Artizanat și costume

Spitalul Magee-Womens, de la Universitatea din Pittsburgh Medical Center (Statele Unite), începe să fie celebru pentru deghizarea bebelușilor lor și pentru a oferi o notă de culoare și tandrețe pentru șederea lor în spital. Și nu este prima dată când asistenții medicali din acest spital țesă costume pentru nou-născuți, deși până atunci au făcut-o întotdeauna cu ocazia sărbătorilor de Crăciun.

Citeşte Mai Mult

Revenirea la școală se apropie și odată cu aceasta încep toate pregătirile necesare, astfel încât să nu lipsească nimic, iar copiii să poată începe noul curs cu instrumentele necesare. Ceva care îi poate încuraja mult înainte de începerea cursurilor, este să-i faci să fie în conformitate cu gustul tău sau chiar personalizat.

Citeşte Mai Mult

Pe 25 august s-au împlinit 80 de ani de la lansarea filmului „Vrăjitorul din Oz”, o fabulă atrăgătoare și plină de valori pe care cu siguranță vă recomandăm să le vedeți cu copiii, pentru că sunt lecții minunate care ne lasă. O modalitate bună de a-i introduce pe cei mici în universul Oz este prin costume și prin reprezentarea personajelor lor.

Citeşte Mai Mult

Meșteșugurile sunt unul dintre hobby-urile preferate pentru copii. Creați, tăiați, colorați, desenați ... oricare dintre aceste activități îi ajută să-și stimuleze imaginația și să dezvolte abilități interminabile, iar dacă o facem și în familie, timpul bun va fi asigurat. Indiferent dacă sunt programate sau ca o alternativă pentru divertismentul acasă, meșteșugurile sunt scuza perfectă pentru a petrece timp de calitate cu copiii noștri, în timp ce învățăm și ne distrăm.

Citeşte Mai Mult

Cu siguranță că vei fi decis costumul fiului tău pentru acest Carnaval, dar, știi cum ai să-l pictezi? Pentru că știm că fără machiaj nu este complet, am căutat până găsim cele 15 cele mai bune, dar ușor de făcut acasă, astfel încât cu ajutorul tău să reușești la școală, la petreceri și în paradele orașului tău.

Citeşte Mai Mult

Care ar fi un costum de Carnaval fără machiajul și coafura ei corespunzătoare? Ei bine, ar fi incomplet! Copiii îmbătrânesc, ajung să fie încă mai lungi și mulți adoră să-i pieptene, așa că punem o notă finală și distractivă în stilul lor. Vă împărtășim câteva tutoriale YouTube pentru a vă transforma părul.

Citeşte Mai Mult

Încă din copilărie își creează propriile hobby-uri, descoperă muzică și modă și își urmează idolii din seriale și filme animate. Ne-am scufundat pe Internet pentru a vă aduce costumele care vă pot plăcea cel mai bine, în funcție de personalitatea dvs. (nimeni ca dvs. nu știe ce să fie corect). Sunt foarte ușor de realizat, iar unele dintre ele nu au nevoie de o cusătură, astfel încât să ajungeți la timp.

Citeşte Mai Mult

Ziua Îndrăgostiților este o întâlnire specială în care ne dedicăm sărbătorim dragostea și prietenia, pentru a ne aminti cât de frumos este să avem oameni care ne iubesc și să ne reamintim cât de frumos poate fi un gest sau un detaliu față de cei pe care îi iubim. De aceea și pentru a începe să includem copiii la o întâlnire care sărbătorește relațiile cu cei dragi, dorim să împărtășim 15 meșteșuguri frumoase de făcut cu copiii de Ziua Îndrăgostiților.

Citeşte Mai Mult

Există mulți copii prematuri și copii bolnavi care, din păcate, trebuie să-și petreacă aceste vacanțe de Crăciun la spital. Pentru mulți dintre ei va fi primul lor Crăciun, deși, din păcate, nu le vor putea trăi în mediul festiv și acasă, pe care familiile lor le-ar dori. În aceste cazuri, personalul medical se adresează copiilor și părinților lor, decorează sălile și camerele, cântă colinde de Crăciun copiilor sau deghizează bebelușii admiși, astfel încât familiile lor să poată avea o amintire colorată, veselă și emoțională a primului lor Crăciun.

Citeşte Mai Mult

Este deja tradiție ca multe grupuri de prieteni și chiar familii, să sărbătorească „prietenul invizibil” să facă cadouri de Crăciun. Este o modalitate bună pentru toată lumea de a avea un cadou, fără a fi nevoie să înnebunească și să facă cumpărături pentru toată lumea. Și cel mai bun dintre toate, darul pentru prietenul invizibil este de obicei foarte special și gândit și permite copiilor să participe.

Citeşte Mai Mult

În câteva zile, pe 1 decembrie, începe etapa de Advent, zilele în care așteptăm Crăciunul să sosească. Este o experiență frumoasă pentru copii să facă un calendar numărătoare pentru a descoperi o surpriză în fiecare zi. Vă propunem anul acesta o idee frumoasă de pus în practică fără bomboane de ciocolată, dulciuri sau jucării: un calendar de experiențe de aventură, cu care în fiecare zi pot desfășura o activitate sau experiență care îmbogățește așteptarea și îi face să se simtă „magia Crăciun. "

Citeşte Mai Mult

Care ar fi un costum fără machiaj și coafură? Sketchy! Copiii sunt în creștere și sunt deja capabili să fie mai nemișcați, așa că în acest Halloween poți merge de la peruci și să le faci un stil distractiv. El va aștepta cu nerăbdare să iasă și să joace „Trick or Treat?” Vă oferim câteva idei pentru a vă transforma părul, unele foarte ușor de confecționat și altele puțin mai elaborate, pentru că nu toți manipulăm pieptenul cu o ușurință egală sau nu avem același timp.

Citeşte Mai Mult

Cu siguranță una dintre cele mai amuzante părți ale sărbătoririi Halloweenului, este să căutăm, să planificăm și să creăm sau să cumpărăm costumele pe care le vom folosi de Halloween. Și un mod minunat de a-l bucura, este să o faci în grup. Așadar, dacă sunteți în căutarea inspirației pentru a purta costume coordonate, împărtășim 15 idei de costume de Halloween în grupuri pentru frați sau pentru întreaga familie.

Citeşte Mai Mult

Se apropie una dintre cele mai amuzante nopți pentru copii, terifianta noapte de Halloween, o sărbătoare care a fost deja instalată în calendarul nostru. Copiilor le place să fie îmbrăcați ca vampiri, vrăjitoare, zombi și personaje care sunt foarte înfricoșătoare și atunci când părinții trebuie să își pună în practică imaginația.

Citeşte Mai Mult

Au mai rămas câteva zile pentru noaptea de Halloween, o petrecere anglo-saxonă care a câștigat de-a lungul timpului adepți, atât în ​​țara noastră, cât și în alte țări latino-americane. Tot ceea ce se învârte în jurul acestei sărbători atrage de obicei atenția celor mici, care nu ezită să se îmbrace și să iasă pe stradă strigând „truc sau tratament”.

Citeşte Mai Mult

Octombrie a sosit și odată cu acesta, toate pregătirile pentru sărbătorirea Halloweenului. În familia noastră este o întâlnire cu care așteptăm cu emoție, deoarece pe lângă faptul că acasă ne place să facem petreceri practic pentru toate datele posibile, fetelor familiei le place să se îmbrace. Uneori costă puțin să alegi și să te gândești la un costum (plus că unele sunt de obicei scumpe), așa că de aceea împărtășim 37 de idei de costume pentru copii ușori și ieftini.

Citeşte Mai Mult

Toamna este o perioadă magică a anului. Frunzele copacilor ne oferă o culoare minunată și pe lângă faptul că este un sezon perfect pentru excursii și escapade cu copiii, este și pentru realizarea meșteșugurilor frumoase. Vă arătăm șapte meșteșuguri ușor de toamnă pentru a face cu copiii pe care îi veți iubi.

Citeşte Mai Mult