Miscelaneu

Cremele industriale sunt un desert lactat la care apelează adesea părinții. Credem, poate cu o încredere excesivă față de publicitate, că acestea sunt la fel de complete și hrănitoare cum ne-a făcut bunica noastră. Dar acest lucru este adevărat. Aceste tipuri de produse industriale au de obicei mult mai mult zahăr decât este convenabil, iar analiza lor include conservanți, agenți de îngroșare, agenți de gelifiere și coloranți care sunt limitați cel mai bine în dietă pe cât posibil.

Citeşte Mai Mult

După gustul rău în gură care ne-a lăsat vestea că sindromul Down dispare în Spania, cifrele din Marea Britanie trezesc unele speranțe că lucrurile se vor schimba și în această țară. După ce nașterile au scăzut semnificativ în ultimii ani, de la 717 în 1989 la 594 în 2000, tot mai multe cupluri decid să continue cu sarcina atunci când testele prenatale pentru sindromul Down sunt pozitive.

Citeşte Mai Mult

Planet Placenta este o pagină dedicată exclusiv acestui organ care dă viață. Este făcut de un grup de moașe. Compoziția placentei și hormonii care acționează asupra acesteia, chiar și după naștere, o fac un organ fascinant. Este sursa de hrană și protecție pentru copil înainte de naștere și în jurul său s-au dezvoltat o serie de obiceiuri și rituri de-a lungul istoriei.

Citeşte Mai Mult

Partenerul nostru Koala de Compradicción mi-a amintit de artista canadiană Camille Allen despre care am vorbit deja în acest blog și că doar cu 27 de ani provoacă furori cu aceste păpuși de rășină uimitor de realiste. Până acum, cel mai apropiat lucru pe care l-am avut la un mini-bebeluș era Barriguitas, dar adevărul este că aceste figurine nu admit nicio comparație.

Citeşte Mai Mult

După cum spune mama, bebelușii de astăzi se nasc prin apăsarea butoanelor. La trei ani, fetița mea știe deja să sune și să pună filme pe DVD, iar copilul își antrenează deja degetele cu telecomanda TV. Nu sunt deloc surprins de rezultatul unui studiu realizat de un consultant care a dezvăluit că copiii încep să folosească dispozitive electronice la 6.7 când era înainte de 8.1.

Citeşte Mai Mult

Copiii mici adoră să deseneze și dacă pot face acest lucru cu mâinile lor folosind vopseaua degetelor, pe care în Venezuela o cunoaștem drept graffiti, le place mai bine. Este o activitate foarte distractivă pentru copii atunci când sunt acasă, ideală pentru zilele ploioase și dacă nu aveți vopsea de degete decât vând în magazine, o puteți pregăti deoarece este foarte ușoară și simplă.

Citeşte Mai Mult

Fiul meu cel mai mare nu a folosit niciodată suzeta, exact opusul lui Arturo care a părăsit spitalul cu suzeta în gură ca parte a învățării instinctului de supt, la naștere încă nu știa să sugă și a fost ajutat cu așa-numitul „tete”. Până acum folosește suzeta doar câteva ore pe zi, mai exact când este somnoros și nu reușește să adoarmă și, deși nu sunt în favoarea folosirii suzetei după ce am citit argumentele pro și contra și știind că nu sunt la fel de rău precum sunt pictați, Sucul a fost un bun aliat în momentele haotice acasă și în plimbări.

Citeşte Mai Mult

Dintre interfoanele care să controleze copilul, există multe modele pe piață, cu toate acestea, am cunoscut unul care îl depășește pe majoritatea celor pe care le putem găsi, este interfonul Angel Care. Angel Care are o caracteristică specială, aceea de a controla respirația bebelușului, precum și de a o asculta clar cu o autonomie de până la 150 de metri.

Citeşte Mai Mult

Unul dintre articolele care este indispensabil în primii ani ai fiului nostru este fotoliul înalt. De la vârsta de șase luni, scaunul înalt este locul ideal pentru a hrăni bebelușul datorită poziției confortabile pe care le oferă atât părinților, cât și celui mic. De asemenea, este atât de util încât puteți chiar să vă jucați și să vă sprijiniți pe scaunul înalt.

Citeşte Mai Mult

Această perioadă a anului aduce o mulțime de țânțari dornici să mușcă bebelușii noștri gingași. Dar pielea ta este atât de sensibilă încât nu este indicat să folosești spray-uri sau creme speciale pentru a le respinge. Există invenții inovatoare, precum Bug Bugul lui PrinceLionheart, care reproduce sunetul emis de o libelula, inamicul mortal al țânțarilor.

Citeşte Mai Mult

Astăzi există atât de multe tipuri diferite de cărucioare pe piață încât nu știm care să decidă. Există trei roți, patru, moderne, clasice, ultra-ușoare, pentru oraș, pentru mediul rural, cu cărucior, cu scaun pentru mașină ... Înainte de a cumpăra, trebuie să fii clar despre utilizarea pe care o vom oferi pentru a nu să greșească la alegeri

Citeşte Mai Mult

Sticlele Bib Confort sunt una dintre cele mai complete game de sticle din casa Baby Confort, iar în această gamă puteți alege câteva sticle speciale pentru prevenirea colicilor sau regurgitării. Bebelușul are un sistem digestiv imatur și, prin urmare, pentru a facilita digestia, Baby Comfort a conceput aceste sticle noi, biberonul Comfort.

Citeşte Mai Mult

A spune o poveste nu înseamnă doar a o citi. Nici nu este necesar să avem abilități speciale, cu puțină imaginație și dăruire îi vom ajuta pe copiii noștri să descopere lumea fantastică a poveștilor. Una dintre cheile este să atrageți atenția copiilor. Pentru a face acest lucru, trebuie să folosim un limbaj simplu, ușor de înțeles.

Citeşte Mai Mult

Multe femei devin obsedate în timpul sarcinii pentru sănătatea copilului, dacă este bine, dacă se mișcă ... Dacă ar fi pentru noi, am avea o ecografie zilnică. Există ceva similar cu un walkman care ne permite să controlăm copilul. Angel Sounds este un dispozitiv care folosește tehnologia Doppler pentru a asculta mișcările și bătăile bebelușului tău în stomac prin ecografie, fără a fi nevoie să mergi la medic.

Citeşte Mai Mult

Multe cupluri își planifică viața ca un calcul matematic. Vreau să am atâția copii și să am o astfel de diferență de vârstă. Dar, uneori, circumstanțele ne determină să ne răzgândim din zbor. A avea un copil trebuie să se nască din dorința și dorința de a fi din nou părinți și de a da un frate fiului sau copiilor pe care îi avem deja.

Citeşte Mai Mult

Există trei condiții esențiale atunci când vine vorba de a lua temperatura bine, măsurând-o întotdeauna în aceeași zonă a corpului, folosind întotdeauna același tip de termometru și păstrându-l întotdeauna curat. Momentul ideal pentru a lua temperatura este după o perioadă de repaus de jumătate de oră și într-un loc în care temperatura ambiantă nu este extremă, nici prin frig, nici prin căldură.

Citeşte Mai Mult

Acest drăguț animal umplut arată ca o jucărie, dar nu este doar atât. Este un încălzitor de bumbac lavabil umplut cu secară organică și semințe de grâu care, atunci când sunt încălzite, servesc la ameliorarea gazelor, a colicilor, a răcirii sau, de exemplu, la încălzirea patului copilului înainte de a dormi. Încălzitorul de pluș Olli Olbot are un tampon interior cu semințe speciale care poate fi încălzit un minut în cuptorul cu microunde, 3 - 5 minute în cuptor sau prin apropierea de un calorifer sau o sursă de căldură neinflamabilă.

Citeşte Mai Mult

Apreciez ziua în care cuptorul cu microunde mi-a topit sterilizatorul cu sticle. A fost când am descoperit sticlele auto-sterilizante ale Mothercare și am fost exersat. Designul nou al sticlei permite sterilizarea în orice moment și loc. Aveți nevoie doar de un strop de apă, un cuptor cu microunde și în 1 minut și jumătate este sterilizat.

Citeşte Mai Mult

Cine a spus că nu joci în pat? VTV a conceput această casă spectaculoasă cu un pat încorporat pentru ca copiii să se petreacă bine, pe lângă somn. Din casă nu lipsește nimic. Dimensiunea este pentru o saltea de 1,80 x 0,90, adică dimensiunea normală pentru adulți. Are o scară, șemineu cu lumină de citit noaptea și balustrade care se ridică pentru a face patul confortabil.

Citeşte Mai Mult