Jocuri și jucării

Toți copiii, la un moment dat în copilărie, au acea păpușă preferată, jucărie umplută sau jucărie. Cel pe care îl poartă peste tot, care îi însoțește să se joace, să doarmă și să mănânce. Ceea ce poate fi murdar și chiar rupt, dar care are cea mai mare valoare sentimentală din lume pentru ei. Vă puteți imagina pierzându-l?

Citeşte Mai Mult

Jocul este una dintre părțile fundamentale ale copilăriei. Prin intermediul acesteia, copiii nu numai că se distrează, dar, de asemenea, sunt capabili să învețe multe lucruri într-un mod distractiv și, de asemenea, obțin multe avantaje. Cu toate acestea, știm că ultimele generații nu se joacă la fel ca înainte și, conform unui sondaj recent, până la 75% dintre copii nu joacă suficient.

Citeşte Mai Mult

Este sezon de călătorie, plajă, soare, înot în piscină și perioade distractive pentru cei mici din casă. Printre numeroasele activități pe care le putem face cu copiii noștri în aceste vacanțe, jocurile în familie sunt întotdeauna un pariu sigur și, de asemenea, are multe beneficii pentru toată lumea.

Citeşte Mai Mult

În sugari și multe altele am vorbit în multe rânduri despre activitățile pe care le putem face cu copiii noștri pentru a le stimula dezvoltarea. Unul dintre ei, și probabil unul dintre cele mai importante, este jocul, pentru că prin el nu numai că se distrează, dar învață și lucruri noi și obțin beneficii.

Citeşte Mai Mult

Când devenim părinți, trebuie să cumpărăm câteva lucruri de bază de care vom avea nevoie pentru sosirea noului membru al familiei. Pe măsură ce fiul nostru crește, unele dintre aceste lucruri se schimbă pentru altele, dar, de asemenea, începem fără să ne dăm seama că se acumulează. Unul dintre obiectele care se acumulează cel mai adesea într-o casă în care trăiesc copii mici, sunt jucăriile.

Citeşte Mai Mult

Cu doar o săptămână în urmă, Toy Story 4 a ajuns pe marele ecran, dar conduce deja box office-ul mondial. Și nu este dificil! Căci noile aventuri ale celei mai cunoscute trupe de jucării din cinema au cucerit inima tuturor. Noile personaje sunt întotdeauna unite de personaje noi, fiind în mod deosebit îndrăzneț personajul lui Forky, o creație distractivă și originală realizată dintr-o furculiță din plastic.

Citeşte Mai Mult

Cu toții cunoaștem clasicele blocuri Lego, care astăzi sunt una dintre cele mai iconice jucării tradiționale din lume. Am văzut, de asemenea, cum au fost folosite în alte scopuri, pe lângă jocul cu ei, ca suport pentru învățarea matematicii sau, de asemenea, ca decor. Acum, compania Lego va da o turnură foarte specială blocurilor sale, după ce va anunța următoarea lansare a „cărămizilor Braille”, al căror scop este ca copiii cu dizabilități vizuale să învețe braille într-un mod distractiv.

Citeşte Mai Mult

Deși multe jucării pot fi atractive și distractive pentru copii, nu toate sunt potrivite pentru toate vârstele. Majoritatea jucăriilor trec prin controale de calitate și indică pe ambalaj vârsta recomandată. Cu toate acestea, deși unele jucării par a fi în siguranță, acest lucru nu înseamnă că ar trebui pur și simplu să le oferim copiilor noștri fără alte detalii.

Citeşte Mai Mult

Crăciunul este un moment magic pentru copii, dar și pentru părinți și familie. Este momentul ideal pentru a petrece timp cu ei, a te juca cu familia și a desfășura diferite activități de Crăciun. Pentru a nimeri cu cadouri în acest Crăciun, vă aducem o selecție cu cele mai bune jucării pentru copii de la opt la zece ani De la opt la nouă ani Electrocefa, jocul electronic Electrocefa by Cefa Toys este un joc foarte distractiv pentru copii pentru a deveni experți de electronica

Citeşte Mai Mult

Nu mai rămâne nimic pentru Crăciun și este momentul perfect pentru a scrie scrisoarea lui Moș Crăciun și a Magilor pentru cei mici din casă. Pentru copiii de la trei la șase ani propunem idei diferite pentru a adăuga scrisorii dvs. și pentru a obține corect. De la jucării educaționale la jocuri sau cărți pentru copii care pot fi un mare succes pentru a oferi aceste sărbători.

Citeşte Mai Mult

Vine Crăciunul și cu toții vrem să le oferim copiilor noștri jucăria perfectă; cel care, pe lângă faptul că se distrează, este educativ și benefic pentru dezvoltarea sa. În acest sens, jucăriile „Montessori prietenoase” sunt o alegere minunată, întrucât sunt respectuoase pentru copil, îl stimulează în învățarea lui și îl ajută să descopere lumea în ritmul său.

Citeşte Mai Mult

Jucăriile educaționale sunt o opțiune excelentă pentru copii pentru a învăța jucându-se. Există jucării pentru toate vârstele, pentru a juca însoțite sau singure. Aceste tipuri de jucării au, de regulă, funcția de a le stimula dezvoltarea, creativitatea, curiozitatea, raționamentul, promovarea stimei de sine, îmbunătățirea memoriei sau a limbajului ... Selectăm cele mai bune 23 de jucării educative pentru a le oferi acest Crăciun și pentru a obține corect.

Citeşte Mai Mult