Sfaturi

În aceste zile, peste opt milioane de copii din Spania încep anul școlar 2019-2020. Astăzi este ziua pentru majoritatea copiilor din școala primară și gimnazială, în timp ce în următoarele zile, liceul și liceul încep. Unii copii revin cu toată dorința. Mulți se plictisesc deja de a fi acasă și de a reveni la școală este un divertisment pentru o vacanță care este lungă.

Citeşte Mai Mult

Una dintre cele mai mari temeri ale mamelor este frigul. Le este atât de frică încât își petrec ziua înfășurându-și copiii cu pulovere și eșarfe, cu pălării și mănuși, astfel încât să nu obțină „pete” de frig pe corp. Noaptea, au pus pijamale magnifice și le acoperă până la gât, astfel încât să doarmă bine cald.

Citeşte Mai Mult

Doar menționarea cuvintelor avion și copil în aceeași propoziție poate genera anxietate la unii părinți recenți, dar călătoria cu copiii este o experiență minunată de care nu trebuie să te privezi că ai devenit părinți. Una dintre întrebările care apar cel mai frecvent pentru a planifica o călătorie în familie este de la vârsta la care un copil poate călători cu avionul.

Citeşte Mai Mult

Când cumpărăm tot ceea ce este necesar pentru îngrijirea și siguranța copiilor noștri, scaunul auto este un element indispensabil. După cum știm, trebuie să o alegem în funcție de nevoile dvs. de greutate și dimensiune, asigurându-ne că este cea mai potrivită opțiune pentru el. Dar la fel cum ne luăm timpul pentru a-l cumpăra, trebuie să fim responsabili și atunci când a venit momentul să ne luăm la revedere.

Citeşte Mai Mult

Când vine vorba de siguranța copiilor noștri, trebuie să fim întotdeauna informați. Una dintre problemele principale pe care ar trebui să le cunoaștem cât mai multe informații despre părinți este siguranța rutieră, ceva despre care am vorbit la Bebeluși și multe altele. Când vine vorba de scaune auto, există anumite precauții pe care trebuie să le luăm atunci când le utilizăm, iar una dintre ele este atunci când este implicată într-o coliziune.

Citeşte Mai Mult

În urmă cu câteva zile, un prieten mi-a spus foarte îngrijorat de situația pe care o trăise recent cu fiica ei de opt ani. Aparent, o persoană care s-a prezentat ca un copil de aceeași vârstă și oraș, a contactat-o ​​prin chat-ul unui joc online. Este posibil ca, de fapt, după avatar să găsești un singur copil cu aceleași hobby-uri și preocupări ca fiica prietenului meu și cu o dorință inocentă de a vorbi.

Citeşte Mai Mult

În timpul verii, frecvența călătoriilor rutiere crește, iar cu aceasta riscul de accidente. Nimic și nimeni nu ne poate elibera de a suferi o neplăcere cu mașina, dar în mâinile noastre este în cel mai bun mod posibil să îi protejăm pe cei pe care îi iubim cel mai mult. Prin urmare, astăzi vrem să revizuim măsurile de siguranță de bază pe care trebuie să le luăm atunci când folosim în mod corespunzător sisteme de siguranță pentru copii.

Citeşte Mai Mult

Timpul singur pentru noi este foarte important și necesar, dar copiii și responsabilitățile zilnice fac uneori imposibil să avem un timp de calitate pe zi. Nu este surprinzător, potrivit unui sondaj, mamele au doar 32 de minute pe zi pentru noi. Și acesta este foarte puțin timp pentru a ne relaxa și a avea grijă de noi înșine, ceva fundamental dacă dorim să ne simțim bine, fericiți și să fim mame mai bune.

Citeşte Mai Mult

Petrecerea zilei într-un parc acvatic este una dintre alternativele de agrement preferate pentru familii când vine vara. Bucurarea de soare, apă și atracții aduce momente de distracție și multă adrenalină: cu siguranță nu vă puteți gândi la un plan mai bun pentru aceste după-amieze calde! Dar este important să cunoaștem măsurile de siguranță care trebuie puse în aplicare pentru a evita accidentele, deoarece în acest tip de spații acvatice riscurile de înec și traume se înmulțesc.

Citeşte Mai Mult

Din păcate, în fiecare vară auzim vești despre copiii care au murit după ce au fost lăsați în urmă de părinții lor închiși în mașină și au suferit un atac de căldură. Nu am dori niciodată să ne confruntăm cu această situație, dar amintiți-vă că un copil din mașina parcată la soare vara și fără ventilație poate atinge 42 sau 43 de grade de temperatură corporală și poate muri în 30 până la 60 de minute.

Citeşte Mai Mult

Ieri am vorbit despre prima baie a bebelușului în piscină și ne-au întrebat dacă este valabilă și pe plajă. Deși sunt practic aceleași sfaturi, fiind un mediu diferit, există câteva nuanțe, așa că vă vom oferi, de asemenea, unsprezece sfaturi pentru a face prima baie de copil pe mare o experiență de amintit.

Citeşte Mai Mult

Sufocată. Înecat. Așa că vom fi în aceste zile în cea mai mare parte a Spaniei datorită valului de căldură care ajunge în țara noastră. Copiii sunt foarte vulnerabili la temperaturi ridicate, de aceea este important să luați măsuri de precauție pentru a evita probleme precum deshidratarea sau loviturile de căldură. Iată câteva recomandări pentru a ține cont de aceste zile în care soarele și căldura se strecoară tare.

Citeşte Mai Mult

A venit vremea. Prima sa vară și primul așteptat al bebelușului cu apa. Cei mici se bucură de obicei foarte mult de mediul acvatic și este foarte benefic pentru stimularea lor, dar există nouă sfaturi de care ar trebui să țineți cont atunci când vine vorba de prima baie a bebelușului în piscină. Să mergi cu copilul la piscină nu este ceva făcut ușor.

Citeşte Mai Mult

În sfârșit vara este aici, prima vară a bebelușului tău. Dacă sunteți un părinte recent, veți aștepta cu nerăbdare să vă îmbătați copilul pentru prima dată în piscină sau pe mare. În urmă cu câteva zile, v-am oferit câteva sfaturi pentru a ține cont de momentul primei băi a bebelușului în piscină și, de asemenea, în mare, dacă aveți norocul să mergeți la plajă.

Citeşte Mai Mult