Resurse web

O mamă din Regatul Unit își petrece ziua gândind glume pe care să le petreacă copiilor ei. Deși au mare succes în rețelele de socializare, probabil că cei doi copii ai lor nu cred că sunt atât de amuzanți și, cel puțin la Bebeluși și Mai mult, nu ne provoacă niciun har. Felicity, care este numele femeii, are un canal YouTube cu familia, dar videoclipurile ei cele mai de succes sunt pe canalul de muzică Tik Tok.

Citeşte Mai Mult

Conform calendarului școlar 2019-20, mai avem mai mult de o lună pentru a ne bucura în continuare de vacanța de vară, dar pentru mulți, „înapoi la școală” începe să preia o mare parte din timp. Anunțuri atrăgătoare, oferte de cumpărare timpurie, promoții suculente ... aproape toate centrele comerciale și magazinele de cartier au fost aruncate la începutul cursurilor din septembrie.

Citeşte Mai Mult

Tulburările din spectrul autismului (ASD) sunt un grup de tulburări de dezvoltare care încep în copilărie și durează o viață. Aceste tulburări afectează comportamentul și învățarea celor care suferă de aceasta, precum și socializarea acestora cu alte persoane. Deoarece multe dintre persoanele cu autism au unele dificultăți în a comunica cu ceilalți și a-și gestiona emoțiile, un tânăr cu autism a dezvoltat o aplicație pentru a ajuta persoanele care suferă de o tulburare a spectrului de autism sau, de asemenea, o problemă. de sănătate mintală.

Citeşte Mai Mult

Multe școli și-au pregătit festivalurile de sfârșit de an cu această melodie și din ce în ce mai mulți copii o fredonează fără încetare. Nu ne referim la atrăgătorul „rechin copil”, ci la o melodie frumoasă compusă de David Rees și intitulată „De la ei am învățat”. Recunosc că prima dată când am auzit-o cântând copiilor mei nu am acordat prea multă atenție, deoarece am crezut că este una dintre numeroasele cântece predate în tabăra de vară la care participă.

Citeşte Mai Mult

Internetul și TIC-urile fac parte din viața noastră de ani buni, iar copiii noștri s-au născut sub influența sa. În acest sens, există familii care își autorizează copiii să folosească tableta sau telefonul mobil, deși este important ca copiii să fie educați anterior în utilizarea lor corectă, timpul ecranelor este controlat și limitat și se instalează sisteme de control parental.

Citeşte Mai Mult

Supraexpunerea copiilor în rețelele de socializare din cauza publicațiilor părinților are un nume: suprasolicitare sau răspândire. Și experții în tehnologie și minorii avertizează asupra pericolelor sale. Dorința de a împărtăși momente plăcute sau satisfacția de a arăta exploitele copiilor noștri către prieteni și familie, a făcut ca rețelele de socializare să fie umplute cu fotografii și videoclipuri ale copiilor casei, chiar înainte de naștere.

Citeşte Mai Mult

Nu este prima dată când am vorbit despre această practică, care constă în trimiterea de mesaje, fotografii sau videoclipuri cu conținut erotic și sexual personal prin intermediul telefonului mobil prin mesagerie instantanee, cum ar fi WhatsApp sau rețelele de socializare. Este cunoscut sub numele de „sexting” și se referă la acronimul „sex” sau sex și „texting” sau scrierea de mesaje.

Citeşte Mai Mult

Provocarea pare simplă: doar atârnați un scaun de la raftul de haine, stați pe el și puneți biroul deasupra. Unii reușesc să mențină echilibrul, dar alții cad din cauză că umerașul nu rezistă la greutate. Apoi, este imortalizat într-un videoclip și încărcat pe rețelele de socializare, cum ar fi Tik Tok. Este cunoscut sub numele de Desk Challenge și este ultima provocare în rândul adolescenților care circulă pe internet și care a provocat expulzarea timp de trei zile între 15 și 20 de studenți ai IES Antonio Serna din Albaterra (Alicante).

Citeşte Mai Mult

Cu ocazia Zilei Mondiale a Internetului, Fundația Anar (Asistență pentru Copii și Adolescenți cu Risc) a dezvăluit „Decalogul privind drepturile digitale ale copiilor și adolescenților”, pentru a sublinia importanța unui mediu digital sigur pentru dezvoltarea deplină a copiilor noștri în fața creșterii mari în 2018 a violenței împotriva minorilor legată de tehnologie.

Citeşte Mai Mult

Este înfricoșător să credem că copiii noștri își pot folosi telefonul mobil pentru a se înregistra sau a se fotografia goi sau în poziții erotice cu un prieten. Și panică, imaginați-vă că apoi încărcați imaginile pe rețelele de socializare. Ei bine, după cum avertizează Poliția Națională, „selfie-ul sexual” este o realitate foarte răspândită în rândul copiilor cu vârste între doi și treisprezece ani, pentru a obține cel mai mare număr de aprecieri.

Citeşte Mai Mult

A plouat mult de când au apărut primele bloguri despre maternitate în urmă cu câțiva ani. De atunci, „universul blogger” legat de problemele parentale a încetat să mai fie exclusiv pentru femei și tot mai mulți părinți se adaugă la ideea de a împărtăși experiențele și opiniile lor cu restul lumii.

Citeşte Mai Mult

Astăzi filmul „Abuelos” este prezentat la Festivalul de Film de la Malaga, o comedie amuzantă spaniolă care va fi lansată în teatre la sfârșitul primăverii. În timp ce vine timpul, vă puteți bucura de remorcă ca aperitiv, în care trei bărbați „nu foarte tineri” decid să înființeze o creșă ca o ieșire din viața lor plictisitoare.

Citeşte Mai Mult

Gisele și Claudia sunt două surori catalane în vârstă de șase și șapte ani. Canalul său de YouTube, „Las Ratitas”, unde apar purtând machiaj, gătind sau având grijă de un bebeluș, printre alte jocuri, are peste 11 milioane de urmăritori. Acum, Consiliul de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), fostul apărător al Minorei Comunității Madrid, Javier Urra și asociația Salvați Copiii au solicitat procurorului copiilor din Barcelona să investigheze acest canal video profesional destinate minorilor „pentru reproducerea stereotipurilor de gen”.

Citeşte Mai Mult

Când o femeie este însărcinată, apar mii de îndoieli și întrebări. Incertitudinea, dorința de a ști cum va fi copilul sau chiar cum este, determină cuplurile să caute informații pentru a vă face o idee despre cum decurg lucrurile. Unul dintre instrumentele care sunt cele mai utilizate este calculatorul datei probabile de livrare, pentru a ști mai mult sau mai puțin când este posibil ca ziua dorită să ajungă.

Citeşte Mai Mult

Dacă nu ați trimis încă scrisoarea către magi sau dacă ați făcut-o deja prin mijloace tradiționale, puteți oferi opțiunea de a face acest lucru prin oricare dintre aceste aplicații mobile, disponibile pentru smartphone-ul dvs. ( iOS sau Android) și site-ul ocazional. Copiii adoră tehnologia și iubesc cadourile maiestăților lor, Împărații Orientului, așa că vă veți bucura de frumosul lucru combinând ambele hobby-uri.

Citeşte Mai Mult