Tabere de vară, da sau nu? Întrebarea săptămânii

În fiecare săptămână vă facem întrebarea săptămânii pentru a răspunde în secțiunea noastră Răspunsuri și, în același timp, puteți vota răspunsurile celorlalți utilizatori.

Se apropie sfârșitul anului școlar și mulți părinți se întreabă ce vor face cu copiii lor vara, când trebuie să meargă la muncă. Este inevitabil să apară această întrebare în acest moment al anului, așa că vă întrebăm:

Tabere de vară, da sau nu?

Am dori să ne spuneți de ce vă îndreptați copiii într-o tabără de vară sau de ce alegeți să nu o faceți. Ce cauți sau ce aștepți de la o tabără de vară? Copiii tăi merg? De ce vor sau pentru că nu ai altă opțiune? S-au distrat bine sau credeți că le satură de activități?

Întrebarea de săptămâna trecută

La rândul său, săptămâna trecută v-am întrebat ceva care se întâmplă de obicei multor mame recente. Am vrut să știm dacă te-ai simțit copleșit de vizitele postpartum?

Cele mai votate răspunsuri au fost cele ale yaninaxxx, care ne-au spus

Nu mi-am imaginat niciodată că mă voi simți așa după livrare. Eram atât de obosit de vizite! Cred că nu mi-am urât niciodată atât de mult prietenii.

Și, de asemenea, mmms-ul a făcut o reflecție foarte interesantă:

Există oameni care au fost în casa noastră doar în primele săptămâni din viața primului nostru copil și niciodată, nici înainte, nici după. Apoi, când s-a născut fiica mea, singurul lucru care mi-a întunecat torentul de dragoste postpartum a fost furia cu familia politică (absentă în pierderea mea anterioară și ignorată întreaga evoluție a sarcinii) pentru că am insistat că nu vreau vizite până nu m-am întors acasă. De ce acest imperativ trebuie să fie în „minutul 1” când nu ai mai fost niciodată?

Vă reamintim că întrebarea Este deja disponibil în secțiunea noastră Răspunsuri, iar săptămâna viitoare le vom colecta pe cele pe care le trimiteți. vă rog raspunde in sectiune si nu aici, pentru ca alți cititori să le poată vota.