Pentru mame și tati

Vânzările au atins și aspectul maternității. Dacă sunteți gravidă, profitați de reduceri pentru a obține hainele perfecte de vară pentru a purta această sărbătoare, propuneri pe care le puteți adapta și după naștere. Rochia este cea mai versatilă și mai confortabilă îmbrăcăminte, dar există mai multe articole de îmbrăcăminte, unele de bază care merită să aibă în dulap pe tot parcursul sarcinii pentru a arăta o mare varietate de stiluri.

Citeşte Mai Mult

Dacă sunteți gravidă și vă temeți de „schimbarea dulapului” în momentul în care tripita crește, nu vă faceți griji că îmbrăcarea drăguță este mai ușoară și mai accesibilă decât credeți. Pariați pe elementele de bază esențiale care vă vor rezolva aspectul maternității: blugi și jambiere de maternitate, rochii cu croiuri largi care doar cu o mărime mai mult le puteți purta din nou, tricouri tricotate ... Subliniați aceste nouă haine cheie care vă vor rezolva Fundalul tău pentru dulap gravidă.

Citeşte Mai Mult

Dacă sunteți însărcinată, vă recomandăm să pregătiți valiza spitalului în jurul săptămânii 37, deoarece de la această dată livrarea ar putea avea loc în orice moment, și cel mai bine este să fiți prinși cu tot ceea ce a fost pregătit pentru a evita sarcinile și uitarea semnificative. . Trebuie să pregătești o valiză pentru tine și alta pentru nou-născutul tău și să o faci într-un mod atent pentru a nu stoca mai multe lucruri decât este necesar.

Citeşte Mai Mult

Ziua Mamei ar trebui să fie în fiecare zi; Suntem de acord cu asta. Pe scurt, nu este altceva decât o întâlnire comercială în care intenționează să cheltuim bani pentru a cumpăra cadouri pentru mama ca o modalitate de a o onora. Dar pentru a arăta toată dragostea noastră nu este necesar să cheltuim un ban, există câteva cadouri făcute cu dragoste și mult mai însemnate decât le pot face copiii și cel mai bun ... nu costă bani!

Citeşte Mai Mult

Pe 6 mai, Ziua Mamei este sărbătorită în Spania și în luna mai, de asemenea, în alte câteva țări ale lumii. Cu siguranță că ești deja în căutarea unui cadou original de făcut și să-ți amintesc cât de mult o iubești. Deși cel mai special cadou pentru mame nu este cumpărat din magazine, dacă încă nu știi ce să îi oferi, îți lăsăm 13 idei de cadouri pentru a le oferi mamei în ziua ei.

Citeşte Mai Mult

Deși suntem încă la mijlocul verii, brandurile de modă maternă își avansează colecțiile pentru această toamnă 2016. Brandul Vertbaudet surprinde întotdeauna cu noile sale propuneri pline de tendințe sezoniere și elemente de bază incontestabile. Haine de calitate și foarte măgulitoare la un preț bun. Vertbaudet optează pentru a crea o colecție de toamnă 2016 cu multe haine de bază și confortabile, care pot fi perfect combinate între ele.

Citeşte Mai Mult

Astăzi este ziua și nu va fi pentru că nu ați avut inspirație, pentru sugestii cel puțin din partea noastră nu a fost, cu siguranță că ați surprins-o pe mama cu un cadou personal, unul care i-a plăcut, care aștepta, care a fost O surpriză, un cadou special. Cu trei mămici vorbim chiar astăzi, trei femei care, pe lângă mamele, și-au găsit un cadou în scris, și-au dezvoltat cariera profesională și au reușit, de asemenea, să-și arunce toată imaginația pe hârtie.

Citeşte Mai Mult

Duminica viitoare sărbătorim Ziua Mamei în Spania (și în alte țări) și există o mie și una de motive pentru a-i spune mamei cât de mult o iubim. Încă nu știi ce să-i dai? Nu-ți face griji Vă oferim câteva idei. Acum câteva zile recomandăm [13 cadouri pentru o femeie însărcinată] (13 cadouri pentru ziua unei mame însărcinate) și acum avem grijă de mamele recente.

Citeşte Mai Mult

O modalitate drăguță de a-ți aminti schimbarea pe care un nou copil ajunge într-o familie este să faci o ședință foto cu un fotograf profesionist. Astfel obții fotografii aproape perfecte în care toată lumea pozează, zâmbește sau face gesturi de dragoste și afecțiune față de copil. Cu toate acestea, sunt mulți care cred că tocmai acesta este motivul pentru care sunt fotografii cărora le lipsește un pic de naturalețe, care până la urmă este adevărata amintire: o fotografie a vieții reale.

Citeşte Mai Mult

Vine 19 martie, Ziua Tatălui și vrem să vă lăsăm cu idei pe care să le dați tatei. Astăzi este rândul a 11 cadouri pentru tăticii hipster în ziua lor specială, sperăm să fiți fericiți! Cadouri pentru uz personal, pentru a avea un aspect fabulos, pentru zi cu zi cu copilul, pentru a vă răsfăța ... Acestea sunt propunerile noastre pentru hipsterii care sigur vă vor surprinde.

Citeşte Mai Mult

Se apropie Ziua Tatălui, o dată foarte specială sărbătorită în Spania pe 19 martie. Deoarece tata merită totul, ieri v-am oferit 11 idei de cadouri pentru părinții pentru prima dată, am sugerat și o selecție de 11 cărți perfecte pe care să le oferim tatei și acum avem de-a face cu cei mai tehnologici părinți.

Citeşte Mai Mult

Pe 19 martie, Ziua Tatălui este sărbătorită în Spania. Pentru mulți bărbați va fi prima lor Ziua Tatălui, o întâlnire cu totul specială care merită un cadou cu totul special pentru tată. Ceva care durează ca amintire a primelor luni cu copilul, fără doar și poate, o etapă minunată. Dacă încă nu știi ce să-i dai, nu te copleși, îți oferim 11 idei de cadouri pentru tată în prima sa zi de Tată.

Citeşte Mai Mult

Se spune că unul dintre pașii de bază pentru a fi un „hipster” este că mijlocul de transport este longboard-ul, un skateboard lung. Fii hipster sau fi fan al skateboarding-ului, nu trebuie să te îndepărtezi de copilul tău când vine vorba de practicarea sportului tău preferat și a modului tău de a călători prin oraș. Longboardstroller din Quinny este un skateboard lung care încorporează scaunul copilului, pentru a putea călători orașul lângă cel mic, ajunge înainte la destinație și fără a fi nevoie să luați o mașină sau un transport public.

Citeşte Mai Mult