Aventurile lui Mike The Knight (Mike the Knight) pot fi deja văzute pe Clan TV

Începând de vineri, 21 septembrie 2012 și de luni până vineri, la 17:20, serialul poate fi văzut pe Clan TV Mike, The Knight (Mike, domnul). Acesta este un băiețel care se străduiește să facă întotdeauna ceea ce trebuie. Scopul lui este să fie un gentleman și să-l obțină are un drum lung. Seria este destinată publicului preșcolar și sigur că cei mai mici din casă vor dori să abordeze valori precum prietenia, loialitatea pe lângă importanța responsabilității și să facă mereu lucrurile corecte.

Am văzut câteva imagini pe Internetul serialului și arată foarte bine. Am găsit personajul foarte atrăgător, sunt desene frumoase iar personajele din jur par de asemenea pline de detalii. De asemenea, cred că aventurile sale, situate într-o epocă medievală, sunt foarte distractive. Astfel, cei mici se pot muta într-o lume imaginară minunată, plină de aventuri fantastice, misiuni interesante, castele fermecate, dragoni, vikingi și troli.

După cum am comentat Mike se pregătește să fie un domn. Este un băiat energic, îndrăzneț și amabil, mișcat de marea sa pasiune de a-i ajuta pe ceilalți și de a deveni cel mai bun domn posibil. Tatăl său, regele, a fost destinat să exploreze în țările îndepărtate și Mike este însărcinat să protejeze regatul Glendragon.

Mike nu este singur în aventurile sale, așa că are o „carte excelentă pentru micii cavaleri”, doi dragoni mici care sunt prietenii săi, calul său fidel Galahad și sora sa amuzantă Evie, care este ucenica vrăjitoarei. Cu ei și înarmați cu sabia și armura lui fermecată, Mike va fi întotdeauna învingător în fiecare dintre misiunile sale.

Fiecare capitol are un narator, Fernando, un povestitor curios care va anima întotdeauna poveștile cu puțin umor.

Mi se pare că Mike The Knight poate avea un mare succes. Nu înțeleg că au tradus-o în spaniolă, mi se pare nepotrivit să le pierd sau să le diluez numele. Dacă lucrăm pentru că copiii merg la școli bilingve, învață engleza și alte limbi, care este rostul de a traduce o serie care poate fi înțeleasă perfect de către cei mici?

De asemenea, mi se pare că seria vine cu multe merchandising. Pe YouTube am văzut că există multe articole despre Mike, așa că seria funcționează sunt sigur că la Crăciun vom vedea multe jucării cu acest personaj, ceea ce pare, de asemenea, încântător.

Video: Cavalerul Mike (Ianuarie 2020).