Rețete

Fiecare zi de naștere este o ocazie specială pentru a sărbători și a mulțumi un alt an de viață și de învățare. Este firesc să vrem să împărtășim acest moment cu cei dragi și pentru aceste cazuri, un tort delicios nu poate lipsi niciodată. Împărtășim 11 torturi de naștere pentru copii rapid și ușor, precum și câteva idei pentru a le decora.

Citeşte Mai Mult

Acum o lună v-am oferit idei pentru mese rapide și ușoare pentru a pregăti copiii în aceste zile de vară. Și uneori este nevoie de o mică inspirație pentru a ieși din rutină și a ne surprinde la masă, fără a ne complica prea mult. Dar, în această perioadă a anului în care căldura se strecoară, își doresc și mâncăruri proaspete și ușoare, pe care chiar le putem lăsa pregătite să le consumăm după o zi lungă la piscină sau la plajă.

Citeşte Mai Mult

Nu există o Săptămână Sfântă care să merite sarea ei fără un fel de mâncare bogat de pâine prăjită; un dulce rafinat pe care îl plac atât copiilor, cât și adulților, dar le consumă mereu cu moderație, deoarece este o rețetă extrem de calorică, cu cantități mari de zahăr, făină rafinată și grăsimi. Vă lăsăm această compilație de rețete, pentru fiecare mai tentantă, astfel încât să le puteți oferi copiilor la micul dejun sau la gustare, de exemplu, combinându-le cu alte alternative sănătoase.

Citeşte Mai Mult

Înainte de a ajunge Crăciunul și excesele gastronomice legate de petrecerile și sărbătorile familiei, îmi place să fiu prudent și să fac preparate ușoare, în special pentru cină. Astăzi vă sugerez acest bimi și sparanghel sărați, o rețetă ușoară ideală pentru cină pe care cu siguranță vă va plăcea să încercați.

Citeşte Mai Mult

Gândindu-ne la vacanțele copiilor, vom avea ocazia să publicăm mai multe idei și sugestii pentru rețetele de gustări și gustări potrivite pentru adunările familiei de Crăciun. Una dintre aceste rețete este Braid of bonito de nord și brânză cremă, gustarea ideală pentru a împărtăși în mesele de familie și este foarte practică, deoarece poate fi pregătită în avans și servită la rece ca un intrare.

Citeşte Mai Mult

Când vine weekendul, ne este mai ușor să găsim timp pentru cină împreună în familie și de multe ori copiii noștri cer rețete pentru cele care le plac, chiar dacă nu sunt cei mai sănătoși. De aceea, am pregătit această pizza de casă de la choribacon, o rețetă ușoară pentru cinele de familie în weekend, astfel încât să vedeți cât de ușor este să le facem noi înșine.

Citeşte Mai Mult

Astăzi vom pregăti o friptură de vițel, o rețetă pentru carne la cuptor cu sos, de care se bucură întreaga familie. Este, de asemenea, o rețetă foarte simplă pe care o poți face în avans și să te încălzești în ultimul moment, așa că este perfectă pentru adunări de familie, sărbători și alte evenimente similare.

Citeşte Mai Mult

Cu siguranță cei mai mulți producători de brânzeturi - și suntem câțiva pe aici - vor fi îngroziți să vadă acești șoareci care se apropie de găurile brânzei Emmental, dar mi s-au părut foarte tandre și apetisante. Pe măsură ce Halloween-ul se apropie și căutăm mereu idei distractive pentru petrecerile copiilor, am fost încurajat să vă învăț cum să pregătiți acești șoareci delicioși de ciocolată pentru Halloween.

Citeşte Mai Mult

Deși ne amintim cu toții vremurile în care mesele erau alcătuite din aperitiv sau de la început, felul principal, felul principal și desertul, viața de astăzi ne face mai confortabili cu rețetele unice de mâncare cu care rezolvăm mâncarea deodată și includem mâncarea tuturor. Grupele nutritive. Dacă vă place un fel de mâncare unic pentru întreaga familie, vă propunem aceste medalioane cu sos de roșii și garnitura de paste.

Citeşte Mai Mult

În ultimele săptămâni, revenirea la școală din diferite regiuni a fost eșalonată și orele au început deja din nou. După câteva zile de adaptare, copiii noștri și-au reluat activitatea fizică intelectuală și obișnuită. Îmi imaginez că în casele tale se va întâmpla ca în ale mele și că atunci când se întorc acasă la prânz sau după-amiază, au o foame aprigă.

Citeşte Mai Mult

Pentru cina de azi, vom pregăti niște degete originale de maimuță cu maioneză de tei, o rețetă pentru a savura peștele în familie, cu aroma proaspătă atât de specială încât aduce varul și pâinea crocantă pe care o voi spune acum. Este o rețetă foarte ușoară și rapidă căreia copiilor le place foarte mult, că se obișnuiesc cu aroma lor de la o vârstă fragedă, datorită atingerii crocante și gustoase pe care o obținem în această rețetă.

Citeşte Mai Mult

Când adun câțiva copii acasă la zile de naștere, petreceri sau pentru plăcerea de a aduna veri și de a petrece un timp bun împreună, unul dintre elementele care necesită timp este să mă gândesc ce să obțineți pentru gustarea timpului. În urmă cu câteva zile, niște găluște în formă de OZN ciocolată au avut mare succes pentru o gustare specială pe care am pregătit-o pentru nepoții mei și pe care vă spun mai jos, în caz că doriți să le încercați.

Citeşte Mai Mult

Ce ar fi vara fără înghețată și popsicle? Atât soția mea cât și eu suntem dependenți de această plăcere răcoritoare și, desigur, fiul meu și nepoatele mele au urmat pașii noștri, așa că astăzi vrem să vă arătăm cele mai bune rețete de înghețată de casă și sănătoase pentru a reîmprospăta vara. Valul de căldură este reticent să ne părăsească și, deși proverbul spune că „în august frig în față” care anunță apropierea sfârșitului de vară, anul acesta nu am simțit că frigul și august ne fac să transpirăm foarte mult.

Citeşte Mai Mult

Deși mulți dintre noi suntem aproape de terminarea vacanțelor, pentru copii vara durează mult mai mult, până la începutul cursurilor. De aceea, ne gândim mereu la cum să ne distrăm și să îi ținem ocupați, iar o opțiune bună și distractivă este să ne ajute să gătim. Astăzi vă propunem aceste 17 rețete de făcut cu copiii în restul verii.

Citeşte Mai Mult

Îmi place vara când nepoatele mele vin să mă vadă și petrec câteva zile cu mine și soția mea. Acum, când fiul meu este mai în vârstă, a-i avea acasă mă face să simt din nou bucuria de a-și vedea fețele atunci când se bucură de mese, deși observ și oboseala cauzată de vitalitatea lor. A doua zi mi-au spus că vor să mănânce o rețetă de pui cu tocană andaluză, una pe care sora mea a pregătit-o și imediat ce mi-au explicat-o, am încorporat-o în cartea mea de rețete, pentru că este o tocană de pui foarte ușoară și aromată că se bucură foarte mult.

Citeşte Mai Mult