Alții

Îmbracarea este o activitate foarte distractivă pe care ne place să o facem copiilor și adulților. Dar, în copilărie, îmbrăcarea le oferă copiilor o oportunitate prețioasă pentru a-și lăsa imaginația să zboare și să simtă că pentru o zi pot fi un supererou, o prințesă, un mag, un aventurier intrudent sau o zână. Pune-ți un costum și distrează-te cu el este ceva pe care toți copiii ar trebui să aibă ocazia să-l facă.

Citeşte Mai Mult

Multe dintre poveștile pe care le vedem în film și televiziune sunt inspirate din fapte și situații din viața reală. O problemă pe care am văzut-o recurentă de-a lungul anilor este creșterea copiilor, în special din perspectiva maternă. Prin urmare, și pentru că este întotdeauna distractiv să te identifici cu poveștile pe care le vedem și să știm că nu suntem singurii care trec prin anumite situații, împărtășim 21 de seriale și filme despre maternitate pe care nu le poți rata.

Citeşte Mai Mult

Phil & teds, creatorii din Noua Zeelandă a primului cărucior dublu convertibil, își prezintă noua gamă inline®, oferind adaptabilitatea premiată, cu funcționalitate îmbunătățită și aspect minimalist. Inspirată de vechile tricicluri cu care copiii se jucau stând în spate, compania neozeelandeză a văzut potențialul de a aduce aceste jocuri în viața reală și de a face o soluție confortabilă pentru părinți să-și ia copiii în lor aventuri.

Citeşte Mai Mult

Nu este ușor să ai grijă de doi copii mici și să ții casa organizată. Mai rău se întâmplă dacă există un câine implicat. Și dacă pentru a pune capăt piesei, sunteți unul dintre cei mai cunoscuți influenți din Spania în lumea maternității, este nevoie de superputeri în mod direct. Noelia, mai cunoscută sub numele de Happy Ohana, nu a părăsit însă paginile unui comic; Secretul său constă într-o organizație aproape militară ... și are instrumentele potrivite pentru a lua timp de acolo unde nu există, cum ar fi curățătorii cu mai multe suprafețe Bissell.

Citeşte Mai Mult

În fiecare zi suntem mai conștienți de ceea ce ar trebui și nu ar trebui să consumăm pentru a duce o dietă sănătoasă. Mass-media, internetul și rețelele sociale difuzează aproape zilnic studii privind obiceiurile de consum și impactul acestora asupra sănătății noastre, precum și noi recomandări din partea autorităților de sănătate despre alimentele care ar trebui să domine în alimentația noastră și pe care ar trebui să le alungăm din coșul de cumpărături. cumpărarea

Citeşte Mai Mult

Colicile infantile au devenit un „sertar de croitorie” în care apar alte patologii posibile care au o altă origine și care sunt de obicei rezolvate odată cu dezvoltarea proprie a bebelușului. Ce sunt colicile? Se spune că colica sugarului este atunci când bebelușul plânge neîncetat cel puțin 3 ore pe zi (în special noaptea), 3 zile pe săptămână și cel puțin 3 săptămâni.

Citeşte Mai Mult

Potrivit cifrelor Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), unul din 160 copii are o tulburare a spectrului de autism (ASD), care au probleme de funcționare neurodezvoltantă și cerebrală care le împiedică interacțiunile sociale și comunicarea. Copiii care au această tulburare pot avea ocazional o criză, care apare de obicei atunci când sunt stresați sau supraestimulați.

Citeşte Mai Mult

Din când în când apar în rețelele de socializare momente tandre și amuzante pe care unii tați sau mame trăiesc cu copiii lor, unele devenind virale fiind împărtășite de milioane de ori de mii de oameni care se identifică sau consideră că este ceva distractiv și demn de cota. Cel mai recent, și cu siguranță viralul săptămânii (sau al lunii!

Citeşte Mai Mult

Dacă vă gândiți să vă oferiți un cadou sau să aveți un prieten care tocmai a fost mamă sau va fi în scurt timp, vă recomandăm un cadou dintre cele mai originale și mai ales utile în această nouă etapă: un pachet pe maternitate care reunește 47 de cursuri, ghiduri și cărți electronice create de mari profesioniști din sector, astfel încât să înveți să răspunzi mai bine la provocările sarcinii, parentalității și educației copiilor tăi.

Citeşte Mai Mult

Pielea evoluează de-a lungul vieții noastre. În cazul bebelușilor noștri, cu atât mai mult, în primii doi ani, în fiecare etapă de dezvoltare are nevoie de îngrijire diferită pentru a menține pielea sănătoasă. Nou-născut De îndată ce pielea copilului se naște, este acoperită de vernix caseosa, o substanță sebacee albicioasă care se dezvoltă de obicei în a 20-a săptămână de gestație.

Citeşte Mai Mult

Când mergem într-o călătorie sau mergem cu copiii noștri, este foarte important să stea întotdeauna într-un sistem de reținere pentru copii potrivit pentru mărimea și greutatea lor. Cu toate acestea, este important să ne amintim că, deși aceste scaune sunt cele mai bune pentru a le proteja, nu trebuie să depășim timpul în care stau în ele sau să le folosim în orice alt scop, în special în cazul bebelușilor.

Citeşte Mai Mult

Laptele matern este hrana ideală pentru copil: își acoperă nevoile în primele luni de viață și își completează dieta de cel puțin doi ani, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS). Cu toate acestea, în ciuda faptului că compoziția sa este adaptată la nevoile copilului, vine un moment în care este necesar să se introducă alimente complementare în mod progresiv, pentru a consolida o alimentație variată și echilibrată.

Citeşte Mai Mult

Dr. Brown's este un cunoscut brand de îngrijire a copiilor din SUA, caracterizat prin dezvoltarea de produse inovatoare în hrănirea și îngrijirea bebelușului, cu sfatul pediatrilor, moașelor și experților în lactație. Produsul său principal, sticlele Dr. Brown, sunt singurele de pe piață cu un sistem complet de ventilație, dovedit clinic pentru reducerea colicilor.

Citeşte Mai Mult

Cea de-a doua parte a Maleficentului este una dintre cele mai așteptate premiere ale Disney pentru anul viitor, film pe care îl putem vedea pentru prima dată un preview și în care mega răufăcător Angelina Jolie devine mai rău ca niciodată. În „Maleficent: Mistress of Evil” („Maleficent: Maestrul Răului”), a cărui filmare a început în urmă cu un an, povestea vrăjitoarei malefice din „Frumusețea adormită” este situată la ani după original, și se pare că va fi mai mult Sinistru decât prima parte.

Citeşte Mai Mult

Dacă simplul fapt de a avea copii este unul dintre cazurile în care poți economisi cel mai mult în declarația de venit, fiind o familie numeroasă, această economie se înmulțește. Și la creșterea minimelor familiale li se adaugă o serie de deducții specifice pentru familiile numeroase, atât la nivel de stat, cât și la nivel regional.

Citeşte Mai Mult

Datorită ritmului de viață pe care îl duc astăzi părinții, există mulți bunici care adesea au grijă de nepoții lor. Sunt o figură foarte importantă pentru copiii care se hrănesc cu învățăturile lor, în timp ce vârstnicii se simt utili și activi și bucuroși să împărtășească timp cu cei mici. Trebuie să fie o plăcere pentru amândoi, nu o obligație și, desigur, nu ar trebui să fie stăruitor pentru bunicii care au deja o vârstă și nu au aceeași energie ca acum ani.

Citeşte Mai Mult