Știri

Copiii mici pun tot ce găsesc în gură și, din acest motiv, părinții trebuie să ia măsuri de precauție suplimentare pentru a nu lăsa mici bucăți la îndemâna lor cu care se pot sufoca. Dar supravegherele se întâmplă și pot provoca consecințe grave. A fost ceea ce s-a întâmplat cu Abigayle Galle, o fetiță de doi ani din Texas (Statele Unite), care a înghițit o celulă cu buton și aproape că a murit.

Citeşte Mai Mult

Minorii spanioli care călătoresc singuri în străinătate nu au fost nevoiți să-și atașeze actul de identitate sau pașaportul. În cazul vârstei mai mici de 14 ani, majoritatea companiilor aeriene au cerut copilului să călătorească cu un serviciu de escortă, care a fost angajat la origine. Și altele, low cost, nu le permit să călătorească singure dacă nu au mai mult de 16 ani.

Citeşte Mai Mult

Nașterea este un moment extrem de important pentru mamă și copil, iar ceea ce se întâmplă în acesta se înregistrează în ambele creiere. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), mamele merită să aibă o experiență de naștere pozitivă, în care nevoile lor să fie respectate și îngrijite, precum și să aibă asistența medicală necesară.

Citeşte Mai Mult

Începând de ieri, 1 septembrie, părinții bascilor care lucrează pentru Administrația Publică au deja concediu de paternitate de 18 săptămâni, similar cu ceea ce au în prezent funcționarii publici basci. Potrivit guvernului basc, printre principalele obiective ale acestei măsuri este promovarea reconcilierii lucrătorilor publici și promovarea egalității între bărbați și femei în ceea ce privește îngrijirea copiilor lor.

Citeşte Mai Mult

Braysen are autism. A trebuit să călătorească cu avionul, așa că mama sa a încercat să-l pregătească pentru a face față tot felului de greșeli. Însă, în zborul înapoi spre casa sa din Houston (Statele Unite), băiatul, în vârstă de doar patru ani, a suferit o criză. Însă, după cum Lori Gabriel, mama sa împărtășește în contul său de Facebook, ambii pasageri cu echipajul au fost foarte înțelegători și l-au ajutat pe cel mic să se simtă mai confortabil.

Citeşte Mai Mult

Tot ceea ce are legătură cu clanul Kardashian arată cu lupa. Celebrele surori ale realităților televiziunii americane au devenit referințe pentru multe femei, deși desigur nu sunt lipsite de critici. În acest caz, Kim Kardashian a împărtășit un moment de raport cu fiica ei, în vârstă de șase ani, North West, pe contul ei de Instagram, în timp ce făceau „jurământ roz”, iar criticii au plouat.

Citeşte Mai Mult

Părinții merg pe internet și pe rețelele sociale în căutarea informațiilor despre sănătatea copiilor noștri, de aceea este foarte important să fie conștienți de furnizarea de conținut veridic și riguros cu subiecte atât de sensibile precum vaccinurile, unde se pot strecura o mulțime de dezinformări. De asemenea, alte platforme au promis că vor face acest lucru, dar Pinterest este mai agresiv și mai eficient.

Citeşte Mai Mult

Revenirea la școală din țara noastră este pe cale să înceapă. Navarra și La Rioja sunt primele comunități (între 4 și 6 septembrie), iar Catalunia și Extremadura sunt cele mai recente (12 septembrie). Între aceste date, copiii din alte comunități vor fi încorporați. Potrivit raportului „Organizația de învățământ secundar general și general 2018/19” pregătit de Comisia Europeană, copiii spanioli sunt dintre ultimii studenți europeni care se întorc în sala de clasă după vacanțele de vară, deși alte țări vecine ne depășesc în număr de zile de vacanta.

Citeşte Mai Mult

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a emis astăzi un raport în care avertizează despre „reînvierea dramatică” a rujeolei în Europa, care a provocat aproape 90.000 de cazuri în prima jumătate a anului 2019, dublu față de numărul raportat în acesta perioada din 2018. Reapariția rujeolei este o preocupare majoră nu numai în Europa, ci considerând la nivel global că cazurile de rujeolă au crescut cu 300 la sută la nivel mondial, potrivit unui raport preliminar al primului trimestru al acestei an.

Citeşte Mai Mult

Netflix Spania a anunțat premierele disponibile pentru septembrie viitor, printre care găsim câteva titluri interesante pe care să le privim ca o familie cu copiii noștri de toate vârstele. Filme și seriale vin în catalogul dvs. pentru a vă bucura alături de cei mici, printre care se numără titluri precum „Finding Dory”, un film care nu vă poate lipsi și de a repeta, precum și seriale de familie.

Citeşte Mai Mult

Oricât de plauzibil ar părea, cazul lui Lilliya Konovalova este real, deși atât de ciudat încât se întâmplă doar la una din fiecare 50 de milioane de nașteri gemene care apar în lume. Și este că această femeie în vârstă de 29 de ani a născut gemeni la 11 săptămâni de distanță, prima ei fiică fiind născut prematur și al doilea copil la termen.

Citeşte Mai Mult

Un judecător al audierii din Vigo, ratifică o hotărâre de primă instanță care autorizează tatăl să decidă despre vaccinarea celor doi copii ai săi, de 7 și 11 ani, împotriva refuzului mamei. Curtea consideră că aceasta este decizia care garantează „interesul superior al minorilor” și își bazează sentința pe faptul că refuzul mamei nu are avize științifice, în timp ce programul de vaccinare „se supune studiilor și rapoartelor științifice care caută un o mai bună protecție a populației și nu simpla arbitrare sau erori. "

Citeşte Mai Mult

Săptămâna trecută am citit în ziarul Ideal de Granada o poveste care mi-a atins inima. Protagonistul știrilor se numește Miguel Ángel Delgado, pediatru și muzician, două profesii foarte îndepărtate pe care reușește să le combine și chiar să completeze una cu cealaltă. Așa că am decis să-l contactez și să aflu mai multe despre viața lui, de ce a ales o specialitate medicală atât de slab apreciată printre colegii săi și ce aduce limbajul universal al muzicii micilor săi pacienți.

Citeşte Mai Mult