Pentru bebeluși și copii

Unul dintre primele lucruri pe care trebuie să le facem înainte ca copiii noștri să înceapă școala este să eticheteze tot materialul de care vor avea nevoie în timpul cursului. De la cărți și îmbrăcăminte, la rucsacuri, rechizite personale sau orice altceva ar trebui să ia la școală. Etichetarea tuturor cu numele tău ne va ajuta să nu pierdem obiecte sau să le găsim rapid în caz că se pierd.

Citeşte Mai Mult

În timpul sarcinii primei fiice, am fost convins că am nevoie de toate articolele de îngrijire a copilului pentru a avea grijă de ea și am crezut că, atunci când mă voi naște, voi avea nevoie de multe altele. Am greșit. Multe dintre „obiectele esențiale” erau cu totul cheltuibile, iar unele chiar rămase neatinse. Deci, când am rămas însărcinată cu cel de-al doilea copil, nevoile mele s-au schimbat complet.

Citeşte Mai Mult

Numărătoarea inversă pentru a reveni la școală a început deja și rămân câteva zile pentru a finaliza achizițiile de tot ceea ce vor avea nevoie copiii noștri pentru acest nou curs. Dacă achizițiile dvs. includ și îmbrăcăminte și încălțăminte, consultați această selecție de propuneri pe care le-am pregătit. Toate sunt articole de îmbrăcăminte confortabile la prețuri foarte competitive, care au și designuri originale și distractive, pentru a începe cursul echipat în cel mai bun mod posibil!

Citeşte Mai Mult

Pentru ca revenirea la rutină să nu fie prea grea pentru noi, Amazon a lansat săptămâna aceasta „Bucurați-vă de întoarcerea 2019” cu oferte speciale în fiecare zi, pe mii de articole. Dacă aștepți un copil, trebuie să faci un cadou sau trebuie să reînnoiești câteva lucruri, am selectat pentru tine cele mai bune oferte ale zilei în cărucioare, scaune auto, paturi, jucării și alte articole pentru bebeluși.

Citeşte Mai Mult

Copiii urmează să înceapă un nou an școlar, una dintre cele mai mari cheltuieli pentru familii de-a lungul anului, astfel încât, fără îndoială, orice economie va fi la îndemână. Septembrie se poate face foarte în sus, cu tot ce ai de cumpărat pentru întoarcerea la școală, așa că îți aducem cele mai bune oferte pentru articole care vor avea nevoie cu siguranță: tablete, computere, rucsacuri, cutii și rechizite școlare la un preț bun pentru a începe noul curs. fără a goli buzunarul.

Citeşte Mai Mult

Leonardo da Vinci, Aristotel, Mozart, Marie Curie, Barack Obama sau Bill Gates sunt unii dintre marii oameni din istoria noastră care au folosit sau au folosit mâna stângă ca principal. De fapt, se estimează că unul din zece copii este stângaci sau, ceea ce este același, au o dezvoltare mai mare a emisferei cerebrale drepte, care este specializată în procese precum raționamentul spațial și procesarea informațiilor superioare.

Citeşte Mai Mult

Când călătorim cu copii, se pare că trebuie să umplem două mașini pentru a putea transporta tot ce avem nevoie (sau credem că avem nevoie). Iar lucrurile se complică dacă călătorim cu avionul. Prin urmare, ca mamă, cred că este o inițiativă bună să poți închiria pătuțuri și cărucioare, precum și alte obiecte de îngrijire a copiilor, la destinație.

Citeşte Mai Mult

Cât de dificil este să pregătești valiza pentru vacanțe atunci când călătorești cu copii, mai ales dacă sunt bebeluși! Este foarte dificil să faci o listă cu „esențiale” și să nu sfârșești să completezi bagajul cu bagaje pe care probabil că nu le vom putea folosi. De-a lungul timpului am învățat să simplific și acum încerc să iau ceea ce este strict necesar.

Citeşte Mai Mult

Pliabil, ușor și rece, cu plasă sau geam pentru a vedea copilul. Există, de asemenea, două înălțimi, cu mobil pentru a distra copilul, cu buzunare de depozitare și chiar cu masă schimbătoare. Ele sunt câteva dintre caracteristicile paturilor de călătorie, esențiale vara și tot timpul anului: pentru a merge în sat, în weekend, la casa bunicilor ... Iată cele 13 cele mai bune pătuțuri de călătorie cu care să mergi în vacanță cu copilul

Citeşte Mai Mult

Ești pregătit pentru prima călătorie lungă cu mașina cu copilul tău? Ai deja destinația de vacanță aleasă, dar te temi de nerăbdarea copiilor tăi în timpul călătoriei rutiere să ajungă acolo? Ei bine, ia notă. Este clar că primul și cel mai important lucru este plasarea corectă a unui scaun de siguranță aprobat pentru vârsta copilului tău.

Citeşte Mai Mult

Este foarte important să protejăm pielea copiilor (și a noastră) de lumina soarelui pe tot parcursul anului și, desigur, vara, când copiii petrec multe ore expuse la soare. Pentru a face acest lucru, trebuie să aplicăm cu generozitate o cremă fotoprotectivă cu un factor ridicat de protecție (de preferință SPF 50), pe lângă luarea altor măsuri de precauție care reduc la minimum riscurile de expunere la soare, cum ar fi evitarea orelor centrale ale zilei, purtarea de ochelari, capace și haine pentru a evita deteriorarea soarelui.

Citeşte Mai Mult

Vânzările așteptate au ajuns în sfârșit! Este momentul perfect pentru a reînnoi garderoba copiilor noștri. Brandurile de noptiere low cost precum Zara, Mango și H&M au aruncat casa pe fereastră cu reduceri începând de la 50%, așa că trebuie să profitați pentru a cumpăra de bază copiii copiilor din casă, pentru a investi în articole de îmbrăcăminte care pot fi utile în toamna si in unele articole de sezon perfecte pentru a fi purtate in aceasta vara 2019.

Citeşte Mai Mult

Green Cornerss este un brand de îmbrăcăminte pentru copii care se îndrăgostește. Se remarcă pentru simplitatea formelor sale, design-urile sale unisex, imprimeurile sale originale și materia primă cu care sunt confecționate toate articolele de îmbrăcăminte, respectuoase cu mediul înconjurător și cu pielea delicată a copiilor. Acest brand de modă pentru copii și familie, creat și conceput de Estefanía Unzu (mai cunoscut în rețelele de socializare cu numele Verdeliss), - a prezentat acum o săptămână noua sa colecție de capsule „Caravaning”, inspirată din natură și natură. viața în camping și ne-a plăcut!

Citeşte Mai Mult