Activități pentru bebeluși și copii

Majoritatea seriilor pentru copii din anii 80 au câștigat afecțiunea unei întregi generații de spectatori, pentru simpatia lor, tandrețea lor când vine vorba de a spune diverse povești și de a transmite valori pozitive, ceea ce a transformat vizionarea lor într-una mai mult decât recomandată Opțiune TV Deși astăzi copiii noștri se pot bucura de o mare varietate de conținut pentru copii prin intermediul ecranului, vă sugerăm să faceți un tur al unor serii ale copilăriei noastre cu ei.

Citeşte Mai Mult

Nu există nici o îndoială că călătoria cu bunici este o experiență de neuitat pentru copii și un mod minunat de a învăța din experiențele adultului, dar și inocența și vitalitatea copilului. Nu mai sunt astfel de inițiative ciudate, mai ales acum în vacanță pentru a ajuta la împăcarea părinților, iar imaginea bunicilor cu nepoții care se joacă pe plajă este destul de comună.

Citeşte Mai Mult

Pe 20 iulie 1969, bărbatul a ajuns pe Lună la bordul lui Apollo XI. Faptul a fost un „mare pas pentru umanitate”, deoarece a fost prima dată când ființele umane au pus piciorul în afara Pământului într-o misiune spațială. Acest eveniment important ocupă spațiu la televizoare, iar Planetariumele și muzeele din întreaga lume își amintesc ce s-a întâmplat în urmă cu 50 de ani cu expoziții și proiecții pentru toate publicurile.

Citeşte Mai Mult

Vara apa este cea mai atractivă, atât în ​​râu, cât și în piscină sau pe plajă. Dar sunt momente, mai ales în cea mai tare parte a zilei, când este timpul să te relaxezi la umbră. Dar cum să păstrezi copiii încă când au apă la câțiva metri distanță? Cum să-i convingem că, cu 40º, este mai bine să nu joci padele sau fotbal?

Citeşte Mai Mult

De cele mai multe ori, excursiile de vară cu copiii se adresează familiilor a doi părinți cu copiii lor, când realitatea ne arată că există multe alte alternative la nucleul tradițional. Familiile monoparentale sunt din ce în ce mai numeroase. Conform ultimelor cifre ale Institutului Național de Statistică (INE), acest tip de nucleu familial a crescut în Spania cu 2% față de cel precedent și sunt deja 1.

Citeşte Mai Mult

Fără îndoială, plajele sunt una dintre destinațiile preferate vara pentru familii, mai ales atunci când există copii mici. Așa că am decis să facem investigații pentru a afla ce plaje din Spania sunt cele mai recomandate pentru copii să se bucure și, în același timp, să fie mai confortabile și mai accesibile. Din fericire, ne bucurăm de multe minunate cu recunoașterea calității steagului albastru european și a calității Q și care țin cont de calitatea apelor sale, de gestionarea mediului și de siguranța sa, precum și de serviciile și facilitățile sale.

Citeşte Mai Mult

În aprilie 2018 am anunțat că avem deja data premierei ultimului film al unuia dintre cele mai faimoase saguri ale Disney-Pixar și, în sfârșit, a venit ziua. De astăzi, puteți vedea filmul „Toy Story 4” care promite să fie la fel de distractiv ca și predecesorii săi. Descoperiți de ce întreaga familie nu poate rata noile aventuri ale companiei Woody, Buzz Lightyear și ale companiei, una dintre cele mai așteptate lansări.

Citeşte Mai Mult

Asociația Americană de Pediatrie recomandă evitarea utilizării ecranelor la copiii sub 18 luni și de la această vârstă, să folosiți conținut de calitate sub supravegherea părinților. Pentru primele videoclipuri educaționale ale celor mici ai casei, se naște Genius Kids, un nou canal de distracție educațională pentru copiii sub șapte ani, cu conținut original, conceput pentru cei mici să învețe și să se distreze într-un mod sigur și liniștit.

Citeşte Mai Mult

Hace solo unos días leía un post de mi compañera Lucy Ortega, donde defendía la idea de viajar con nuestros hijos desde que son pequeños, aún en contra de la teoría esgrimida por muchos para no hacerlo porque "los niños no lo van a acordar". No puedo estar más de acuerdo con ella. Mis hijos están acostumbrados a subirse a un avión para ir de vacaciones desde los tres meses de edad y se han convertido en viajeros curiosos con una imagen del mundo mucho más real, cercana.

Citeşte Mai Mult

Netflix Spania a anunțat premierele disponibile pentru iunie viitoare, printre care găsim câteva titluri interesante pe care să le urmărim ca o familie cu copiii noștri de toate vârstele. Filme și seriale vin în catalogul dvs. pentru a vă bucura alături de cei mici, inclusiv titluri precum 'Emoji, filmul', hituri Marvel precum 'Wonder Woman' sau 'Captain America: Civil War' și minunatul film 'Wonder' “.

Citeşte Mai Mult

Vacanțele în familie sunt doar așa: zile de odihnă pentru ca toată lumea să se bucure, mari și mici. O opțiune bună pentru a realiza acest lucru este să stați într-un hotel prietenos cu familia, unde copiii sunt mari protagoniști, pentru că dacă se distrează, tata și mama se relaxează și ei. Așadar, cu vara doar după colț, am cercetat să vă aducem cele mai bune 19 hoteluri pentru a pleca în vacanță cu copiii în Spania.

Citeşte Mai Mult

A mai rămas doar o lună pentru premiera oficială a filmului Toy Story 4, unul dintre cele mai așteptate filme ale anului. Între timp, fanii miticii saga Pixar, acum Disney, își pot deschide gura cu cel mai recent trailer oficial, care ne oferă încă un indiciu asupra complotului. Noile imagini arată că Woody și prietenii săi se confruntă cu o misiune grea: salvarea lui Forky, o jucărie cu jumătate de furculiță și jumătate cu furculiță și care a devenit cel mai bun prieten al lui Bonnie.

Citeşte Mai Mult

O nouă lună a început și Netflix a anunțat premierele copiilor de care ne putem bucura ca familie în mai 2019 cu copii de toate vârstele. În catalogul său găsim câteva titluri vechi pe care le putem retrăi cu copiii noștri ca „ET, străinul”, propuse și pentru iubitorii de supereroi, precum „Spiderman Homecoming” sau propuneri pentru adolescenți dacă aveți copii ceva mai mari.

Citeşte Mai Mult