, dar se pare că nu căldura, de aceea Marcos ne-a amintit de importanța consumului de salate de fructe și legume și ne prezintă sucuri naturale ca o opțiune bună pentru gustări.

Citeşte Mai Mult

Săptămâna aceasta în Peques și Más evidențiem un interviu cu Elena Cámara, inspectorul de educație din Cantabria, care explică faptul că au dovedit că șahul îmbunătățește anumite abilități cognitive la copii. Și din moment ce suntem în mijlocul verii și există mult timp liber, Macarena a pregătit recomandări de lectură pentru copiii noștri, pe lângă faptul că comunitatea de cititori Leoteca pentru părinți, profesori și copii împlinește două luni.

Citeşte Mai Mult

Acestea au fost zile de sfaturi pentru sănătate și cumpărături pentru copii, deși am discutat mai multe subiecte pe blog pentru familiile cu copii care nu mai sunt bebeluși. Printre altele am vorbit despre prevenirea infecțiilor fungice sau a virusului la nivelul picioarelor; și am amintit, de asemenea, problemele de sănătate cele mai generale sau de interes general, cum ar fi ratele mari de accidente din copilărie vara sau consumul de grăsime la nivel mondial.

Citeşte Mai Mult

Încă o dată ajungem la Babies and More, încărcați cu toate noutățile pe care le-am publicat pe blog pentru familiile cu copii de la cinci la 12 ani; mai degrabă cu un rezumat al acestor evoluții. Vă spun că am concentrat o parte a atenției asupra revizuirii activităților, astfel încât copiii și familiile lor să se bucure de timpul liber.

Citeşte Mai Mult

Pe cât de veritabil corespunde cu timpul în care ne aflăm, așa că am fost în ultimele șapte zile în Peques și Más; sau cel puțin acest lucru este demonstrat de o parte din conținutul nostru. Printre aceștia, reînnoirea (din nou) a Summer Summer, pentru părinții care doresc să împărtășească una dintre seriile preferate de copii și adolescenți ai generației noastre.

Citeşte Mai Mult

În cele șapte zile pe care voi încerca să le rezum în câteva paragrafe, am avut un invitat foarte special care, cu doar nouă ani, are propriul brand de modă; o cheamă Eva și este, de asemenea, designerul acestor trei rochii pentru păpușa Nancy. Eva nu este singurul interviu pentru care am făcut loc, pentru că am aflat și despre terapii asistate de animale datorită lui Francisco J.

Citeşte Mai Mult

În blogul nostru care se adresează familiilor cu copii între cinci și 12 ani suntem cei mai veri, pentru că copiii au terminat școala și pentru că ne dorim cu adevărat vacanțe. S-a remarcat în postare despre reducerile oferite de Ryanar pentru familiile care zboară cu copii. Și s-a remarcat și în activitățile pe care le prezentăm pentru ca familiile să-și organizeze vara (Happy Weekend), avertismente pentru evitarea accidentelor (accident vascular cerebral prin lăsarea copilului în mașină) și moda de vară (încălțăminte Vulky pentru copii ).

Citeşte Mai Mult

În cele șapte zile anterioare astăzi am publicat postări pe diferite teme legate de copilărie. Voi începe prin evidențierea recenziilor care se referă la unele activități de agrement pe care le-am găsit. Mondo Toys merită o mențiune specială pentru zilele de plajă; dar și aplicația lui Caillou, jocul pentru Nintendo „Tomodachi Life” (cu Miis-ul ca protagoniști) și activitățile Centrului comercial „La Gavia” din Madrid.

Citeşte Mai Mult

Astăzi preiau de la partenerul meu Marcos în rezumatul săptămânal pe care ți-l aducem de la Peques și Mai mult, și în primul rând am vrut să prezint câteva înregistrări care sunt legate de dezvoltarea socială a copiilor de peste șase ani. Ieri am reflectat evoluția percepției părinților care au copii pe măsură ce cresc, trebuie să avem în vedere că din preadolescență prietenii devin mai prezenți și, de aceea, se pare că copiii noștri își resping mai ușor părerile.

Citeşte Mai Mult

Săptămâna aceasta, în Peques și Más, am intervievat Juancho și Estefanía care au explicat proiectul lui Moiré de a oferi vizibilitate pentru transsexualitatea copiilor. De asemenea, am vorbit despre tabere pentru copii pentru vară cu María de Accom Consulting, care a explicat că în propunerea ei de agrement pentru copii și tineri, pe lângă tehnicile de golf, se învață și obiceiuri de viață sănătoase.

Citeşte Mai Mult

Săptămâna aceasta în Peques și Más am intervievat Encarnación Ricote, o expertă în capacitate mare a copiilor care a explicat că supra-donarea nu este o problemă, ci un potențial de dezvoltat. De asemenea, am discutat cu Marián Garcia care ne-a explicat că reacțiile adverse datorate repelenților chimici se datorează utilizării lor incorecte.

Citeşte Mai Mult